Hur se bra ut utan smink

Makeup, jag är säker på tjejer, ni vet hur illa det är för vår hud. Visst, gör smink en se söt och tilltalande, men för att vi måste betala ett högt pris, ett dåligt, äldre hud. Har du sett skådespelare i verkliga livet? Jag är säker på skärmen ser de ut som prinsessan, men utanför skärmen utan smink, de ser äldre ut än de egentligen är. Vill du sluta som det, ser ut som 50 när du är bara 30? Jag är säker på att du inte gör det. Men å andra sidan är makeup för att täcka alla huden brister, att få dig att se bra ut för att fånga pojken i klassen. Så vad göra? Hmm, stort dilemma! Äldre hud eller tilltalande utseende? Tja, det finns en lösning. Vet du hur man ser bra utan smink? Inte? That's Alright, för här är några enkla skönhet tips på hur du kan se bra ut utan ens ett spår av makeup.
Look Good utan smink
Många människor och av människor jag menar flickor, tycker att smink gör en ser bättre ut. Men nej, i verkligheten är den naturliga skönheten, den naturliga looken som gör tjejer mer attraktiva. Man kan se bra ut utan smink också. Här är hur. Följ dessa tips och njuta av komplimanger.
Ingenting Like Water, vissa säger vatten är livet! Jag instämmer helt. Dricka mycket vatten varje dag håller huden ung och glödande. Vattnet spolar ut alla gifter ur kroppen, vilket gör huden frisk och märken gratis. Så, inget behov av att stiftelsen dölja dessa varumärken.
Skönhet sömn är ett måste, åtta timmars korrekt, utvilad sömn behövs för frisk hud. Brist på ordentlig sömn visas som mörka ringar under ögonen, svullna ögon, etc. Och för att dölja dem, är makeup används. Så om du har en riktig 8 timmars sömn per dag, då kan du säga hejdå till smink.
Kallt vatten, Tidig morgon, det första som du måste göra efter att du borstar tänderna, är stänk kallt vatten i ansiktet och ögonen. Också, vare sig i kontoret eller någon annanstans, när du får tid, stänk kallt vatten i ansiktet och du kan känna skillnaden. Det kommer få dig att känna sig fräsch och även din hud kommer inte att ha tråkigt utseende som det vanligtvis har i slutet av dagen. Du kommer att ha en vaken blick som gör att någon ser bra ut.
Exfolierar huden, annat tips om hur man ser bra ut utan smink, är genom peeling huden innan du lämnar ditt hus. Först tvätta ansiktet med ett bra rengöringsmedel eller ansikte tvätta och sedan skura den med en bra skura pad. De kommer att ta bort alla döda hudceller som är ansvarig för att göra din hud ser tråkig. Skrubbning eller exfoliera huden öppnar också porerna i huden som låt oss din hud andas, vilket gör det ännu mer hälsosamt.
Smink eller inte, är Solskyddsmedel ett måste, vare sig du sminka eller inte, är solskydd något som man aldrig ska hoppa över. När du går ut, oavsett hur sent du är, tillämpa en bra växtbaserade solskydd är ett måste. Utsätt inte din nakna hud till hårda strålar solen. De gör mer skada på huden.
Välformade ögonbryn; När människor vila ögonen på din makeup gratis, snygg ansikte, låt dem inte bli distraherad av ojämna ögonbryn. Se till att dina ögonbryn formas och det finns inte en enda herrelösa hår, alltså, så att du har den perfekta ögonbryn. På samma sätt bör dina ögonfransar också vara väl underhållna så att även utan ögonmakeup, dina ögon ser bra ut.
En bra frisyr, Ett bra, väl genomtänkta frisyr kan göra underverk. Gå och hämta en bra frisyr gjort, något som passar ditt ansikte och du kommer att se söt, även utan ett enda spår av makeup.
Snygga läppar, Även om du inte bär något läppstift, bör du inte bortse dina läppar eftersom de är den viktigaste funktionen på ditt ansikte. Så även om du inte söker något smink, se till att du applicera lite fuktighetskräm på dessa läppar till dig eftersom de kommer få dem att se mjuk och smidig. Kanske en anstrykning av läppglans kan göra underverk.
En bra hudvård, oavsett hur trött du är, det en inga ursäkter för att inte följa en daglig rutin hudvård. Om du inte tar hand om din hud, kan du inte förvänta att det ska se bra hela tiden utan smink. Så en ordentlig hudvård rutin, med fuktighetskräm och andra naturliga krämer, är viktigt. Kontrollera att du använder en riktig växtbaserat läkemedel. Få en ansiktsbehandling ske minst en gång i veckan.
Daglig motion och äta en hälsosam kost, detta är ett mycket viktigt tips om hur man ser bra ut utan smink. Daglig motion hjälper inte bara hålla dig frisk och stark men även din hud får en perfekt, frisk lyster på den. Inkludera massor av färsk frukt och grönsaker i din kost. En hälsosam kost är bra för frisk hud.
Så flickor, tycker du inte att det är en bra idé att se bra ut utan smink? Inget behov av att spendera alla pengar bakom de dyra smink kit som, inget behov av att få din hud skadas på grund av de starka kemikalier som används i smink. Givetvis kan du ha frisk glödande hud och ser bra och attraktiv. Så vad säger du tjejer? Prova själv och se skillnaden!