Öronvax Borttagning Candle

Förstå att öronvax har satts in i örat inte för att Gud inte visste vad jag skulle sätta i örat, men eftersom den har ett syfte att tjäna! OK. Jag är klar att vara rolig. Så vax är närvarande i våra öron för den skyddar trumhinnorna och kanalen från främmande material, svamp och annat skräp som kan gå in den och orsaka skada. Ändå kan öronvax inte tillåtas ligga och gro där inne i flera månader tillsammans, måste den rengöras. Om detta inte görs kan det leda till öroninflammation och komplikationer såsom hörselnedsättning. För att undvika allt som då är vax avlägsnande nödvändigt.
Vid rengöring en öron, många människor går in för vax avlägsnas ljus om att det finns flera fördelar med örat genomlysning. I följande artikel skall vi ta dig igenom denna metod av öronvax borttagning och även diskutera om det är ett säkert alternativ att välja och för att avgöra om vax ljus arbete.
Örat stearinljus
Så vad är ett vax ljus? Dessförinnan Men låt oss förstå vad öronljusterapi är. Öron genomlysning, processen med att använda en ljus vax för att bli av överskottet vax, har i praktiken i många år nu. Denna process med att använda örat stearinet borttagande innebär att man använder en specialiserad ljus som är tillverkade av växtbaserat material som bivax osv och sedan formas till en konisk form. Låt oss förstå hur man använder örat ljus effektivt.
Material som behövs
Dessa är de material som du behöver för att ordna, hink full med vatten. , Rough dukar som inte brinner inte. , Kartong-plattan, saxar, processen, förstå dessa öronljusterapi instruktioner noga innan du sätter in den. ; Ligg på sidan med en kudde under örat. , Täck kudde med den grova trasor så att den inte tänds. , Även täcka axlarna och områdena kring öronen med samma trasa. , Nu tar örat ljuset och stick in den i kartong plattan (omkring en tum djup). , Efter toppen av ljus har satts in i örat, ljus i andra änden. , Se till att hålla kartong plattan och öra i upprätt läge. ; Örat ljus måste blockera hörselgången för att processen ska lyckas. , Kontrollera om rök läcker ut, om det är, det betyder att det suger inte. ; Håll ljuset lätt och att inte pressa in den, Låt ljuset brinna tills det har omkring en tum och en halv kvar. , Hvarefter, släcka ljuset. , Nu skär ljuset öppen och du hittar att alla skräp och vax har lagts ner. ; Om du känner för det finns fortfarande mer där inne, du kan försöka upprepa samma process. Men se till att det verkligen finns något där. , Ibland lite rester kommer lämnas tillbaka i örat. Ta bara en mjuk trasa, fukta den och torka försiktigt. ; Eller så kan du ta en bomullstuss och använda det för samma. ; Efter rengöring, häll cirka 4-5 droppar vitlöksolja i örat och försegla med en bomullstuss. Detta kommer att förhindra infektioner. ; Vänd nu på andra sidan och upprepa med nästa öra. , Använd ett öra stearinet bort är en av dessa avlägsna öronvax hem åtgärda metoder som effektivt kan användas med bara lite försiktighet och preparat. Ändå har det varit en pågående diskussion om villkoren för huruvida detta öronvax avlägsnande lösning är säker eller inte och om det på ett effektivt svar på frågan om hur man rengör vax ur öronen med ett öra ljus.
Öron stearinljus - Är det säkert?
Det finns flera punkter som har tagits upp om säkerheten i att använda ett ljus för öronvax impaktion. Det här är några av dessa tvivel. , Bränning av örat, eller områden som omger den, i händelse av ett utsläpp. , Punktering av örat trummor. , Hör förlust och tinnitus. ; Uppkomsten av flera öronproblem. , The vax avlägsnas ljus har fått en hel del popularitet under senare tid. Ändå är det alltid klokt att du inte försöker föra fram den här metoden på egen hand och alltid ta hjälp av någon. All lycka!