Hur vill starta en konversation med en kille You Like

Du ser honom gå genom korridoren och en översiktlig haltande leende är allt du kan hantera. Du verkligen vill göra en gå på den och börja samtala, men du kan bara inte. Se det är alltid där - förvirring, oro, det tvivel, "tänk om", den "Ska jag" och en hel rad andra dilemman som kommer få dig att bryta ut i ett nervöst svett varje gång du tänker på det. Men det betyder inte att det inte finns någon lösning på hur man startar en konversation med en kille du gillar? Naturligtvis finns det. Och om du är intresserad av att veta mer, läsa följande artikel för att få lite välbehövlig tips och tricks.
Hur vill starta en konversation med en kille You Like
Först av allt, tänker inte på det ett "Herregud, jag gillar honom, vad gör jag nu, hur jag pratar med honom" - Kinda situation. Kommer inte att hjälpa. Dessutom andas. Bara andas in och andas ut. OK för att komma in på den viktigaste punkten nu - starta en konversation med en kille du gillar istället för konversation förrätter med din pojkvän, behöver inte vara svårt alls. Hur gör man? Enkelt, ta bara pekare från den information som följer.
Framträdanden, Om du ställer frågan Hur man startar en konversation med en kille du vill, jag antar att det är säkert att anta att ni båda är inte riktigt vänner. Så låt oss förstå något - Framträdanden spelar någon roll. Åtminstone till en början när du inte vet de andra alls. Du dömer bygger på utseende och världen gynnar bra åskådare till att börja med. Vad är det jag säger här? Du behöver självförtroende för att gå tala med honom, eller hur? Då kanske du också få allt det förtroende som du kan samla och det finns inget bättre sätt att göra det än att ta hand om ditt utseende. Komma i form, köpa något som komplimanger ditt utseende, bära några parfym, tugga på några mynta och du ser att du känner dig mycket bättre kontroll för att gå vidare med konversation förrätter med en kille.
Tillvägagångssätt-a-Girl strategi, du då ta udden av det hela genom att inte ens tänka på det som en kille du gillar? Vad sägs om du tänker på det som en situation som innebär hur man startar en konversation med en tjej? Jag är naturligtvis inte ber dig flytta tendenser! Men säger du bara har gått med arbete / skola och vill vara kompis med en tjej-skulle inte det ha varit enklare än det trauma du sätta dig över just nu? Gör samma sak med killen! Hur? Läs på.
Tips för konversation förrätter, Här är några av de saker som du kan göra som konversation förrätter:; Leta efter möjligheter där du kan tala med honom. Stötte ihop med honom vid kaffemaskinen? Säg ett hej. Ställ några allmänna frågor och som kommer att öppna upp möjligheter för dig att säga mer. ; Delta i en av hans lektioner eller fritidsaktiviteter. Detta kommer upp dina chanser att prata med honom. , Alltid le och vara varm. Han kommer att känna sig mer tillfreds med dig på det sättet. ; Ställ frågor om honom. Folk älskar att prata om sig själva. Svara med positiv feedback. , Hitta något gemensamt som böcker, musik och filmer. Hitta så många gemensamma frågor som du kan så att det aldrig finns en brist på konversation. , Hur vill starta en konversation med en kille du vill på telefonen
Saken om telefonen är att du inte kan spela ut de känslor den andra personen. Men det betyder inte att du inte kan tyda de känslor genom sina tal. Om du aldrig har talat i telefon innan, behöver du en pseudo-ursäkt för att starta förrätter telefonsamtal. ; Procure hans nummer och ringa honom. , Börja med att fråga om arbete och sedan långsamt styra samtalet på en mer allmän fråga. Precis som du kan be honom om en enkel sak som - "Klassen går för en resa på lördag. Kommer du hit till oss? " , När han svarar på ett ja eller nej, fråga en personlig fråga "Har du någonsin varit där tidigare?. Utan samma regler som gäller för ett ansikte mot ansikte konversation gälla här. Jag vet att det svårt i början med dess signaler klockor "Han dömer mig" springet i ditt huvud, men försök. , Hur vill starta en konversation med en kille You Like över texten
Här är några tips på hur du får in i spåret:; Börja med att skicka vissa generiska terminer som är ofarliga. ; När du blir lite bekväm, meddelande om en plan som du gör eller om han har varit sjuk för att fråga hur han mår nu och liknande. ; Först efter att du har blivit lite bekväm med honom kan du få in mer personlig eller flirtig meddelanden. Var absolut säker på flirtiga meddelanden och att de ska tas emot väl. Eller planen kan slå tillbaka. , Var noga med att inkludera hans namn i meddelandefältet minst 2-3 gånger. Individer gillar när deras namn används. , Använder mycket animationer och känsloikoner för att komma så nära den verkliga affären. , Är det någon hjälp om hur man startar en konversation med en kille du gillar? Jag hoppas verkligen så. Så nästa gång du verkligen vill lära känna en kille väl, använder någon av dessa taktik och voila! - Det blir inte länge förrän du är gläfsa iväg till ära!