Birthstones per månad och Mening

Bländande bitar av ädelstenar, inte bara håller högt värde på penningmarknaden, men är också förknippade med vissa unika personlighetsdrag samt befogenheter för människor födda i olika kalendermånader. Det sägs, att birthstones per månad och betydelser för varje sten, upptäcktes ungefär 3300 år sedan. Detta berodde på den legendariska iklädda Aron, till överstepräst i den israelitiska, som sägs ha innehållit 12 ädelstenar. Genom tiderna, kom olika traditioner till stånd och att de 12 stjärntecken tilldelades olika birthstones per månad. Av 1700-talet, särskilda innebörden av birthstones per månad var kopplat till varje månad i ett år.
Det finns många människor, som tror på den mystiska befogenheter birthstones per månad. De tror att dessa birthstones skydda dem från det onda och bringa lycka deras väg. Vissa människor bär dem bara av nyfikenhet som kommer från birthstones per månad och betydelser förknippade med den. Du hittar det finns en marknad full av olika månadssten ringar, pendents månadssten, Birthstone örhängen, etc. Människor älskar att ge gåva månadssten smycken till sina nära och kära som en symbol för kärlek och omsorg. Om du också har blivit biten av månadssten bugg, måste du undrar vilken är din månadssten per månad och betydelsen av att särskild ädelsten. Följande punkt hjälper dig att upptäcka din birthstones per månad och datum.
Birthstones per månad och DateName of BirthstoneSymbol av birthstones by MonthMeaning av birthstones per månad, januari, 22 December - 21 JANUARI GarnetConstancy, tro och truthThe granat sägs skydda bäraren från mardrömmar. Det sägs att erbjuda vägledning genom en väg i mörker. Detta långvarig pärla har en eldig skönhet som en gång var tänkt att anslutas med blod., Februari, 20 januari-18 februari AmethystSincerity, nykterhet, lugn, skydd och peaceThe ametist, Birthstone för februari sägs skydda bäraren från svek och förbättra hudens struktur samt förhindra skallighet., Mars, 19 Februari-20 Mars Aquamarine och BloodstoneCourageThese två barn stenar är förknippade med stöd av mod. Akvamarin har också associerats med ömhet, kärlek, hopp och hälsa. Det var en favorit bland män på havet under medeltiden. Det sades att skydda dessa till sjöss. ; April, Mars 21 - April 19 DiamondInnocence, renhet kärlek, evighet och strengthDiamonds är en symbol för hållbarhet och osårbarhet för personer födda i april månad. I april Birthstone sägs bringa äktenskaplig lycka samt och stärka de band av kärlek., Maj, 20 april-20 Maj EmeraldNew livet, kärleken och successThe smaragd sägs bringa hälsa och bota bäraren av många krämpor. Det är också förknippat med förmågan att se in i framtiden., Juni, maj 21-juni 20 PearlHealth, välstånd, lång livslängd, kyskhet och modestyThe pärla sägs vara en änglalik eller ren Birthstone. Det sägs vara kopplat till ett lyckligt och framgångsrikt äktenskap., Juli, 21 juni - 22 Juli RubyContentment, harmoni och protectionThe eldröda rubin hjälper förbättra personliga egenskaper hos bäraren som inkluderar passion och makt., Augusti, juli 23 - augusti 23 PeridotCourage och familj happinessPeridot var gul grön ädelsten gång känd som "pärla av solen". Det sades att ge bäraren skydd mot onda och mardrömmar. Det var också känd för att öka befogenheterna för helande droger och medicinering., September, 24 augusti - 22 september SapphireFaith, renhet och tydlig thinkingThe Sapphire är känd för att göra bäraren mer trogen och ärlig, oktober. 23 september - 23 oktober OpalPurity, oskuld och hopeOpal är knuten till attribut av vänskap, känslor och helande egenskaper. Det sägs att öka bärarens fantasi befogenheter, november, 24 oktober - 21 November TopazSanity, healing, är vänskap och fidelityThe greker sägs ha samband topas med styrka. Det sägs att befria bäraren av någon form av stress och bota honom från problem som sömnlöshet, astma, tuberkulos och gikt., December, 22 november - 21 DECEMBER TurquoiseFortune, tur, är välstånd och contentmentThe turkos sägs bringa lycka för bäraren och läka en från problem i tänder, lungor, svalg samt depression. Det ger ut kreativitet och andlighet i bäraren.
Dessa ädelstenar tros bringa lycka och skydda bäraren från alla negativa vibbar och auror. De sägs innehålla levande energi som hjälper oss när våra liv börjar förändras. Det enda sättet att veta om dessa traditionella birthstones per månad och mening är knutna till dem inte hjälper ändra sin tur är genom att bära det personligen. Prata med en gemologist eller någon som är bra med astrologi som hjälper dig att hitta din månadssten. Kom ihåg att det rätta bringa lycka och fel sten kan orsaka förödelse i ens liv. Hoppas ni njutit läsa den här artikeln om innebörden av birthstones.