Eldstad Mantel Designs

Ett vackert smyckade eldstad är en idealisk plats att värma upp dig själv under vintrarna. Många moderna hus att eldstäder med modern design, att försköna salongen eller vardagsrummet. De sträcker sig från elegant strömlinjeformad till high-end konstruktioner. En öppen spis utan en Mantel ser nakna och öppna. En väl planerad spis Mantel tillägger elegans till det inre av huset. Ge en särskild uppmärksamhet åt de planer spisen mantel när man utformar eller remodeling ditt hus. Några av de mest raffinerade mönster spis mantel kommer att presenteras i denna artikel.
Eldstad Mantel Design Idéer
Eldstad mönster bär en rik historia är fråga om evolution. Det finns öppna spisar hittades under 12-talet hade skorstenar medan arkitektoniska projekt i hela Europa var mest påverkade av renässansen stilar. De stora valmöjligheterna beror på faktorer som, det inre av huset, klimatförhållanden och dess användning. Några av de vackraste mönster spis Mantel byggdes av trä och tegel, med traditionellt utseende. Eldstaden Mantel idéer som nämns nedan erbjuder dig den senaste designen.
The Stone Mantel, som beaktar mest modern stil, ett marmorerat spis design inte bara har en charmig utstrålning men är också det dyraste. Det handlar om inredning med handgjort material eller ytterligare bitar show. Kalksten och skiffer mantels rock är förhållandevis billigare än marmor mantels. Granit eldstäder ser extremt vacker. Någon annan form av naturliga stenar finns också för spis Mantel dekoration.
I trä Mantel, i trä mantel kan ha en traditionell eller ett modernt utseende, beroende på vilken typ av eldstad mantel dekor. En typisk trä Mantel är målat med naturliga färger av trä. Många modern design har utvecklats med målad bambu som mantels. En trä spis Mantel är vanligen tillverkade av bark av ek, lönn, körsbär och tall. De är de mest prisvärda dem jämfört med de andra typerna.
The ELDFAST TEGEL Mantel, en tegelsten spis mantel är det bästa alternativet att installera i hörnen. De har en vädjan land sida med en bränd utseende. Tan för eldfasta tegelstenar är mycket attraktiva rivande ett naturligt tema till spisen. Brick mantels med rustik inställningar på ett sätt traditionell. Contemporary tegel mantels höjs i sammanslagning med en rad olika stenar och lera.
Öppen spis Mantel Mönster: Några tips
När du har bestämt material för konstruktion, du kan gå vidare med det konstnärliga arbetet och färgschema. Utformningen och konstverk beror på konstruktionsmaterial. Till exempel är en trä spis usually förtjust i antikviteter, på liknande sätt, ornamenterade ett marmorerat zon med porslin paradnummer ser bättre ut. Få ytterligare tips om mönster spis manteln. , Color: Färgskalan bör följa inredningen i ditt hus. Du kan välja mild nyanser (blå, ros, benvitt, etc) eller fet nyanser, beroende på stilen på spisen manteln. Ett mycket vit mantel byggt med marmor visas rena och fräscha. För ett djärvt utseende kan du alltid välja nyanser som vallmo orange, dämpad grön eller saffran. Tidig talet eldstäder hade iögonfallande mantel tablåer arrangemang. ; Struktur: den öppna spisen manteln innehåller konstverk, tillbehör och utsmyckning. Varje element i den öppna spisen måste komplettera det tema som valts. Du kan få en dramatisk vädjan till spisen genom att placera architectural objekt. Arvegods, etnisk konst, konstverk, resor souvenirer är några av de mest använda eldstaden dekorativa bitar. Du kan placera dem på bordet eller miniatyr piedestal. Röda koraller, scones vägg, speglar och flaskor aqua är några andra tillbehör av eldstad mantels. ; Det bästa sättet att få lite utsökt spis mantel design samt några unika spis mantel inredningsidéer är att gå med i DIY gruppen. Du kommer att komma med nya mönster och du också ställa ut din egen uppfattning att komponera design spis mantel för ditt hus. Lägg det vackert så att det blir den bästa platsen att njuta av kyliga nätter i vinter.