Vattentät digitalkamera Jämförelse

Även på en exotisk semester eller festligheter, är en kamera den bästa följeslagare tillbakadragna människor som mig och varje annan person för den delen. En kamera är den bästa som leder till alla speciella ögonblick av det förflutna, när vi kräver. Tja, de flesta gånger har vi att lämna denna favorit följeslagare bakom, under en särskild monsun semester eller dykning eller ens under snöfall. lösning Redovisat en vattentät digitalkamera! De är en av de senaste tillskotten på kameror och är det bästa att ha med vid alla tillfällen. Men man kan inte avgöra deras överlägsenhet utan bästa vattentät digitalkamera jämförelse och följande delen av artikeln handlar om samma.
Vattentät Digital Kamera Test
Som jag sa tidigare, kan man inte och bör inte köpa vattentät digital kamera utan att jämföra den med resten av varumärken. Det finns en stor variation när det gäller att vattentät digitalkamera och därmed alltid se till att du har kontrollerat de senaste vattentät digital kamera recensioner före köp. Här är några av de bästa vattentät resultat kamera jämförelse för dig.
Canon PowerShot D10 vattentät digitalkamera, Denna kamera har en unik och ovanlig design och är ganska tålig. Denna kamera tål vatten droppar fallit från så mycket som 4 meter vatten droppar och kan användas för undervattensfotografering till 33 meter djup i vattnet. På grund av sin skrymmande utseende, har det absolut varit en strand / semester kamera. Men det är högre rankat på bästa vattentät digitalkamera 2010 rating. Genomsnittlig kostnad för Canon PowerShot D10 vattentät digitalkamera är cirka USD 340.
Panasonic Lumix DMC-TS1S vattentät digitalkamera, här kameran blir högre vattentät betyg kamera jämförelse och den klassas som den bästa allround kamera för undervattensfotografering och semesterresor strand. Du kan även spela in HD-filmer på det och därmed är det ett självklart val för de flesta av fotografi älskare. Denna kamera tål vatten droppar fallit från så stor som 5 meter vatten droppar och kan användas för undervattensfotografering till 10 meter djup i vattnet. Genomsnittlig kostnad för Panasonic Lumix DMC-TS1S vattentät digitalkamera är runt 400 dollar.
Olympus Stylus Tough 8000 vattentät digitalkamera, här kameran blir högre betyg bland den vattentäta kameran recensioner på dess hållbarhet. Dock är bildkvaliteten en hämmas fråga som avslöjar i många vattentät digital kamera reports jämförelse. Denna kamera tål vatten droppar fallit från så hög som 6,6 meter vatten droppar och kan användas för undervattensfotografering till 33 meter djup i vattnet. Det är också frystålig till 17 grader Fahrenheit. Genomsnittlig kostnad för Olympus Stylus Tough 8000 vattentät digitalkamera är runt 400 dollar.
Fujifilm FinePix Z33WP vattentät digitalkamera, här vattentäta digitalkamera är populär för sin inexpensiveness. Trots att 10 megapixel bildupplösning, resultaten är inte mycket glad. Men det är fortfarande ett populärt vattentät digital kamera för sitt moderat pris. Denna kamera tål vatten droppar fallit från så mycket som 4 meter vatten droppar och kan användas för undervattensfotografering till 10 meter djup i vattnet. Genomsnittlig kostnad för Fujifilm FinePix Z33WP vattentät digitalkamera är cirka USD 200.
Sony Cyber ​​Shot DSC-TX5 Vattentätt digitalkamera, Folk som svär under namnet Sony, inte bli besviken eftersom de kan få en Sony vattentäta digitalkameror nu. Denna kamera blir ganska bra betyg i den vattentäta digitalkamera jämförelse. Med 10,2 megapixels upplösning och stor skärm, det ger dig relativt trevliga bilder. Denna kamera tål vatten droppar fallit från så mycket som 4 meter vatten droppar och kan användas för undervattensfotografering till 10 meter djup i vattnet. Genomsnittlig kostnad för Sony Cyber ​​Shot DSC-TX5 Vattentät digitalkamera är cirka USD 350.
Att köpa det bästa vattentät kamera och utför en vattentät digital kamera parad jämförelse är meningslös tills du inte är medveten om vissa vattentät digital kamera tips och omsorg tekniker. När du är välutrustade med dem alla, du kan säkert köpa en av ovanstående vattentät kamera och använder den mer självsäkert än någonsin!