Badrum mönster för barn

Normalt föräldrar är entusiastiska att utforma sovrummet, studierum och lekrummet av sina små. Designa badrummet betalas en mycket liten uppmärksamhet av föräldrar. Ta ett bad är en av de mest populära aktiviteter för barn. De älskar helt enkelt att stanna kvar nedsänkt i vatten och leka med den. Dessutom, om deras badrum är inrett med lekfulla och leksaker, blir det en skrämmande uppgift för föräldrar att ta dem ut ur badrummet. Och detta kan vara kul! Ett badrum med sportig teman ser levande. Så kommer inte du tillåter dina barn att njuta av sina leksaker bad mitt och småsaker? Definitivt ja. Här är presentera dig med några av de bästa badrum design för barn.
Barn Badrum mönster: få idéer
För en fantastisk badrum inredning, alltid plocka ljusa färger. Barnen kommer älska att bada i en sådan atmosfär. Designen ska vara enkel så att det inte ser klumpig. Dessa teman utforskas i följande innehåll.
Färg, ljust målade väggar ser alltid attraktiva. Fet nyanser fascinera barnen mycket. Satsa på en god kvalitet plastfärg och väljer nyanser av orange, röd, lila, blått, gult eller grönt. Neutrala färger, men ser snyggt, är svåra att underhålla, speciellt när badrummet tillhör ditt barn. De kommer att ägna sig åt massor av roliga aktiviteter som kan skada väggarna är målade i ljusa färger. Därför är ett färgstarkt badrum föredra.
Inredningen, När du har bestämt färg, temat för inredningen. Det kan vara ett badrum cum lekplats. Installera golvplattor på marken och väggarna. Du kan också gå till en byggvaruhuset och skaffa en beadboard som är lätt att rengöra. Placera en låg djup badkar med en färgglad organ eller gå för vitt. Precis intill badkaret, placera ett skåp för att hålla toalettartiklar. Göra separata rack för leksaker och hygienartiklar så att dina barn inte röra dem. Justera höjden på diskbänkar, speglar och skåp inom räckhåll för dina barn. Nu hänger ett draperi att avskärma torrt område från den våta. Inköp tryckta gardiner med mörka och ljusa nyanser så att de inte är nedsmutsade lätt. Dekorera väggarna med bonader och affischer med skämtteckningar, dockor och deras hjältar.
Den lekfulla Titta, ett sportigt utseende är den viktigaste delen av barnens badrum inredning. Barn älskar att leka med vatten medan du badar. För din lilla prinsessa, uppliva interiör med leksaker som sjöjungfrur, blommor, fjärilar och dockor. Ge en feminin touch till hennes badrum med alla dessa spelar poster. Temat är verkligen olika för pojkar, som verkligen är förtjust i en robust inredning. Så vad väljer du för honom? Actionspäckade tecknade leksaker, små pirater, skyttlar leksak, bilar, cyklar och lastbilar. Dessa är några av de mest gynnade leksaker av pojkar. Håll flytande bollar på badkaret så att de kan spela och bada samtidigt.
Ljus inrikesministeriet, om marknaden är idag översvämmas av olika idéer för badrum belysning. Utformar ett badrum med färgade lampor dim lägga ett annorlunda utseende till det inre. Badrummet ser mer ut som en rolig marken. Lysrören med frostade nyanser är den nya generationens badrum belysning. Du kan även skapa ett färgschema med regnbågens färger för en absolut levande utseende. Belysning i badkar med illusoriska glödlampor ser bra ut. Dessa finns i alla lokala elektroniska butiken eller kan köpas online.
De säkerhetsproblem, en av de viktigaste aspekterna för badrum design för barn är deras säkerhet. Badrummet ska göras på medar bevis. Barn älskar att plaska i vatten medan du badar. Därför att de inte glider när du spelar. Om badrummet har en varmvattenberedare, bör den elektriska brytaren inte inom räckhåll. Placera elcentraler högt över deras räckhåll. I de fall badrumsskåp är högre än deras räckvidd, hålla en stadig verktyg inne så att de inte faller under klättring. Det varma vattnet kran bör vara tydligt för att undvika skållning. Se till att du tillåter dem att hantera det bara i din närvaro. Badrum olyckor händer på grund av oaktsamhet. Därför är det alltid rekommenderas att övervaka ditt barn när du badar.
Jag hoppas att du gillade dessa badrum design för barn. Sprakande färger, starkt ljus och lekfulla leksaker är för ditt barns badrum. Håll rent och underhålla hygien. Låt ditt barn njuta av en kunglig bad.