Killing tvestjärt

Tvestjärtar anses trädgård patrull besättning, för rensas. Om du inte hittar några angrepp av dessa krypande varelser, till de bästa sak att göra är bara låta dem vara. Även under våren, dessa tvestjärtar tenderar att växa i befolkningen. Och eftersom de är omogna, hamnar de förstör upp växterna i din trädgård. Killing tvestjärtar blir avgörande när de börjar äta, nattetid, på blommor och grönsaker, börja krypa in i husen, och till slut samla under väl mössor.
Eftersom tvestjärtar inte skadar människor direkt, är deras indirekta metoden för att skada blommor och grönsaker utomhus ganska skadligt. Så kommer i behovet av att hitta sätt om hur man bli av med tvestjärtar. I följande artikel har vi listat tips om döda tvestjärtar naturligt, med bekämpningsmedel, och de åtgärder du bör vidta för att kontrollera sin befolkning.
Killing tvestjärtar i huset
Nu tvestjärtar fick sitt namn av den absurda urban legend (vilket jag hoppas du inte tror på). Uppenbarligen de inte krypa inte inne folks öron och in i hjärnan att äta det. Men att hitta en enorm armé av tvestjärtar inne i ditt hem kan vara förvirrande. Så här är de steg du behöver ta för att döda tvestjärtar i huset en gång för alla.
Tips 1: Använd borsyra pulver och insektsmedel damm runt huset för att döda tvestjärtar. Koncentrera dig på fuktiga och lortig områden som tvestjärtar samlas i allmänhet kring dessa områden. Insektsmedlet damm innehåller pyrethriner som är mycket effektivt avdödar tvestjärtar.
Tips 2: Ta en tom mat kan och fylla den med ½ tums vegetabilisk olja. Lägg en tesked honung i det och hålla det där tvestjärtar buggar. De kommer att få lockas av den söta doften av honung och krypa in i kan. Det bästa är att de inte kommer att kunna komma tillbaka ut och kommer att drunkna i oljan. Placera kan inuti en plastpåse och kasta det i en soptunna.
Tips # 3: Ett annat sätt att döda tvestjärtar är genom att göra en tvestjärt fälla. Ta en gammal tidning, rulla, blöt det med fiskolja, och kopplar den med ett snöre. Låt blöta tidningen där tvestjärtar har samlats. Eftersom de älskar fuktiga områden, kommer de att krypa in i rullade tidningen och fastnar där. Placera tidningen i natten och på morgonen sätter tidningen i en plastpåse och kasta den i en soptunna.
Killing Tvestjärtar Utanför
Som vi diskuterat tidigare, tvestjärtar är till hjälp insekter som de äter sniglar och andra varelser också. Men eftersom de har en tendens att växa i överflöd och skapa en olägenhet för människor, blir tvestjärtar borttagning av stor betydelse.
Tips 1: Ta en hink för att blanda i vatten och flytande tvål tillsammans. Blanda allt ordentligt och häll blandningen i en sprayflaska. Spraya tvålvatten på bladen i trädgården eftersom det hjälper till att döda tvestjärtar på växter inomhus och utomhus. Också, man kan spraya tvålvatten i fuktiga och unken platser runt ditt hus.
Tips 2: Sprid tvestjärt bekämpningsmedel (pesticider) minst 6 till 10 meter bort från huset. Se till att du bär handskar och en ansiktsmask medan du sprida bekämpningsmedel runt huset. Marken kommer att njuta av bekämpningsmedel och döda tvestjärtar tillsammans med sina ägg.
Tips för att förebygga Tvestjärtar infektionen, inte över-vatten eller lägger för mycket organiskt material i trädgården eftersom det kommer att öka tvestjärt tillväxten. ; Inte odlar växter och / eller buskar som gynnas av tvestjärtar. ; Nattetid slå på belysningen natriumlampa istället för den ljusa vita, det lockar dem. ; Placera ljust vitt ljus där tvestjärtar har samlats tillsammans med såpvatten. De kommer att få lockas av ljuset och kommer att falla in i skål med vatten. ; Dessa tips om döda tvestjärtar effektivt. Följ bara stegen som anges i artikeln och bli ditt hem, både i och utanför, av tvestjärtar.