Underarm Fläckar på vita skjortor

Paul arbetade som juridisk rådgivare för ett finansbolag. Att vara en advokat, han var skyldig att ta på vanlig vit skjorta och svarta byxor klädsel varje dag. Men han var ständigt bli irriterad fula gulaktiga underarm fläckar på vita skjortor. Han var så generad av fläckar som han brukade bära den svarta kappa varje dag för att dölja dem.
Tja, de flesta av oss gå igenom den här situationen någon gång i livet. Personer med överdriven svettning möta detta problem dagligen med alla sina kläder oavsett färg. Den främsta orsaken till armarna fläckar är reaktion mellan antiperspiranter och salter i svett. Det aluminium som förening i deodoranter orsakar bygga upp på de kläder gradvis om de inte uppmärksammas regelbundet. Om du också är irriterad på armarna fläckar på vita skjortor, prova följande tips som är användbara för att avlägsna fläckar under armarna gör din tröja ser jämnt ljus.
Bakpulver, bakpulver är känd för sina renande egenskaper och det är allmänt tillgänglig i alla livsmedelsbutiker. Du måste göra en tjock pasta av fyra matskedar bikarbonat och fjärdedel kopp vatten. Tillämpa denna tjock deg på armhålorna på skjortan och gnugga den försiktigt. Om fläcken är mörkare sedan gnugga det med kraft. Du kan använda gamla tandborste eller tvättborste att gnida skjorta. Lämna skjorta sådär och låt bakpulver att arbeta på fläcken. Efter en timme, tvätta skjorta med kallt vatten och torka den i skuggan.
Vodka och ättika, och jag är säker på att du aldrig trodde vodka kan hjälpa dig i hushållsarbetet. Men ja det gör det. Det är ett effektivt rengöringsmedel och används ofta för att ta bort armarna fläckar på vita skjortor. Allt du behöver göra är att ta en halv kopp vodka och tillämpa den på färgade delen av skjorta och gnugga den med en borste. Lämna det för en timme och sedan tvätta skjortan med varmt eller kallt vatten följt av en skugga torrt. Följ samma procedur med vit vinäger om du inte har vodka hemma.
Väteperoxid, Väteperoxid fungerar som en naturlig blekmedel. Generellt kommersiella blekning agenter innehåller starka kemikalier såsom, natriumhypoklorit som är hårda på kläder och kan orsaka missfärgningar. Jämfört med starka kemikalier, är väteperoxid mildare och inte missfärga kläder lätt. Det är lätt tillgänglig på marknaden. Blanda med vatten och blöta det färgade delen av skjorta i den för 15 till 20 minuter. Om fläcken är svår, och blötlägg den i 30 minuter. Sedan gnugga området med tvättborste och tvätta den med kallt vatten.
Grädde av vinsten och Aspirin, Blanda en matsked grädde av vinsten med tre vita krossade Alvedon. Nu tillsätta lite vatten till denna blandning så att en tjock deg bildas. Nu gnugga pastan med en borste och låt den stå 20 minuter. Skölj skjorta noggrant med varmt vatten tills pastan lossnar. Efter tvättning ordentligt, torka skjorta i skuggan. Du kan upprepa processen igen om fläcken kvarstår.
Kommersiella produkter, idag på marknaden är full av olika fläckborttagning produkter. Olika flytande tvättmedel och pulver fläckborttagningsmedel är kända för att försvinna den underarm fläckar på vita skjortor. Du kan använda dessa medel på det drabbade området och låt det 30 minuter för att få bästa resultat. Du kan välja rengöringsmedel som har syresatt befogenheter och är specialiserade på att ta bort protein fläckar såsom mat fläckar etc. För sådana uppgifter, bör du läsa ingrediens etiketten på produkten.
Det var några av de sätt du kan bli av med armarna fläckar på vita skjortor. Det bästa sättet att undvika underarm fläckar förhindrar att dina kläder från att få dem. Betrakta följande tips för att undvika armarna fläckar:; Försök att använda aluminium gratis deodoranter. ; Låt deodorant torka innan du klär på. ; Vid överdriven svettning, tvätta kläder så snart som möjligt. ; Torka alltid av dukar i solen, men undvika hårda solljus. , Jag hoppas att denna information på underarm fläckar på vita skjortor var påhittig för dig.