Gravsten Inscriptions

Döden kommer som ett slut. Tja, de som är Hercule Poirot fans är jag säker skulle veta vad jag talar om - ja det är titeln på en Agatha Christie bok. Döden och döendet Jag tycker definitivt kommer som ett mål, samtidigt tycker jag det är en början på ny resa. Men ja, smärtan av att förlora en person nära dig och kära att du är kolossal. Allt detta är anledningen till att jag tror att vi ger så mycket till sista smörjelsen. Vi vill att själ den person som skall fredlig och utan konflikt. Åtminstone i de kulturer, där de tror på idén om själen. Gravstenar är en mycket betydande del av de senaste rättigheter efter begravningen av den avlidne görs. Dessa gravstenar eller gravstenar som de kallas är viktiga eftersom ord i minnet av den avlidne enskilda är inskrivna där. Denna text komma upp kommer att prata om gravsten inskriptioner.
Gravsten Inscriptions Förslag
Gravsten epitafier kan baseras på olika teman och typer av formuleringar. Det finns ett antal idéer för gravsten inskriptioner baserade på dessa teman. Gravstenen inskriptioner idéer kan vara humoristiskt, kan ha religiösa eller poetiska verser också. I vissa fall kan inskrifter på gravstenen har också sångtexter. Till exempel kan en humoristisk ett bland gravsten inskriptioner för mödrar - "Hon drack god öl, bra punsch och vin, och levde till en ålder av 99". Dikter och sånger visar sig ofta vara en betydande del av en människas liv. Så att sätta en favoritlåt eller rader från en dikt kommer att vara ett bra sätt att minnas denna person. Låt oss titta på några exempel gravsten gravskrift.
Gravsten Inscriptions Exempel
Exempel 1, minnen av, Edward Harris; en hängiven make, far och farfar, född den 2 maj 1922; död 4 januari 2000, alltid Rest In Peace
Exempel 2; Dessa exempel är mycket enkla och mycket vanliga inskrifter gravsten -, Till minne av, minnen av, minnen av; Borta från hemmet men inte från våra hjärtan, evigt älskade, omhuldade minnen av, evigt unga, evigt i våra hjärtan , Precious är minnen av (namnet på den avlidne), som mor och hustru du tog hand om oss, Herren nu hand om dig, Ditt minne kommer att leva vidare i våra tankar och hjärta, Praying du är fredlig och i Herrens famn, Ditt leende, kärlek och hjärta kommer att missas evigt, vila nu, är din själ fri, Den kärlek du gav aldrig kommer att dö, Exempel 3, Här är ett exempel på gravsten formulering som tidigare nämnts, en vers från dikten . Detta är en dikt av Emily Dickinson -
Döden är en dialog mellan, vars anda och dammet., Lös upp, säger Döden. , Anden, Sir, jag har en annan tillit., Döden tvivel som den hävdar från marken., Vars anda vänder sig bort,, bara för uppsägningen för bevis,, en överrock av lera.
Exempel 4, för att hålla minnet av den person som är död kan det också ha personlig gravsten inskrift. Du kan ha en slogan ofta används av den person eller ett citat omtyckt av den personen på gravstenen. En inskription relaterade till dina nära och kära hobby och passion eller ens yrke kan också sättas som gravsten talesätt.
Så småningom är det som skrivits och hur konstnärligt det är spelar ingen roll. Det viktiga är att skriften på gravstenar för gravar kontakt med din älskade en och hans eller hennes minne hålls levande. Om det alls det har hänt att personen dog plötsligt och du inte får tid att se den personen kan gravstenen inskrifter vara lite tröst.
Allt detta är smärtsamt att omfattningen av att inte ha kapacitet som uttrycks, men det måste göras, även om förlusten är irreparabla. Jag tar denna beskrivning om gravsten inskriptioner här.