Hur man dödar loppor i huset

Tips om hur man dödar loppor i huset är också om att få bli av med dessa skadedjur i ditt husdjur och gården. Dessa är de två källor där loppor kan invadera ditt hus. Så, bortsett från att diskutera vad som kan göras för att eliminera loppor i huset, skulle vi vet också om att hantera invasionen i dina husdjur och trädgård. Fuktig och fuktig miljö tjänar till att vara en idealisk plats för dessa skadedjur att trivas. De livnär sig på blod från varmblodiga varelser. I de flesta hem, husdjur som katter och hundar råkar vara bärare av loppor. Dessutom, om gården är befolkade med dessa insekter, då riskerna är ännu högre. Så upprätthålla hygien inom och utanför ditt hus och hålla ditt husdjur ren är den första försvarslinjen. Här är en beskrivning berättar hur man dödar loppor i huset.
Bästa sättet att döda loppor i huset
Det började med kunskap om hur man kan bli av loppor i huset, är en grundlig dammsugning och rengöring vad som måste vara början på avvecklingen du bör genomföra för att driva bort dessa blodsugare borta från ditt hus. Möbler, mattor, möbeltyger, gardiner och varje skrymsle och vrå av huset måste uppmärksammas. Vakuum alla dessa platser med vakuum påsen försluts ordentligt. Nu, för att göra arbetet mer effektivt, stänka Borax puder över hela mattan och hårda golv både och ge det en vänta i 1 - 1 ½ timme. Dammsug fläckarna igen, minst 2 - 3 gånger i veckan. Salt hjälper också. Stänka den i djupa vrår under kuddar och andra mörka hörn. Det skulle döda loppor genom torkning av dem. Bortsett från dammsugning, måste du se till att dina sängkläder och mattor har genomgått en grundlig rengöring med tvål och vatten. Användning av produkter som eteriska oljor, löv eukalyptus och olja, och cederträ chips är känt för att vara en bra naturliga sättet att döda loppor i huset, eftersom de är kända för att vara naturlig loppa repellerande medel. Lägg dem i fläckar som är mer utsatta för loppangrepp. Även att hålla dem vid dörren skulle hindra dessa insekter från att komma in ditt hus helt och hållet. Korrekt och regelbunden dammsugning och noggrann tvättning är bogsera mycket viktiga saker du måste veta för hur man dödar loppor i huset. Nu är det dags att ta en titt på hur man kan bli av med dessa insekter från dina djur och gård.
Hur döda loppor i Husdjur
Oavsett hur mycket du hålla huset rent, om ditt husdjur inte får allt det hårda arbete gå förgäves. Så vad du kan göra är att följa ett regelbundet bad schema för dina husdjur. Du kan också förbereda några naturläkemedel för loppor för ditt husdjur. Klipp lite färsk citron och doppa dem i vatten som skall genomsyras natten. Nästa morgon, spray this motbjudande bakom öronen, runt huvudet, vid svansroten och armhålor. Du kan också använda några droppar tea tree eller lavendel eteriska oljor i badvattnet. Gör en blandning av lavendel och cederträ eteriska oljor och lägga till den i ren mandel transportör olja. Skaka blandningen väl och spraya över djurets hud. Mata dina husdjur med ingefära också gör upp för en effektiv, hem botemedel mot loppor i huset.
Hur man dödar loppor i Yard
Som tidigare nämnts, kunskap om hur man dödar loppor i huset är också kunskap om hur man bli av med dem i din trädgård. Att hålla gräset trimmas så att de får rikligt med solljus är en av de bästa metoder du kan ta upp. Även bli av ackumulering av eventuellt skräp i närheten av ditt hus. Kiselgur har skarpa kanter och därför kan skära genom exoskelett of lopporna. Därvid använda dessa ämnen i trädgården kan även vara fördelaktig. Dock kan denna typ av jord inte vara så vänlig mot dina husdjur. Du kan också läsa igenom loppa kontroll för att få mer information.
Med detta har vi nått den sista raderna i min artikel om hur man dödar loppor i huset. Som ni ser, hålla god kontroll över befolkningen i dessa parasiter i ditt hus handlar hålla ditt husdjur ren och din gård snyggt. Så, inte betalar din enda uppmärksamhet till ditt hus, se upp för dina husdjur och omgivningen också, för en loppa och tryggt boende!