Hur man sparar pengar på ett bröllop

Pre-bröllop nervositet är gemensamma för båda, bruden och brudgummen. Varför ska du lider också av rädsla för bröllop utgifter? Bröllopsdag är tänkt att vara den viktigaste dagen som bröllop är en vändpunkt i våra liv. Denna artikel kommer att hjälpa dig att njuta av din största ögonblick i livet genom att se till att du eliminera alla onödiga bekymmer. Läs vidare för att ta reda på hur man sparar pengar på ett bröllop att göra det mesta av din viktiga dag.
Den första uppgiften i planeringen varje bröllop är inrättandet av bröllop budget. Det är en mycket viktig uppgift, inte att ta lätt på. Det finns många aspekter på ett bröllop, där kostnaderna kan kontrolleras i stor utsträckning. Låt oss titta på några av dessa områden i detalj och ta reda på sätt att få ett underbart bröllop.
Hur man sparar pengar på en bröllopsfest?; Bröllop följa varje bröllop. Man kan inte ha ett bröllop utan att bjuda in dina nära och kära; familj och vänner, som är viktiga personer i ditt liv som du vill dela din dyrbara glädjen. Men det finns sätt att slarva i din bröllopsfest, medan noga till att det fortfarande är den bästa som folk kommer ihåg. Tänk på följande punkter att veta hur man sparar pengar på ett bröllop.
Plats & Meny: Den bästa tiden att ha ett bröllop är festivalen tiden. Kyrkorna är redan inredda för festivalen och du sparar en massa pengar på bröllop dekorationer. Andra idéer för att spara pengar kommer att ha ditt bröllop på en vardag eller en söndag kväll så att du får tillräckligt med rabatter på bröllopet Hall och från storkök. Alternativt kan du gå till en liten stad enkel bröllop. Gör inte bröllopet måltid ett utstuderat ett. Gå till bufféer och enkla recept för att minska kostnaderna på bröllop catering. En lunch eller brunch i stället för middag kan också bidra till besparingar. Att ha ceremonin och mottagning på samma plats är ett annat sätt att spara pengar. Be en familjemedlem eller nära vän att förrätta ditt bröllop så att du inte behöver betala ministern.
Gästlista: Speciella tillfällen firas med speciella personer. Avbryta sin gästlistan till endast de intima familjemedlemmar och vänner som gör skillnad i ditt liv. Inte dela ut bröllop inbjudningar till alla du känner. När du skickar din inbjudan, be folk att skicka in sina bekräftelser via e-post eller genom att ringa dig. Detta sparar porto som du inte behöver ta med en OSA-kort med ditt bröllop inbjudan.
Schema: Det är absolut nödvändigt att hålla sig till den planerade tidtabellen. Bandet och avgifter plats kan öka om ditt bröllop går utöver de avtalade tidtabellen.
Band: Bröllop är ofullständig utan bröllop musik. Men det är upp till dig att bestämma om du vill att musiken ska behaga dina gäster eller vill du att ditt eget val av musik. Om du vill ha en dyr band bara för att din vän hade det i hennes bröllop, måste du punga ut de extra Moolah. Gå i stället för små band som är bra men ännu inte populär. Du kommer definitivt ha den bästa första dans tillsammans som "Mr och fru ".
Dekorationer: bröllop dekorationer är en annan aspekt där pengar kan sparas. Ring dina vänner över, ordna lite mat och ha en kul helg att göra ditt bröllop centerpieces och gynnar bröllop. Dessutom gör bröllop inbjudningar hemma med hjälp från vänner och familj också sparar mycket pengar.
Blommor: bröllop dekorationer även blommor. Inte så exotiska bröllop blommor. Använd i stället endast en eller två blommor för dekorationer. Om du har konstnärlig talang, göra en enkel brudbukett hemma. Bjud in alla dina tärnor och låt dem hjälpa dig i detta projekt medan de göra sina egna brudtärna buketter också!
Alkohol: Du kommer att bli förvånad över att veta att när du köper din egen alkohol till ett bröllop ceremoni, du sparar en massa pengar. Det är sant. Så, köpa din egen alkohol och även instruera bartendern att erbjuda endast ett begränsat urval av drycker.
Hur man sparar pengar på en bröllopsklänning, bröllop klänning! Den mest underbara och viktig del av ditt bröllop. Eftersom du var fem, planerad dig denna klänning som du säger jag. Men när du funderar på att spara pengar på ditt bröllop, vill du spendera en hel del på brudklänning? Spara på ditt bröllop klänning är också en av de idéer om hur man sparar pengar på ett bröllop.
