Använder Epsom salt

Epsom salt är kemiskt känt som magnesiumsulfat. Det är en kemisk förening som finns i dess hydratiserade formen med ett pH på 6,0. Även känd som, heptahydrat, Epsom salt finns i vattenfri form också, vilket ofta används som torkmedel. Den använder sig av EPSOMSALT är många och är kopplade till ett antal tillämpningar som hälsa, städning, skönhet och trädgårdsprodukter. Det är också ett av de största salt produkter med flera fördelar till mycket låga kostnader. Eftersom både magnesium och sulfat är viktiga för vår kropp på något sätt eller det andra, de är också användbara för växter i stor skala. Således är dessa användningsområden för Epsom salt nämns omsorgsfullt i kommer upp punkterna, så läs på och ta reda på hur de är användbara för dig!
Epsom Salt Fördelar
När vi överväger användning av Epsom salt kristaller, är det viktigt att veta att det är bra att vår kropp på många sätt och har också vissa fördelar för olika växter. Om vi ​​måste diskutera separate användning av magnesium och sulfat i kroppen, är magnesium visat sig spela en viktig roll i muskelkontroll, eliminering av toxiner, elektriska impulser, och energiproduktion. För sulfater arbetar för att eliminera toxiner från kroppen, förbättra absorptionen av näringsämnen, hjälp med bildande av gemensamma proteiner, proteiner i väggarna i tarmkanalen och hjärnvävnad. Förutom dessa finns det fortfarande andra hälsomässiga fördelar av Epsom salt nämns nedan, så ta en titt!
Epsom Salt för hälsa, bland de viktigaste användningsområdena för Epsom salt, är ett för behandling av förstoppning. Cirka 1 till 2 tsk Epsom salt är utspädd i 7 dl vatten och konsumeras i fall av förstoppning. Två gånger om dagen med ett intervall om cirka 4 timmar mellan de två doserna är det perfekta sättet att minska och med stoppa förstoppning. Detta är känt som Epsom salt rengöra eftersom det fungerar som ett laxermedel och snabbar upp din matsmältningen. , Om du lider av fötter värker, stress kroppslukt och gifter i kroppen, en extern användning av 2 koppar Epsom salt i varmt vatten kan vara mycket användbar. Massera det drabbade området med denna lösning kan neutralisera ömma muskler, lindra stress och även filtrera din kropp från gifter. ; Epsom salt för akne kan användas liksom hår problem som gallring och hår falla som också kan behandlas med detta salt. Allt du behöver göra är, blanda ca 8 matskedar Epsom salt i ditt schampo, varm den och tillämpa den i ca 20 minuter. Skölj därefter med varmt vatten på bättre resultat. Även när du använder den i badkaret varje dag kan du få vacker hy och hår. Dessa är de Epsom salt bad fördelar. , Den sulfater spola ut alla gifter och föroreningar från kroppen och därmed regelbundet intag av mycket mindre mängd av Epsom salt kan mjukna och exfolierar huden. Det hjälper också att absorbera näringsämnen på ett snabbare och därmed ger kroppen en känsla av välbefinnande. ; Epsom salt för infektioner är också att föredra eftersom de har förmåga att bekämpa svamp-och bakterieinfektioner. ; Epsom Salt för växter, att användning av Epsom salt på växter är ännu effektivare än det är för vår hälsa. Det är en stor och hälsosam tonic för växter och deras övergripande utveckling. Näringsämnena magnesium och sulfat, lakas ut från marken på grund av regn och därmed, växter går ofta genom sin brist. , Det ger anläggningar med andra element som kväve, fosfor och kalium för att skydda det från infektioner är således EPSOMSALT som gödselmedel ofta används för ett antal anläggningar. ; När Epsom salt för tomater, rosor och andra buskar, används i önskad mängd, det finns många funktioner som stöds. Dessa funktioner av anläggningen är grundläggande som grobarhet, klorofyll produktion, blad och blomma utveckling och förbättrad absorption för användning av fosfor och kväve. , Sedan Epsom salt är mycket lätt att använda runt pets-och barn och har inga biverkningar som det är naturligt, det är säkert till stor hjälp för trädgårdsskötsel. Den fungerar också i en snabbare takt än andra gödningsmedel och har ingen dåligt lukt. ; Med dessa användningar av Epsom salt kan du använda det väl vid behov. Den är frisk, ren, naturlig och inte har några biverkningar när det används i säkra mängder.