Ögonfärg Mening

Ögat talar med en vältalighet och ärlighet överträffa tal. Det är det fönster ut som den bevingade tankarna ofta flyga omedvetet. Det är den lilla magiska spegeln på vars kristall yta stämningar känsla ryckigt spel, som solsken och skugga på en fortfarande ström. - Henry Theodore Tuckerman
Mycket har sagts om ögon, om deras möjlighet att spegla den innersta är som du är. Det utseende du ger med ögonen, piercing eller mjuk, blinkande eller lugn, storlek, form, allt kulminerar i skönheten i ditt totala varelse. Färgen på ögonen är dock känt att tala mycket av din personlighet. Även ögonfärg är genetiskt betingat, och är kulmen på båda dina föräldrars ögonfärg, har en hel del iakttagelser gjorts om en persons personlighet beroende på deras ögonfärg. De talar om den person du är, hur du hanterar de olika situationerna i ditt liv, och hur du uthärda förändring. Ögonfärger kan variera från kolsvart till en djup blå och en ljust brun. Även om det kan finnas variationer i nyanser av en viss färg, dessa skuggor skildra vanligtvis liknande personligheter. Här berättar vi om din ögonfärg mening, och hur det definierar dig.
Eye Color Meaning diagram, några av de vanligaste naturliga ögonfärger har talat om i diagrammet nedan. Naturligtvis, vissa av dem är sällsynta ögonfärger, men de förekommer naturligt också. Vissa experter anser att de med mörkare ögonfärger är mer utåtriktad än de med ljusare ögonfärger. De anser dock också att personlighetsdrag bestäms mer av din social aktivitet en exponering än någon fysisk egenskap.
Innan vi tar en titt på det här diagrammet betydelser ögonfärg, måste det förklaras att det inte finns någon formell forskning som kan associera en ögonfärg till en viss personlighetsdrag. Dessa är helt enkelt observationer som har gjorts över tiden, och sammanställt för att hjälpa dig besvara dina frågor om meningen med din ögonfärg. Diagrammet för ögonfärg mening har presenterats här.
Eye Color Chart, Eye ColorConnotationMeaning, BlackMystery, nattens mörker, Sex, trolska, hemlighetsfull, WorshipThose som har svarta ögon är kända för att vara sensuell i naturen, och mycket hemlighetsfull. En av de sällsynta ögonfärger, är människor med svarta ögon vet inte dela mycket om sig själva eller sina liv med andra. De har också kapacitet att ha psykiska krafter med hjälp av deras inre energi.; BrownPertaining till jorden: Kreativitet, Mod, fertilitet, tillväxt, energi, EnduranceThose med bruna ögon är kända för att vara mycket jordad, och inte styras av materialistiska önskningar eller tendenser. De är nära naturen, och verkar fungerar bäst när man arbetar i enlighet med den. Ändå är de självständiga och starka., HazelInner Courage och IndependenceThose med hassel ögonfärg beskriva förmågan att läka sig själv, känslighet och empati för andra, och ännu översvallande själva.; GreenGood hälsa, ungdom och oskuld, livskraften, vegetation, FreshnessThe grön ögonfärg mening avser förmågan att läka. De med gröna ögon är andliga i naturen men inte nödvändigtvis religiös. De är levande ännu medkännande, och är också kända för att vara väldigt kreativa människor., BlueEnergy av himlen och solen, har direkt medveten thoughtThe blå ofta förknippas med klärvoajanta förmågor, och förmågan att se syner av det förflutna och framtiden. De med blå ögon är självsäkra och direkt, är full av liv men har en stark känsla för observation.; GrayWeather, Vatten, Förändring, Visdom, MysteryGray ögon är kända för att skildra en djup inre styrka som inte kan påverkas av någon utomstående kraft. Människor med grå ögon är kända för att vara känslig och djup. De har förmågan att manipulera sig efter behovet av sin omgivning.
Det är möjligt att dessa färger kan associeras med ovan nämnda personlighetsdragen, men det måste också upprepas att ögonfärgen betydelser som nämns ovan inte har någon formell forskning att stödja dem, och har beskrivits mer i syfte att roligare än faktiska innebörd. Även om du tror att de egenskaper som har beskrivits för varje ögonfärg är sanna, bara genom att lära sig att byta ögonfärg, kommer du inte att kunna insupa personlighetsdrag de tros att upprätthålla. Även färgerna har de konnotationer som nämns ovan, vad de säger om den person som du kan variera mellan olika personer.