Kastilien Soap Recept

Kastilien tvål har varit mycket populära sedan medeltiden. Det är en underbar tvål som är gjord av 100 procent olivolja. Olivolja gör denna tvål mild och mild och arbetar som hud fuktighetskräm. Kastilien tvål används som handtvål, bad tvål och används också som ett naturligt schampo. Det är, men naturligt, att människor kommer att gå för denna tvål snarare än den kemiska de som är tillgängliga på marknaden. Det är också mycket lätt att göra Kastilien tvål hemma. Det finns gott om Kastilien tvål recept att välja mellan. Om du älskar hemgjord tvål beslut kan du välja någon Kastilien tvål recept underifrån.
Hemlagad Kastilien Soap Recept, Kastilien tvål ingredienser är lätt tillgängliga i dagligvaruhandeln. Bortsett från detta behöver du gummihandskar, en stor rostfri kastrull stål tvål, en glasskål, två kraftiga skedar att röra om tvål och lut, en stektermometer, en gammal filt och en enorm trä rektangulär låda för gjutning tvål eller andra tvål formar av ditt val att göra Kastilien tvål från följande Kastilien tvål recept.
Ingredienser, 3 koppar 100 procent olivolja, 3 dl kallt vatten, ¾ dl lut kristaller, 10 droppar av någon eterisk olja som du väljer (frivilligt) Förfarande
Häll vattnet i glasskålen och lägg ner den. Tillsätt långsamt den lut kristaller och lös upp det väl i vattnet. Var noga med att bära din gummihandskar när du arbetar med lut kristaller eftersom de kan bränna huden vid direkt kontakt. Vidrör inte den här glasskål eftersom det kommer att bli mycket varm när vattnet och lut kristallerna blandas. Värm olivoljan till 75 º F, i tvål potten. Du kan hålla koll på temperaturen med köttermometer. Stäng av gasen och sakta Tillsätt vatten och lut blandning av olivolja. Fortsätt omrörning det kontinuerligt medan du lägger till lut blandningen. Förbered dig på minst en timme under omrörning. Ett spår kommer att ses när du rör om blandningen. Detta spår i huvudsak innebär att din blandning har påbörjat den nödvändiga kemiska reaktionen som behövs för bildandet av tvål.
Traditionella Kastilien tvål recept har inga dofter. Om du vill ha en doft för din tvål du kan lägga till ett enstaka eller en kombination av eteriska oljor för att denna blandning. Rätt tid att lägga till eterisk olja kommer att vara efter vatten och lut blandningen har blandas ordentligt med olivolja. När denna blandning når honung konsistens, kan du stoppa omrörning.
Nästa steg är att hälla smeten i formarna. Du kan hälla det hela i en stor rektangulär form och skär den i din favorit figurer när tvål härdar. Därefter kommer den del där ert tålamod testas. Du måste täcka formen (s) med en gammal filt och hålla ostörd i minst 48 timmar för att den ska härda. Detta är en viktig process som tvål genomgår förtvålning (kemisk reaktion). Efter 48 timmar är upp öppnar filt och klippa din tvål. Håll det! Använd den inte ännu! Din tvål måste åldras innan det används. Därför, efter att klippa det, hålla det på en tråd rack för att åldersgränsen för minst två veckor. Täck dem med samma filt så att de inte blir dammiga. Ju mer Kastilien tvål åldrar, desto bättre blir det. Efter två veckor, dina skönheter är klar att användas eller inslaget för att göra underbara gåvor.
Variationer
Kastilien tvål recept måste ha olivolja. Om du vill använda andra oljor som kokosolja och palmolja eller någon annan olja, kan du ändra sammansättningen av olivolja i Kastilien tvål recept. Nedanstående variationer hjälper dig. Du kan göra dig Kastilien tvål med -, 80% olivolja + 20% kokosolja, 60% olivolja + 20% kokosolja + 20% palmolja, 70% olivolja + 20% kokosolja + 10% Sojabönolja, 60 % olivolja + 20% kokosolja + 10% palmolja + 10% rapsolja, kom ihåg att Kastilien tvål recept är ofullständig utan olivolja. Det finns ingen 100 procent olivolja substitut i Kastilien tvål gör. Du kan också lägga kakaosmör, vegetabiliskt matfett och pärlor bivax för att göra Kastilien tvål krämig och ge den ett glansigt utseende.
Flytande Kastilien Soap Recept, För att göra flytande tvål Kastilien, måste du först göra Kastilien tvål enligt ovan recept. När du har gjort tvål, inte sätta den i formen. Istället hälla ut det i en stadig hink eller en rostfri kastrull och tillsätt ca 5 pounds av kokt destillerat vatten till det. Blanda både och hålla den orörd för en natt. Nästa dag kommer du att finna att Kastilien tvål helt har upplösts i vattnet. Fyll upp det i flaskor med hjälp av en tratt. En flytande tvål Kastilien är nu klar att användas. Du kan lägga till mer av eteriska oljor eller örter för att göra en god hemlagad schampo eller handtvätt. Du kan också späda ut den med vatten och använda den för allmän rengöring.
Lätt Kastilien Soap Recept, Puh! Om detta är er reaktion mot recept som nämns ovan, här är ett enkelt Kastilien tvål recept för dig. Följ proceduren och lär dina vänner hur man gör hemmagjord tvål, med förtroende!
Ingredienser
5 bar färdiga Kastilien tvål, 1 liter vatten, rivjärn, Heavy duty rostfritt stål kruka eller en tvål kruka, Formar, gammal filt, 15 droppar eterisk olja av ditt val, livsmedel färg (matcha med eterisk olja), Förfarande
Köp ren och naturlig Kastilien tvål från butiker som säljer naturprodukter. Denna tvål är vit i färgen. Riv denna tvål med hjälp av ett rivjärn och lägg den i rostfritt stål gryta med vatten. Värm grytan försiktigt tills tvålen löser sig i vattnet. Tillsätt eterisk olja och rör blandningen. Lägg maten färg till denna blandning under ständig omrörning. Helst detta livsmedel färg bör komplettera de valda eterisk olja. Till exempel, om du har valt orange olja, tillsätt orange färg på tvål. På denna punkt kan du lägga till 2 teskedar glycerin om du vill lägga till extra fuktighetskräm. Häll blandningen i formarna och låt stelna i 48 timmar. Täcka denna blandning med en gammal filt och låt den ostört. Avslöja filt och dina tvålar är klar att användas. Du behöver inte bota (ålder) denna tvål. Det är också den Kastilien tvål recept utan lut som lut var redan i färdiglagad tvål, skona dig med uppgiften att lägga det hemma.
Jag är säker på att det finns minst en Kastilien tvål recept ovan att du kommer att vilja prova. Bara vara försiktig när du hanterar lut kristaller. Gör din egen tvål kommer att bli en rolig aktivitet som också kan göras till ett hem affärer. Överraska dina vänner med din handgjorda tvål recept. Hemlagad Kastilien tvålar kan vara bra presenter också! Don att Apron och handskar, välj ett recept från ovan och börja med tvål gör. Lycka!