Bröllop traditioner Around the World

Ordet "bröllop" kommer från det grekiska ordet, "gifte", som betyder "pant", och det är precis vad ett bröllop innebär. Det är ett löfte, ett åtagande som gjorts till varandra i närvaro av Gud och olika vittnen. Sedan urminnes tider har olika typer av bröllop traditioner införlivats i vigseln. Bröllop traditioner skiljer sig från en religion till en annan, en region till en annan och ett land till ett annat. Det finns flera ovanliga bröllop traditioner runt om i världen, varav några få folk att le, medan en del hjälp penetrera allvaret och djupet i förbindelsen av äktenskapet. Efter alla traditioner är bara sätt att få olika punkter över och naturligtvis ha kul på vägen! Låt oss ta en titt på några av dem.
Olika Bröllop traditioner runt om i världen
Färg på Bride's bröllop klädsel, medan vit är färgen för bruden i väst, med vackra, vita klänningar, som är symboler för glädje, i Kina Rött är färgen på brudklänningen som symboliserar kärlek och glädje. Men är kinesiska kvinnor nu ses som att släppa denna röda tradition och är gifta sig i vita dräkter i dessa dagar. Dessutom i Mexiko, bär bruden en färgglad, Flamenco-stil klänning med volanger nertill. I Irland anses det dåligt omen för bruden eller någon gå bröllopet att bära grönt.
Tretton Guldmynt, I den mexikanska bröllop tradition, presenterar brudgummen sin brud med tretton guldmynt eller Arras, som en symbol för hans yttersta tillit, engagemang och förtroende. Det är ett tecken på att han från denna dag framåt ställer hela sin förmögenhet i händerna på sin älskade som han litar på. Brudens godtagande av de tretton guldmynt tyder på att hon accepterar ansvaret att vara en god förvaltare med det som hon har anförtrotts. Antalet 13 står för Jesus och hans tolv lärjungar.
Bröllop Bröd, det är en del av den kretensiska bröllopet traditionen att baka bröllopet bröd. Ön Kreta ger mycket vikt vid symboliska bröllopet bröd, vars arom representerar sötma av äktenskap och doften av blommande kärlek mellan bruden och brudgummen. Detta bröllop bröd är ingen vanlig bröd! Det är en flätad bröd som har inretts med olika former av degen stycken som stjärnor, rosor, löv mm Degen till brödet innehåller kryddor, citronskal, skalar apelsin och rom för smak. Det är också dekorerad med kanderad och torkad frukt.
Apple Kiss, en av de roliga bröllop traditioner runt om i världen är Apple kyss tradition i Kina. Detta är ett intressant bröllop tradition, som utlöser en hel del skratt vid vigseln. Släktingar eller vänner hänga ett äpple på en tråd och be paret att bita på vardera sidan av äpple vända mot varandra. Bruden och brudgummen sedan ombedd att bita i äpplet på samma gång för att visa sin kärlek och tillgivenhet för varandra. Eftersom paret kanterna fram emot att bita i äpplet, deras vänner drar i snöret och snabbt hissa ut äpplet, vilket gör att parets läppar möts. Paret har sedan kyssa i stället för att bita i äpplet.
Shattered Vas och Husgeråd, i Italien, är det vanligt att bruden och brudgummen att krossa en vas i slutet av vigseln. Ju större antal små bitar vasen bryter sig in representerar det större antalet år paret kommer att leva lyckliga med varandra. Den tyska bröllop traditionen innebär en annan typ av krossade köksredskap tradition, där de splittras flera rätter innan vigseln. Bruden och brudgummen sedan förväntas städa upp röran. Denna tradition tros förbereda par på deras liv tillsammans och föra dem lycka till. Sedan igen i Danmark, bruden och brudgummen i slutet av vigseln splittras en öl mugg. Verken måste samlas in av jungfrur. Flickan med den största skärvan av glas tros gifta sig nästa.
Det finns massor av olika bröllop traditioner runt om i världen, men i dag finner vi att par över hela världen har gått samman gamla föreställningar med modern tullen, bara så att de kan betala sin respekt för de känslor från det förflutna, medan takt med nutid.