Hur man rensar en toalett Utan en pistong

Det finns inget riktigt som att vakna upp på morgonen eller när du är tillbaka från jobbet och du hittar en igensatt toalett. Ja, är det inte en vacker syn och den som har varit i denna situation kommer andra det. Nästan alltid, som vi alla att nå för den kolven för att rensa toaletten. Men det finns en liten problem med det; med en pistong (eller en skruv) för att rensa en toalett kan skada sin egen stämpel. Detta sigill är en sak som håller din toalett från översvämning hela badrumsgolvet. Det är därför, med hjälp av alternativa metoder och vet hur man rensar en toalett utan en kolv blir ganska nödvändigt.
Tekniskt sett gör en kolv fungera, men bara 70% av tiden. Den enda gången du kan använda kolven är när du kan vara helt säker på att toaletten kommer att få unclogged eller om du redan har använt en pistong (och det fungerar inte). Men du behöver inte stanna där och dras till gula sidorna för att leta efter en rörmokare. Du kan åtgärda detta VVS fråga dig själv, och som också med få husgeråd. I följande artikel kommer vi att ta en titt på hur man rensar en toalett utan en kolv och fixa detta gemensamma, men ändå irriterande problem.
Unclog en toalett med diskmedel
Eftersom du läser detta har du förmodligen är den som kommer att fastna med efterbehandling jobbet. Fråga alla i huset om de är försvunna några leksaker, smycken, eller någon sådan post som kan falla in i toalettstolen. Hoppas bara att du får ett nej på den frågan och inte behöver kämpa för att få täppa ut. Tja, även om det är en smutsig uppgift, måste det ske en eller annat sätt. Lär dig hur du kan rensa en toalett med diskmedel. , Först av allt, få en stor hink och fyll den med varmt vatten (eller koka kallt vatten över spisen). , Nästa, ta diskmedel från köket och spruta allmänna belopp (inte hela flaskan) inne i toalettstolen. ; Att använda vanliga husgeråd kan göra underverk om hur man rensar en toalett utan en kolv. , Gå tillbaka till ditt varmvatten och häll försiktigt in det i toalettstolen. Se till att du bär skyddshandskar vid hantering av varmt vatten. , Vara så skonsam som möjligt och samtidigt hälla varmt vatten i skålen som du inte vill göra jobbet ännu Messier. ; Om allt går väl, och du är turen är med dig, kommer vätskan diskmedel börja agera snabbt och gratis igensatt avlopp. , Den täppa skall glida ner rören på egen hand och du kommer att bli kvar med inget annat än dina gamla, rena, unclogged toalett. , Kanske det varma vattnet och diskmedel kanske inte fungerar första gången. Om så är fallet, använd den ett par gånger innan du går vidare till någon annan teknik. , Du kan också ta lång slev eller slev för att försöka bryta upp fasta ämnen från skålen. Detta kan bidra till att rubbas träsko i skålen. ; När diskmedel gör sin magi, allt du behöver göra spola toaletten ett par gånger för att rengöra alla rester. ; Till slut, efter att du har använt alla tips om hur man rensar en toalett utan kärna, kommer du snart inget kladd (kanske lite städning), inga brutna förseglingar, och ingen overflow. Din toalett blir gott som ny och klar för användning.