Mud getingbo Removal

Det finns olika arter av getingar som bygger olika typer av bon. Medan vissa arter bygga sitt bo med en massa-liknande ämne, andra gör samma sak med lera. Den senare kategorin är grupperade som getingar lera målarkludd eller getingar lera. De vanligaste sett arter av lera getingar är orgelpipa lera målarkludd (svart), blå lera målarkludd och den svarta och gula lera målarkludd. I allmänhet är dessa getingar är långa och slanka i naturen, med vissa arter (blå, svarta och gula leran målarkludd) med trådformiga midjor. För mer information om bon lera geting och hur man bli av med dem, läs vidare ...
Namnet lera geting kommer från deras olika-formade bon gjorda av lera. Orgelpipa lera getingar bygga rörliknande bon, som liknar orgelpipor. Den svarta och gula lera getingar göra med cylindriska celler, som gick och täckt med lera. These bon oftast ses på utsidan av byggnader. Bortsett från framkalla rädsla för getingstick kan dessa bon orsaka jordfläckar på väggarna. Mud getingbo bort är inte mycket farligt, eftersom dessa getingar är ensamlevande i naturen och är sällan aggressiva. Om du vill ta bort bon lera geting, då följande tips och riktlinjer kan vara till hjälp.
Hur man tar bort bon Mud Wasp
Som nämnts ovan, lera klåpare är solitära getingar som är mindre aggressiva. Till skillnad från andra getingar gillar, Yellowjackets är gyttja getingar inte funnit att försvara sina bon och vållar svider. Men felaktig hantering av dessa getingar kan resultera i stick. Det sägs också att dessa getingar är bra, eftersom de äter många andra insekter inklusive vissa skadliga spindlar. Men, getingar i allmänhet betraktas som farliga insekter som kan orsaka fruktansvärda svider. Åsynen av en geting bo framkallar rädsla och redan nästa känsla är att hitta ett sätt att ta bort bon lera geting. Följande är några metoder som kan antas för lera getingbo borttagning. , Även om lera getingar eller klåpare lera är inte aggressiva, du måste vidta tillräckliga försiktighetsåtgärder. Bär skyddande kläder, tillsammans med ansiktsmask, handskar, etc. Den bästa tiden för lera målarkludd boet utvisning efter solnedgången eller före soluppgången, när dessa insekter är mindre aktiva. När du är redo för uppgiften, ta en lång metallstav att skrapa bort getingbo i huset. Linda en trasa runt spets, så att skydda väggarna från oönskade märken. , Poke boet från botten och ta bort den från väggen. Se till att ta bort alla lera partiklar på boet med trasan. , Nu, använd en geting spray på väggen, där leran getingbo var belägen. Det är bättre att spraya den i boet också. Kasta bort boet nästa dag och tvätta väggen med vatten. , En annan metod av lera getingbo avlägsnande är en direkt användning av geting myggmedel eller aerosol geting spraya på boet, särskilt på öppningen. Blötlägg leran boet med spray och vänta en dag eller två innan hämtning och avsättning av boet. Även hemgjord geting repellenter kan användas för lera geting borttagning. , Kort sagt, är lera getingbo avlägsnande inte en svår uppgift. Men, se till att du är väl skyddad från getingstick, medan företaget denna uppgift. Om dina lokaler är besöks av getingar, då måste man leta efter geting bon i närheten regelbundet och ta bort dem.