Cancer Ribbon Färger

Cancer medvetenhet är ett växande problem i dagens värld. Det finns miljontals människor som är diagnostiserade med olika typer av cancer varje dag. Men det finns fortfarande inget botemedel mot denna fruktade och liv med sjukdom, det finns behandlingar som kan minimera effekterna i kroppen. För några år sedan när behandlingar som radiologi och kemoterapi bara tog rötter inom vetenskap, var människor inte medvetna om hur de arbetade. Med rädsla för att ge efter för sjukdomen så småningom, även efter att ha spenderat alla sina besparingar på behandlingar för patienter med cancer anses inte väljer att sparas. Det är när cancer medvetenhet program tog ledningen att ta fram så många tysta sjuka i ljuset och samla in pengar för sina behandlingar. Eftersom cancer inte kan läkas helt, har det förekommit fall där patienter har överlevt i mer än 30 år efter diagnos på grund av dessa effektiva radiologi behandlingar. Att erkänna dessa program för upplysning om det finns vissa cancer band färger som har tilldelats för olika typer av cancer. Enligt denna cancer band färger diagram, finns det några som nämns nedan, läs vidare!
Cancer Ribbon Färger och innebörder
Det finns ett särskilt färgschema som följs av många orsaker som HIV / AIDS, sjukdomar, rättigheter våld och cancer. I denna artikel kommer vi att bara observera cancer band färger som används för erkännande av olika typer av cancer. Att bära dessa band eller band handleden gör dig till en supporter för just cancer orsak. För att hjälpa dig ta reda på vilka färger som står för vilka särskilda cancer, har vi sammanställt cancern band färg lista som visar medvetenhet band färg betydelser. Således, om du vill vara en supporter för något av följande orsaker, helt enkelt bära olika färger!
Ribbon ColorMeaning, PinkBreast cancer, YellowBladder cancer, BurgundyMultiple Myelom, PurplePancreatic cancer, Testikelcancer, sköldkörtelcancer, LavenderGeneral Cancer Awareness, BlueColon, kolorektal cancer (alternativ-brun), lätta BlueChildhood cancer (alternativ-rosa, guld), TealOvarian cancer, livmoderhalscancer, och livmodercancer, GreenKidney cancer, OrangeLeukemia, WhiteBone cancer, PearlOne i lungorna cancer band färger; BlackMelanoma (hudcancer), GrayBrain cancer, JadeLiver cancer, PeriwinkleEsophageal, magcancer, rosa och BlueInflammatory Bröstcancer
Alla ovan nämnda cancer band färger har sina egna unika specifika betydelser och betydelser. Men det finns några som har två färger som tilldelats dem, som bandet tjocktarmscancer färger (blå och brun) och barncancer (rosa, blått och guld). These band färger kan användas på armband också, eftersom band inte kan bäras varje dag. Om du är en aktiv cancer supporter, armband är ett utmärkt val. Andra än dessa olika typer av cancer, de ovan nämnda färgerna stöder också andra sociala och politiska orsaker.
Sätt att stödja Cancer Ribbon Färger
Som att bära dessa band på dagarna för just dessa cancerformer, det finns andra sätt som du kan visa ditt stöd för dem. Tidigare, när detta begrepp var nytt för folk använde de faktiska band bitar som ska sys eller nålas upp på ärmarna. Men nu finns broscher, armband, nyckelringar, armband, telefon och plånbok bonader, mm som kan användas för att visa ditt stöd. These medvetenhet band färger är mycket viktigt för människor som faktiskt lider av dessa cancerformer, eftersom det alltid känns bättre när du vet att det är någon som bryr sig. Genom dessa cancer band färger, kan du samla in medel och donationer för de patienter som inte har råd att betala för sin egen cancerbehandling. Således, om dessa färger hjälpa till att rädda liv, tycker du inte bär dem är det minsta du kan göra!
Med dessa hjälpsamma cancer band färger, jag är säker på, även ni skulle älska att stödja en av dessa cancerformer. Människor som lider av dem finns på en fruktansvärd förlust, eftersom det finns 10 av 100 fall som inte överleva denna dödliga sjukdom, även efter att den önskade mängden medicin. Därför, om du har turen att vara friska, utom någon som inte är det.