Vinylfärg för Bil Inredning

Vinylfärg för bilinredning kan ge din bil en ny look (väl åtminstone från insidan). Och mer än så, du själv kommer att få den att må bra faktor när du kör din bil. Du kan få instrumentbrädan färg du alltid velat ha. Om du vill göra en prisvärd makeover till din bil, då kan du välja att måla interiörer, särskilt instrumentbrädan, dörrpaneler, objekt läder och andra plast områden. Den lovar att ge din inredning ett nytt liv. För att göra färgen jobb, är allt du behöver en kunskap om det och en del material.
Vinylfärg för bilinredning
Först av allt, att måla instrumentpanelen, måste du ta bort kringutrustning som vreden växelspak, vred radio, askhylla, värmare ventiler etc. Du kanske också vill tvätta dem i varmt vatten. Se till att de torkar bra, kan du även använda en fläkt för att torka dem om det behövs. Då, med en ren trasa och tvålvatten, skölj instrumentpanelen, ratten, vred dörren, et al. Du kan behöva borsta lite hårdare, kanske med en scrub för att ta bort smutsen ordentligt. Skölj sedan instrumentbrädan och torka den med en ren trasa.
Om du inte vill vissa områden för att få målat, kan du använda konstnärens maskering tape på områden som radio spårvidd, krom etc. Painter's maskering band är det bästa för dessa typer av arbeten, eftersom de kan skalas lätt och även Det lämnar inga rester. För tillämpning måla över hårdplast områden, det första kan du behöva gnida försiktigt med ett fint sandpapper. Använd sedan en mjuk, torr trasa, torka av damm som produceras av sandpapper. Senare ge en andra hand till den med en våt trasa, vilket kommer att göra att det inte finns damm på den. Slutligen, med en ren trasa och gnugga alkohol, torka av plast och instrumentpanelen (om dess av plast), kommer det att se till att det finns inga rester på det alls.
Nästa är själva bilen målning del. Innan du börjar med målningen, se till att det har torkat så att färgen fastnar på ett effektivt sätt. Använd en god kvalitet primer på de områden du vill måla. Läs tillverkarens riktning för bästa resultat. En annan viktig aspekt under här är den typ av färg du använder. Om du vill måla plast, använda en färg som är lämplig för plast och även för andra material. Vinyl plast färger kan ge bättre resultat för det. Och att måla instrumentpanelen kan du utnyttja vinyl streck färg. För färgen också följa tillverkarens anvisningar för bättre resultat. Att använda sig av vinylfärg för bilinredning kan vara en relativt prisvärt alternativ.
Om du funderar på att måla stoppning säten för din bil, då måste du använda rätt produkt för det, eftersom det finns produkter ute speciellt framtagen för dessa ändamål. Du kan använda färg vinylklädsel för detta. Efter applicering av färg, låt det torka ordentligt, ostört. Låt fönstren ner så att det torkar ordentligt. Det kan ta 24 timmar eller mer för att färgen ska torka. Och här är du. Efter lack, måste interiörerna att titta troligen liknar den som en helt ny bil. Installera kringutrustning tillbaka, som du hade tagit bort tidigare. Efter installation, testa kontrollerna se till att de arbetar rätt. Du kan också överväga att ändra din design kupén.
Vad Färger att använda?
Ingen skulle tro att måla på insidan av en nyare bil. Du kan göra det endast om du vill lätta upp interiörer lite. You kan använda måla duplicolor vinyl eller vinyl sprayfärg för jobbet. De flesta av de färger finns tillgängliga för dessa jobb finns i sprayburkar, därmed blir det enklare för dig att sprayfärg. Insidan av bilen får ett nytt liv med den. Beroende på nyans du vill, applicera flera skikt vid behov. Ju mer rockar du använder mörkare blir skuggan. Även sprutmålning, hålla munstycket på ett avstånd av cirka 16 till 18 inches och tillämpa det på ett smidigt fram-och tillbakagående rörelse.
Billack jobb priserna kan vara relativt sett högre, så du kan överväga att göra det hemma som hjälper dig att spara mycket. Efter genomgången jobb vinyl färg för bilens interiör, se till att du tar väl hand om din bil, speciellt färgen, genom att ta några enkla försiktighetsåtgärder som skyddar bilen från direkt solljus, skyddar streck, etc. Med en blockerare fönster Sön kan bidra till att i stor utsträckning. Om det tas rätt skötsel, kommer färgen håller i flera år.