Wandering Judisk Plant

Den mest beundrade Wandering Judisk anläggning är född i Brasilien och Mexiko tropiska regnskogar och är mycket vacker och en lättodlad växt. De liknar spiderwort på många sätt som sina spetsiga blad och stalkless och avslutande stam. Bladen har en unik funktion som gör det skiljer sig från en vanlig grön blad. Bladen är blanka och två inches lång. Den övre ytan av bladet är målad med silver ränder och lila på andra sidan. Bladen har också variationer i rand färg som rosa, grädde och lila. Denna variation i bladen göra en mängd av denna växt, en tropisk skog växt olika varandra.
De arter som fascinerar mig mest är den lila Wandering Judisk anläggning. Låt oss titta på några andra vanliga sorter av denna växt.
Vanliga former av Wandering Judisk PlantFeatures, Tradescantia Albiflora "Albovittata'White remsor på blågröna blad, Tradescantia Fluminensis" Quicksliver'Leaves av grönt och silver ränder, Zebrina Pendula "PurpusiiPurple och gröna blad, Zebrina Pendula" Quadricolor'Pink, röd, silver och gröna foliages, Callisia Elegans eller Setcreasea blad striataSmall, lång stam och matt grön bladverk
Hur man sköter om en vandrande Judisk Plant
The Wandering Judisk krukväxt är den mest bedårande inomhus anläggning på grund av den lätthet till vård. Här är några tips om hur man hand om en vandrande Judisk anläggning. Anläggningen kräver indirekt och starkt ljus, eftersom i svagt ljus färg på bladen bleknar. Jorden bör hållas fuktig, men som inte tillför vatten direkt i kronan eftersom det kan ruttna din anläggning. Håll ett kontrollera att det inte blir mycket torr. Anläggningen behöver särskild vård i vintrar. Lägg mild flytande gödselmedel till fabriken varje månad. Ge genomsnittliga beloppet av luftfuktighet och varm temperatur. Om anläggningen är i en ampel, dimma den regelbundet. Håll beskärning ändarna av stjälken ofta eftersom det kommer att hjälpa stammen att växa mer grenar och detta ger en ser tung till anläggningen.
Om beskärning inte görs halsarna kommer att växa spinkiga så fall bort högställd stjälkar. Dessutom måste du skydda växten från bladlöss och kvalster spindel som attackerar stammen. Avlägsna omedelbart den drabbade bladen och tvätta växten med vatten. Om du vill föröka växten, klipp en tre inches lång stjälk, ta bort bladen från botten och doppa den i böka hormon pulver och plantera det i en gryta. Det kommer att ta några månader för rötterna att utvecklas. Här är några fakta om denna växt som du måste veta innan du har en i ditt hus.
Fakta om Wandering Judisk Plant, vetenskapliga NameTradescantia Zebrina, Zebrina Pendula, gemensamma NameWandering Judisk, Inch Plant, Light RequirementBright ljus filtrerat ljus, TemperatureBetween 60 F till 75 F, Vatten RequirementDrench, HumidityAverage, PropagationLayering och skottsticklingar, dekorativ UseHanging korg och på bord ; AvailabilityYear runt
Intressanta fakta om vandrande Judisk Plant, deras kusiner är Rhoeo och andra spiderwort. , De är medlemmar i Commelinaceae (spiderwort) familj. ; Epitetet "Zebrine" kommer från portugisiska mening zebra på grund av dess randigt mönster. ; Det ändrar färg som en kameleont, blad visas grönt i svagt ljus och lila när den utsätts för höga ljus. ; Tradescantia Zebrine hjälper till att avlägsna luft-föroreningar. ; Wandering Judisk Anläggningen är den minst krävande och mycket lätt att odla. En hel del underhåll krävs inte för denna anläggning. Du kan blanda de sorter av Wandering Judisk växter i samma kruka för att ge det en helt annan look. Det gör inte bara till din samling av växter, men också förstärker skönheten i ditt hus.