Bun frisyrer

Det är en varm sommardag och du är ute på gatorna. För din bekvämlighet har du bunden upp håret i en hästsvans, men det är till någon nytta. Hur du önskar att du kunde få en kortare frisyr som skulle lämna halsen kala, vilket håller du dig svalare. Men vill du inte till en del med din tjocka, glänsande hår samtidigt. Så du är kvar i ett dilemma. Kort hår eller känsla kylare? Lyckligtvis flickor (och pojkar som älskar att idrotten långt hår), finns det en lösning på ditt problem. En bulle. Ja, slips upp håret i en knut och du kommer att känna mycket svalare. Om du tror att bullar är omodernt, du har fel. Det finns många nya bulle frisyrer som är populära bland kvinnor idag. De gör du ser korrekt och snyggt. Vill du veta mer om det? Toppen! Läs sedan på ...
Vissa kvinnor har lockigt hår, medan andra har långt, rakt hår och sedan finns det andra som har kort hår. Du kan prova olika frisyrer bulle efter din hårlängd. Nedan ges några av de olika typerna av bulle frisyrer. Välj det som du skulle älska att ha.
Side Bun frisyrer, Har du sett bilder av kvinnor från medeltiden med sida bullar? Det var stil som tid, en stil som sedan följs till idag, med vissa ändringar förstås (du inte kan ses gå på gatorna såg ut som om du bara har stigit ut ur en historiebok!). De ser chic på grund av vilka många kändisar föredrar att åka för denna sida bulle frisyr istället för det vanliga bulle på baksidan av huvudet. Här är en steg för steg metod för hur du kan göra en sida bulle.
Steg 1:; Först kamma håret ordentligt. Om du har några tovor kvar, då blir det mycket svårt för dig att knyta en bulle.
Steg 2: och nästa år, knyta en ponny på sidan av huvudet, dvs den sida där du vill att din bulle vara. Nu, dela upp ponny i två delar, och sedan vrida de två delarna och föra den närmare hårbotten.
Steg 3:; Pin dessa två bullar och använda ett hårspray som håller på bulle och kommer inte heller att släppa rörigt utseende. En slarvig knut stil är något som många kvinnor går för i dag.
Den sida bulle gäller för alla längder av hår, kort, medellång eller lång. Men för kort hår, kommer se ut i bun bli nästan som om du satt på en faux-bulle. Så det är bättre att du prova denna bulle på rak medellång eller lång hår. Det finns flera medium frisyrer som du kan prova när du vill för att se bra ut.
Curly Bun frisyrer, Har du sett videon eller Taylor Swifts "Love story"? Om inte, så ser det. Du kommer att älska frisyr som hon har lekte för den låten. Det var en lockig bulle frisyr, vilket jag är övertygad om att många unga tjejer skulle älska att idrott. Den förändrar ditt utseende och inte bara det. Om du funderar på att det tar tid för en stil så där, du har fel. Det är lätt att göra denna bulle och det tar heller inte mycket tid. Låt oss se hur du kan ha en lockig bulle frisyr i några enkla steg.
Steg 1:; Återigen, som jag redan sagt er, kamma håret ordentligt. Kontrollera att det inte finns några tovor alls. Detta kommer bara att göra ditt arbete lättare.
Steg 2: och nästa år, tar en del av ditt hår, knyt en fläta och skicka det på baksidan av huvudet. Kontrollera att flätor att du gör är lika stora. Har du inte en tjock och den andra tunna.
Steg 3:; Nu, resten av håret som är kvar, slips som i en hästsvans och rulla den till en bulle. Inget svårt om det, eftersom BUN kommer att vara som alla andra bulle som du gör varje dag. När man gör BUN, lämna några lösa trådar i ditt hår som kommer att använda senare. Håll upp bun med några attraktiva stift. Om du vill kan du använda lite hår tillbehör. Prova några och jag försäkrar dig, kommer du ser vacker.
Steg 4:; nu kommit till lösa hår som du har utelämnats. Ta en locktång. Om du inte vet hur man använder heta valsar, så be någon hjälpa dig med det. Kontrollera att det inte är för varmt, annars kommer bara att bränna ditt hår. Böj lösa trådar och om du vill kan du hålla den med lite hårspray. Där har du en enkel lockig bulle frisyr. Nu kan du gå till partier som ser ut som ... låt oss säga att Taylor Swift!
Lätt Bun frisyrer för långt hår, Du har långt hår? Tja du har tur, eftersom på grund av värmen, föroreningar och på grund av tidsbrist att vidhålla det, många kvinnor numera föredrar kort hår. Långt hår ansågs vara en viktig del av en kvinnas skönhet tidigare. Du har förmodligen läst om Rapunzel och hennes gyllene långa hår, eller har sett bilder av prinsessor med långt hår och furstar som förälskade sig i håret. Men nu, på grund av ovan nämnda skäl, kvinnor hålla knappast långt hår. För dem som har långt hår (bra att gå), för dig, när du har en dålig hår dag, eller om du är trött med samma gamla ponny svans, är den enkla och lös knut frisyr för långt hår, bara något för dig . Många människor har ingen aning om hur man knyter en riktig enkel bulle. Vad de binder upp tänka att det är en bulle, är inte en slarvig knut för långt hår utan helt enkelt en enda röra. Men det är okej. Inte alla vet hur man gör en ordentlig bulle. Så här är några enkla steg som du kan följa nästa gång du gör en bulle.
Steg 1: på första plats, kamma ditt hår med hjälp av en bra hårborste. Se till att det är helt trasselfritt. Sedan knyta en enkel hästsvans och sedan precis som du skulle vrida ett bandage runt handen, vrida håret på samma sätt bara runt handen, i en cirkulär rörelse och sedan göra en bulle.
Steg 2:; den lösa änden av spolen måste stoppade under den yttre omgången av bulle. Nu, med ena handen, håll den här bulle i dess ställe, annars kommer det att varva ner själv och alla dina ansträngningar kommer att gå ner i avloppet. Nu använder däremot sätta en hårnål rakt in i bun tills den vidrör huvudet. Ta sedan en annan stift och tryck in den från ena sidan av bun, tills det kommer ut på andra sidan. Kontrollera att du har satt stiften är korrekt och att det är som håller BUN ordentligt.
Så nu vad du behöver göra nästa gång du har en dålig hår dag. Det finns flera andra långa frisyrer som du kan prova och se vacker om du inte vill binda upp håret i en knut. Men kommer de ovan nämnda bun frisyrer hjälp säkert dig mycket. Om du vill kan du också experimentera med några av dina favorit skådespelerskor bulle frisyrer. Men kom ihåg, prova något som passar dig. Tro inte att bara för att det ser bra ut på dem kommer det att se bra ut på dig. Alla har sina olika stilar.