Tamanu Oil Använder

De har makten att läka, de används som antibakteriella medel och de har även antioxidativa egenskaper. De hjälper i utvecklingen av vävnader, alltså, de har makten att läka. Genom att de menar jag inte någon andlig person, men en olja, tamanu olja! Så bra är denna olja att det är känt inte bara på sin ursprungsort, dvs på Tahiti, utan i hela världen. Låt oss lära oss mer om olika användningsområden tamanu olja.
Tamanu Olja
Det botaniska namnet för tamanu olja är Calophyllum inophyllum och dess ursprungsland är Tahiti. Denna olja kommer från nötterna på ett träd som heter ATI. Detta träd odlas i Sydostasien länder som Thailand, Myanmar, Indien, Sri Lanka, Malaysia, Vietnam och melanesiska och polynesiska öarna. Dessa Ati träd har svart färgat koffertar och blanka blad som är elliptiska. Den bär frukt som smakar äpple, och i det, det finns en mutter med en liten kärna som vissa länder i Stilla områden, dvs länder i Sydostasien, uppmanar Punnai. Det är från denna Punnai att man får denna mycket positiva olja. En del människor tror att denna olja är en gåva av naturen. Ingen tvekan om det. Vill du veta varför? Nedan ges några tamanu olja användningsområden.
Användning: Ren Tamanu Olja
Tamanu oljan är så bra att människorna i sydöstra Asien anser att det är en gåva som naturen har gett dem. De säger också att Gud själv gömmer på grenarna i trädet, så stor är tamanu olja använder. Tahiti, gör denna olja i stora mängder. Folket i Indonesien använda denna olja för att lindra inflammerade ögon och också för att förhindra värme slag. Sant att denna olja har sitt ursprung i Tahiti, men vet du om var och som upptäckte den oumbärliga tamanu olja använder? Fiji Och det upptäcktes av syster Marie-Suzanne, som var nunna där och hon var den som upptäckte fördelarna med denna olja när hon använde den för att behandla människor som lider av spetälska.
För kokar, skärsår och finnar, The Manus i Papua Nya Guinea använder denna olja eller bladen av Ati trädet för att behandla problem som sår eller bölder, sår, sår och till och med akne och finnar.
För hud; Det finns oändligt många tamanu olja användningsområden. Hudutslag, kokar och andra hudåkommor kan behandlas med denna olja. Denna olja används också för att behandla problem som artrit och även solbränna. För dessa måste du använda ren tamanu olja. Även denna olja är tjock, när den tillämpas på känslig hud, är det lätt absorberas. Därför kan det också användas som en fuktkräm för ansiktet och även din kropp. Det gör din hud slät och mjuk. Om du har fått nariga läppar eller om ditt barn lider av blöja utslag, då istället för att använda krämer och lotion som är fulla av skadliga kemiska, det är bättre att du använder tamanu olja.
Mot hudproblem, Européerna kallar denna olja Domba olja och de är framgångsrika vid behandling av ringorm, skabb, gikt, etc., med hjälp av denna olja. Läkning av post-kirurgiska sår, någon form av hudallergi, eller sprucken hud, är några andra viktiga tamanu olja användningsområden. Blåmärken, herpes sår, öppen och oozing sår, brännskador fotsvamp, infektion i naglar, orsakat på grund av kokande vatten, etc., kan också behandlas med hjälp av tamanu olja.
Antibakteriell och svampdödande, The tamanu olja är mer kraftfull än något antibiotikum. Den innehåller en hög halt av anti-bakteriell och svampdödande egenskaper beror på vilka det kan användas för fall av infektioner i urinblåsan eller för att lindra symptomen på lunginflammation och konjunktivit.
Fötter och kropp lukt, om du lider av problemet med kroppen eller fötterna lukt och trots att prova olika lösningar och spendera pengar bakom dyra krämer, är du fortfarande inför problemet, då tamanu olja är det enda svaret.
Puh! Jag antar att det inte finns någon olja så användbara som tamanu olja. Du kan se att från den förteckning över tamanu olja användningsområden som nämns ovan. Så nästa gång du står inför problem som blåmärken eller sår eller gikt eller lukt eller något, så vet du vad du ska använda, Tamanu olja, naturens gåva till oss!