Köp en klänning: Du kan köpa din klänning online från olika webbplatser som erbjuder dig attraktiva rabatter. Satsa på lågsäsong och försäljning prov och få en bra affär. Det finns olika brud butikskedjor som kan vara bra för shopping av bröllopsklänningar eftersom de har en sort i överkomliga prisklasser. Kom bara ihåg att hålla fast vid din budget och inte slösar.
Hyr en klänning: Du kommer galen om jag föreslår det, men det finns butiker som även hyr ut vackra brudklänningar. Gå för det. När du tänker praktiskt, kommer du att inse att det inte finns någon anledning för dig att spendera så mycket på din klänning. Istället hyr en för mindre än halva priset och som är dubbelt så vacker. Du kan också hyra vintage klänningar från antikaffärer om du vill.
Låna en klänning: jag är säker på att du måste ha älskat en bröllopsklänning att din vän bar på sitt bröllop. Låna den från henne och göra en del förändringar så att det ser annorlunda ut när du bär den och samtidigt spara pengar. Du kan alltid ha din mors eller systers eller någon familjemedlems bröllopsklänning ändras enligt dina egna motiv.
Göra en klänning: Om du har bara älskade en klänning och vill köpa den, men inte råd, här är ett annat sätt att ha det på mindre pris. Hyr en sömmerska, ge henne din design och berätta vad du behöver. Du måste kanske kompromissa på vilken typ av tyg, men du kommer att ha en klänning som är designad av dig. Slöjan och huvudstycke kan göras av din mor, mormor eller en vän. Du kan hoppa över dessa helt och stil upp håret vackert i den senaste stilen.
Tillbehör: Undvik för många smycken och accessoarer. Medan köpa bröllop skor, tänk på att de är dolda under din klänning. Kom ihåg att när du spenderar så mycket på skor, ska du kunna bära dem vid andra tillfällen också.
Hur man sparar pengar på en bröllopstårta, bröllopstårta är en integrerad del av varje bröllop. Men det är också, tyvärr, utgör en integrerad del av dina utgifter. Men det finns flera sätt att skära ner på denna utgift.
Spara en Cake: Skaffa en liten och vacker tårta till din ceremoni och ett ark kaka med samma smak för gästerna. Sockret glasyr kan ersättas med kanderad frukt eller choklad. Detta leder ner kostnaden för bröllop tårta dekoration. Om du måste ha en differentierad tårta, kan du be din bagare skapa falska skikt av iskallt frigolit över eller under den verkliga nivån av kakan. Undvik exotiska smaker i kakan.
Köp en Cake: Om du köper kakor i snabbköpet och få den dekorerad någon bageri eller på en matlagningskurs, du sparar en massa pengar. Dessutom kan kakan ornament köpas billigt på ett bageri. Låna kakan pelarna eller hyra dem istället för att köpa kristallen sådana.
Baka en kaka: Om du har en duktig bagare i familjen, som din mormor, moster, mamma eller du själv, varför inte planera framåt och baka kakan. Det kommer inte bara vara kostnadseffektiva, utan även vara en trevlig personlig touch på ditt bröllop.
Hur man sparar pengar på en bröllopsfotograf, ja, ja, du kan inte inte ha en fotograf på ditt bröllop. Men behöver du 500 fotografier? Tja, om du inte gör det, här är några tips för att spara pengar inom bröllopsfotografering också och hjälper dig i din strävan om hur man sparar pengar på ett bröllop!
Professional: Använda en bröllopsfotograf för vigseln och endast de första två timmarna av mottagandet. Posera för dina bilder först och sedan skicka honom packning.
Familj: Du har en så enorm nära sammansvetsad familj, finns det säkert någon med erfarenhet av fotografering. Varför inte be honom att klicka på dina bilder. Jag är säker på att han / hon blir bara alltför villiga att hjälpa dig. Du kan också be dem att video shoot ditt bröllop ceremoni.
Allt som allt finns det många sätt om hur man sparar pengar på ett bröllop. Bortsett från ovan finns det andra aspekter såsom bröllop teman osv, där du kan spara mycket pengar. Kom bara ihåg att denna dag är början på en ny och vacker relation. Vrid inte ful genom att tänka och slåss om de kostnader för bröllopet. All lycka!