Kukuinötoljor Olja

Kukuinötoljor olja är infödd till ett antal öar, däribland Hawaiiöarna, liksom Filippinerna, Malaysia och Indonesien. Den kommer från candlenut träd, även känd som den indiska valnötsträdet, kukuinötoljor Träd och Kemiri Tree, sitt botaniska namn är Aleurites molucanna. Oljan utvinns från kukuinötoljor är klar, med en blek skiftning av guld, och relativt tunn i konsistensen. På Hawaii, är kukui symbol för fred och lugn, medan ordet kukui betyder "upplysning". Fördelarna med kukuinötoljor olja är många, och dess användning som en hudvård produkt är allmänt förespråkas. Följande är några av de fördelar och användningsområden för kukuinötoljor olja.
Kukuinötoljor Oil förmåner, kukuinötoljor olja är en stor hud fuktighetskräm, och absorberas snabbt in i huden utan att lämna en fet film. Det blandar också väl med de flesta formuleringar, vilket gör det en bra tillsats till en bas kräm. Den kan tillämpas direkt på huden liksom, du kan använda den efter en dusch när huden är fuktig och kommer sannolikt att ta upp de mest fukt. Det är låg viskositet gör det lätt att tillämpa, och du kan även lagra den i en flaska som du kan spraya rakt på din hud. Kukuinötoljor olja innehåller vitaminerna A, C och E, vilka är bra att hålla huden återfuktad och mjuk. På grund av dess mjukgörande egenskaper, är kukuinötoljor olja för hud rekommenderas ofta som ett naturligt hem åtgärda för att lindra ett antal villkor, varav några är följande. , Eksem, psoriasis, extra torr hud, Burns, ärr och skador, Förvånande, fungerar kukui olja också underverk för akne, och dess lugnande egenskaper kan hjälpa till i kontrollen och förhindra ytterligare hudsjukdomar. Kukuinötoljor olja innehåller essentiella fettsyror samt linolsyra och linolensyra, som hjälper vid behandling av akne, det kan också blandas med geranium eterisk olja som hjälper till att minimera ärr. Blandas med tea tree-olja, känd för att bekämpa blemishes kan kukuinötoljor olja användas som ett botemedel mot akne behandling i hemlandet.
Kukuinötoljor Förbrukning, kukuinötoljor Oils många användningsområden omfattar används som ett hår näringsgivaren. Det kan bidra till att jämna torrt och tråkigt hår, samt hjälp med att lägga glans och silkiness. Kukuinötoljor olja för hår rekommenderas också för dem som lider av torr hårbotten förhållanden. Du kan antingen lägga till några droppar kukui olja i ditt schampo eller balsam, eller till och med använda det direkt till hårbotten och lämna den på i ungefär en timme innan du tvättar bort det för att bekämpa varje hårbotten problem.
Eftersom kukuinötoljor trädet växer naturligt i öregioner, många öbor förlita sig på dess fördelar för att bekämpa efter påverkan från solen havet och surfa. Havsvatten irriterar de flesta hudtyper och solbränna är vanligt på men inte begränsat till, stränder. Denna olja motverkar den uttorkande effekten av havsvatten och kan lugna en solbränna också. Även Aloe Vera är troligen att ge dig de mest lättnad på en smärtsam solbränna, kan du ansöka kukuinötoljor olja ett par dagar efter det att rodnad har avtagit.
Förutom dess användning som en kosmetisk produkt, är kukuinötoljor olja används även för massage. Legenden säger att Hawaiian avgift skulle få massage som varade i upp till sju timmar med denna olja, och det fortsätter att användas som en terapeutisk massage olja till denna dag.