Basement Badrum Idéer

Tanken med att ha ett badrum fast i källaren blir mer och mer populär i dessa dagar. Orsak Växande familjer eller växande behov. Tänk på det. Har du problem med varje morgon? Kö framför badet och att behöva vänta på din tur? Eller varför är det att när du behöver ha en lugn bad och njuta i badkaret, är någon som använder samma badkar att bada familjens hund! Nu skulle det inte vara bra om det magiskt dök ett vackert badrum från någonstans? OK. Jag kommer inte att garantera den magiska sak, men det finns ett sätt på vilket denna badrummet kan bli din. Det kallas en källare badrum och det kan verkligen vara svaret på alla era badrum elände. Vill du veta mer? Läs följande artikel för några källaren badrum idéer.
Basement Badrum Idéer - Steg
Det finns naturligtvis stegen i byggandet av en källare badrum. De är följande:; Survey källaren och ta reda på om det finns utrymme och verktyg tillgängliga för att bygga badrummet. , Även om det finns ett litet utrymme, är det möjligt att ha ett badrum byggt - du behöver inte en extravagant enorma bad ändå. , Kontrollera att det är denna anläggning med VVS-armaturer. , Rita en plan genom att ringa en professionell arkitekt som kommer att hjälpa dig att designa ett badrum och att installera badrum inredning från det utrymme som finns. , Om du däremot vill du inte ringa ett professionellt och vill klara uppgiften själv, då behöver du några källaren badrum idéer att fortsätta. , Resten av artikeln kommer att fokusera på ge dig några användbara idéer om källaren badrum.
Små Basement Badrum Idéer
Här är några punkter som du bör beakta innan byggnad som källaren badrum. Dessa tips kommer att hjälpa att planera en bra badrum samtidigt effektivt använda utrymmet och tillgängliga.
Faciliteter, Vilka typer av produkter som du kommer att använda i ditt badkar? Det kan finnas en stor chans att det tillgängliga utrymmet för dig i källaren är inte så stor som finns i en vanlig badrum. I ett sådant fall, måste du noga välja dina produkter för ditt badrum design. Varför får en över stora badrum handfat som inte bara kommer titta på sin plats utan även tar upp värdefull plats? Samma sak gäller för badet, skåp och dusch. Det finns flera produkter tillgängliga dessa dagar i alla storlekar, som är speciellt konstruerade att hålla i åtanke det begränsade utrymmet. Så välj alla badrum som passar dessa kriterier. Detta är en av de bästa idéerna badrummet design för små utrymmen
Ljus, litet badrum? Se till att det inte ser trångt och betungande. Sen hur ska ni få det att verka rymligare? Ett sätt är att fokusera på badrumsbelysning. Tänk på att dagsljus kan rinna in lika lätt som det gör i ditt hem. Du måste få armaturer som hjälper till att belysa rummet och bli av med någon börjar bli slöa.
Målning, har här badrummet målning idé har tillämpats i flera olika situationer för att göra ett litet utrymme verkar större. Den enkla knep är att använda ljus källaren färger att måla väggarna. Börja med jämförelsevis mörkare nyanser vid basen och gå mot ljusare nyanser mot taket.
Speglar, ingenting lägger fram en mer övertygande illusion av rymd. En hel del speglar designat badrum fasta på strategiska platser kommer att öppna upp rummet och skapa mer utrymme. Det kommer att låna ut till en öppen känsla snarare än ett stängt ett.
Skåp, Igen, se till att du inte lägger badrumsskåp där det kommer att skära in i utrymmet i badrummet. Kanske du kan bara bygga ett skåp som lagrar de väsentliga toalettartiklar medan den andra över saker som gäst handdukar, kunde tvålar etc. skall förvaras i ett av skåpen i de viktigaste källaren utanför badet. Du kan enkelt få dessa när det finns gäster över. Det ska inte bara spara utrymme men också bidra till att öppna upp badet.
Professionell hjälp, om du har ingen aning om källare remodeling eller badrum remodeling, kontakta en rörmokare eller en professionell för att studera källaren och dra upp några källaren badrum idéer. Sedan kan du prata med honom om de tvivel du har och tips du har målat. Eftersom frågor som VVS och el bör hanteras av en professionell.
Nu när du har en kort beskrivning om några av källaren badrummet idéer som du kan lätt ta upp ett projekt och tänker på att få den drömmen bad! All lycka!