Portabla Infraröda Grillar

Backyard eller uteplats parter är ett utmärkt sätt att njuta av god mat och vin i sällskap med dina nära vänner på trevliga sommarkvällar. Hela atmosfären blir laddas upp så snart som luften fylls med den läckra doften av grillad biff och grönsaker från grill. Medan dina gäster sätta tänderna på saftiga köttet, du ser smärtsamt på röriga Grill, som skulle ta minst ett par timmar med skrubber innan den återfår sitt ursprungliga utseende. Tänk om du kunde ha en grill som kan rena sig själv på mindre än några minuter? Infraröd grillar inte bara komma med den här mycket användbar funktion, men du kan helt enkelt bära runt dem överallt. Läs mer om bärbara infraröda grillar i denna artikel.
Vad är Portable Infraröd Grillar
Bärbar infraröd grillar är gasdrivna grillar som är mycket kompakt storlek. Den infraröda grillning teknik och drift av dessa grillar förklaras i detalj senare i denna artikel. Dessa är i rostfritt stål grill som kommer i väska. Deras ringa storlek gör att du kan montera dem i bakluckan på bilen. Som ett resultat kan du bära dem till picknick, camping resor, IR osv Bärbara grillar kan laga din mat på halva tiden. De får värmas upp i några minuter och även svalna i lika kortare tid. Dessutom förändrar de inte arom eller smak på maten som smak och juice är ordentligt låsta inuti ett livsmedel. Du kan också laga din mat på önskad temperatur. Du kan justera temperaturen ratten för att ställa in temperaturen beroende på om du gillar din mat dåligt, perfekt tillagade eller överkokt.
Dessutom infraröda grillar inte stökigt som fullstor gas grill. De kommer med en självrengörande funktion som gör att du kan rengöra grillen på mindre än två minuter. Bara trycka på knappen och grillen tar hand om eventuellt spill eller annan röra. Sedan torka den ren med en fuktig trasa och grillen blir glänsande. En annan fördel med bärbara infraröda grillar är att eftersom de tar upp mindre utrymme än full storlek grillar, kan de förvaras även i köksskåpet eller på bänken. Vissa IR-grillar är tillverkade av högvärdigt rostfritt stål, vilket gör att du kan ta dem på sjöresor eftersom de är bättre resistenta mot salt luft och vatten.
Hur Portabla Infraröda Grillar Work
Bärbar infraröda grillar arbete propangas som omvandlas till infraröd energi. Brännaren av grill består av keramiska plattor med hundratals mikroskopiska hål på dess yta. Grillen är elektroniskt antänds på en knapptryckning. Gasen går genom rostfritt stål och får omvandlas till infraröd energi under brännaren. Den infraröda energin gör att temperaturen i grillen att stiga så högt som cirka 1500 grader. Detta låter dig sear din mat, samtidigt som det lämnar den sällsynt i insidan. Den värme som genereras av denna typ av grill är mer än någon annan standard gasolgrill. Normalt den infraröda grillar arbetet med en £ 1 propan kapseln. Men du kan också välja större kapacitet tankar eller de som använder naturgas. Det enda problemet med IR-grillar är att du inte kan laga mat som kräver långsam tillagning. Dessutom är det inte heller möjligt att bara värma maten, eftersom grilla händer i några sekunder.
Bästa bärbara Infraröd Grillar
Solaire Anywhere är ett välkänt varumärke på marknaden för bärbara infraröda grillar. Den erbjuder olika versioner i prisintervallet på USD 300 till USD 500. TEC Grillar och Napoleon är andra namn som har samlat bra omdömen i bärbara infraröda grillen recensioner. Dessutom Fire Magic, Twin Eagles, Broilmaster, Alfresco är några andra märken som erbjuder sortiment av kvalitetsprodukter. Du kan behöva göra lite efterforskningar innan du kan hitta en grill som bäst passar dina behov och krav. Infraröd grillar finns även i större utomhus versioner som kommer med står. Dessutom kan man lika gärna vill överväga den infraröda grillar och nackdelar, innan man köper grillen.
Således, bärbara infraröda grillar kan du njuta av din grill utan att oroa er om krångel med städning eller bär den inne. Därför kan man lika gärna gå vidare och skaffa dig ett.