Cool tjej namn

Det många namn för flickor att välja mellan. Mångfald av flicka namn är i jämförelse med antalet pojkar. Föräldrar kan därför välja mellan en massa cool tjej namn. Namn som är original, lite utmärkande / skiljer sig från vanliga ettor och som också har betydelse eller stor betydelse är att föredra av föräldrar. Så, vad är några cool tjej namn. Låt oss ta en titt på några sådana namn bortsett från de klassiska namnen flicka.
Coolt namn för tjejer
Här är en lista med några riktigt cool tjej namn och betydelser. Namnen är bäst för flickor beroende på deras betydelse och också för att dessa inte används upprepade gånger.
Gwendolyn: Betydelsen av den här tjejen heter mångudinnan. Vid en ordagrann, är detta walesiska namnet översättas med "vita cirkeln". Det är ett fint namn som har två smeknamn, "Wendy" och "Gwen" ingrodd i det. Som inte används, är namnet därför också en av de unika flickan namn.
Rhiannon: Detta är en annan walesiska namn och härstammar från en fras som betyder "Great Queen". I själva verket är namnet på walesiska mytologi, används för att ställa "häst gudinna". Till och med namnet Rhiannon, precis som Gwendolyn är helt unik, och man bör dock markera att det ofta uttalas som "Brianna".
Marnie: Namnet Marnie har ett skandinaviskt ursprung och det har tagits från ordet "Marna". Ordet "Marna" betyder "från havet". Den skandinaviska motsvarighet till detta namn är "Maren". På hebreiska, har Marnie en annan innebörd, dvs "glädjas".
Amity: Namnet "Amity avses vänskap och har ett latinskt ursprung. Detta namn har en slags rytm i den. Ordet Amity används även i referens med stöd av harmoni. Man kan använda olika smeknamn för Amity, som Amitie, Amiti, Amitee etc.
Shayna: Detta Jiddisch namnet betyder "vacker" eller "ganska". Man kan hitta det här namnet i jiddisch meningen sheine maidele (betyder: vacker flicka).
Taryn: Det är en av de häftiga namnen för flickor som har sitt ursprung i olika kulturer. Taryn är en av de populära namnen som slutar med ett "-en" ljud. I grekisk-romerska språk ", Taryn avses drottning medan skandinaviska den används i referens med" Little Princess '. Det är således en av de unika flickan namn med två olika betydelser.
Cool tjej Namn för spädbarn; Den svala namn för flickor presenteras nedan bör ge med många alternativ. Namnen och deras betydelse ges i korta. Den ovanliga flickan namnlistan och italienska baby namn flicka bör också vara till nytta.
NamesMeanings; AcaciaThe Thorn Tree, AaliyaSublime, AdaraVirginal, AdaliaIn Gud är min tillflykt, AishaLife, AinslieA trä; AlekaHelper av mänskligheten, AlateaTruth, AllegraCheerful, AlliraGem, AmarisGods löfte; AmaniAn aspiration, AmaeBeloved, AmberGem, AnaisPure, AmalieTo sträva, AndrasBreath, AnyaFavored av Gud, AneiraGolden, ArdisWarm eller entusiastiska en, ArcadiaGreek regionen Arcady, AriaA vacker melodi, ArgentaSilver en, ArielGod är lejoninnan, ArianeThe helig en, AshaHope, ArtemisPerfect, AtiyaA gåva, AshiraWealthy, AzuraBlue himlen, AzariaHelped av Gud, BeauBeautiful, BasiaThe främling; BianSecrey ; BenaThe kloka, BrianaHonorable och ädla, BrionyA flowering druvsorter inom folkmedicinen, BriarThorny, BronyaProtection, CaceyVigilant, CandraLuminescent, CalistaThe vackraste, CapriceUnpredictable, CapriAn ö, CareyFrom floden, CaritaLoving och välvillig, CelesteHeavenly, CassiaFrom trädet; CeriseCherry röd ; CeresGoddess av majs, CharisThe graciösa en; ChandraThe lysande måne, CressidaThe gyllene, CieraDark, svart, CiaraAn Irish helgon, ChiaraBright och berömd, DaeDestined för framgång; DaciaAn forntida land, DaceyThe sydlänning, DariaWealthy, DanikaThe morgonstjärna, DanaeA mor från grekiska mytologi; DamitaLittle ädle; DamianeTame; DamarisGentle en; DalenaValley; DaiGreat en; DrewStrong; DimityMaterial; DidoThe namn på en drottning; DevikaLittle gudinna; DechenHealth och lycka, DrewStrong; EithneArdent och eldig
Cool tjej Namn på spel; Namnen presenteras nedan används för flicka tecken i olika spel.
Namn, prinsessan Zelda: Legend of Zelda-serien, Mery Silverburgh: Metal Gear Solid-serien, Farah: The Prince of Persia, Joanna Dark: Perfect Dark Zero, Sarah Kerrigan: Starcraft; Yuna: Final Fantasy-serien, Kitana: Mortal Kombat-serien
Tillsammans med ovan nämnda namn kan du även få afrikanska namn för flickor.
Den svala namn för flickor presenteras i denna artikel har olika ursprung. Om vi ​​anser att betydelsen / innebörden av dessa namn, de flesta av dem representerar olika dygder och kvaliteter. Få cool tjej namn för spel finns också.