Epsom saltkristaller

EPSOMSALT först utvinns genom kokning av mineralvatten på en plats som kallas Epsom i England, och därav namnet. Epsom salter är magnesiumsulfat och den har använts för att lindra muskelvärk. Men lindra muskel med hjälp av Epsom salt kristaller inte har några vetenskapliga bevis och är mer karaktär av huskurer. Men EPSOMSALT har även vissa andra läkemedel används som behandling av nagelsvamp, fotsvamp och som ett laxermedel. Epsom kristaller är ganska säker att använda och du kan även utveckla din egen Epsom salt kristaller hemma.
Epsom saltkristaller: Fakta och Använder
Här är några fakta om Epsom salt kristaller tillsammans med dess användningsområden. ; Den mest populära användningen av Epsom salt kristaller är i salt bad. En till två koppar Epsom salt kristaller löses i ett varmt bad och nedsänkning din kropp i detta Epsom salt bad kommer att lugna trötta muskler. ; Epsom salt kristaller läggs också till krukväxtjord som gödselmedel, särskilt medan de växer rosor. Det ökar nivån av magnesium i jorden som gör att växterna växer frisk. ; Epsom salt kristaller används också som en koagulant samtidigt tofu. , A fotbadet tillverkas genom att lösa en halv kopp Epsom salt kristaller tar bort dålig lukt från fötterna, mjukar upp grov hud och slappnar av fötter. ; Medicinsk användning av Epsom salter vid behandling av problem som fotsvamp, svampinfektion i naglarna samt för att minska blåmärken och stukningar. ; Epsom salt kristaller kan också användas som ett ansikte och bodyscrub. Ta bara en handfull Epsom salt och blanda det med extra jungfrulig olivolja. Massage detta Epsom salt scrub i mjuka cirkelrörelser över hela kroppen för att ta bort döda hudceller och med slät glödande hud. ; En naturlig hår Volumizing formuleringen kan också göras med Epsom badsalt. Bara att kombinera lika delar Epsom salt kristaller med din favorit balsam och fylla denna i en liten flaska. ; EPSOMSALT bidrar också till att suga upp överflödig olja från håret. Allt du behöver göra är att lösa upp 8 till 10 matsked Epsom salt kristaller i ½ kopp schampo och tillämpa en matsked av detta hopkok i din torrt hår. , Med en blandning av Epsom salt kristaller löses i flytande diskmedel är mycket effektiv för rengöring badrum kakel. ; Epsom salt kristaller kan också användas i olika skönhetsbehandlingar och en sådan behandling är för att ta bort pormaskar. Bara Lös en matsked Epsom salt och jod i en kopp kokande vatten och lägg denna blandning på pormaskar med en bomullstuss. Och hur man Kristaller Epsom Salt
Hur Epsom salt kristaller form? Tja, det är lätt att göra Epsom salt kristaller hemma. Allt du behöver är, Epsom salter; flat tallrik eller skål, 1 kopp varmt vatten, karamellfärg (valfritt), Omrörare, Förfarande
Häll varmt vatten i den grunda skålen eller skål och tillsätt lite av EPSOMSALT i den varma vattnet. Rör i vattnet tills du ser alla kristaller upplösning. När saltkristaller har upplöst i hett vatten, tillsätt mer Epsom salt kristaller och rör dem tills det är upplöst. Fortsätt att tillsätta EPSOMSALT i varmt vatten lösning tills inga fler kristaller kan upplösas. Nu lägger en droppe eller två av karamellfärg och placera flat tallrik i kylskåpet, orörd under ca 3 timmar. Efter tre timmar kommer du se att skålen är fylld med tunna kristaller som är mycket ömtåliga.
Detta var allt om Epsom salt kristaller, dess användning och hur de bildas. Nu när du vet fördelarna med Epsom salt kristaller, kan du använda dem för att lindra muskelvärk och även i många skönhetsbehandlingar.