Tweezing Hair

Det kan vara mycket förtrogen för rättvisare kön. Naturligtvis är oönskat hår inte välkommen av någon. Hårborttagning är en av de mest vitala delen av skönhet regimen. Det finns olika metoder för hårborttagning. Tekniken varierar beroende på den del av kroppen där hår ska tas bort. En av de tekniker vi kommer att diskutera över här är hår tweezing. Tweezing hår är det mest vanligaste och enklaste sättet att ta bort oönskat hår.
Vad är tweezing?
Tweezing görs för ansikts hårborttagning. Tweezing sätt att plocka med hjälp av pincett. Pincett är pincett som håret kan utvinnas, kan vara en i taget eller några av dem. Tweezing ofta förknippat med avlägsnande av ansiktshår eller ögonbrynet. Man måste vara försiktig när tweezing hår. Borttagning av oönskat hår med denna metod kan vara relativt smärtsamt och om det inte görs på rätt sätt det kan skada huden också, särskilt hårsäckarna under huden. Det är bättre att pincettliknande lite än för mycket.
Verktyget som krävs för tweezing hår kallas pincett. De finns i olika former och storlekar, och deras former mestadels bestämmer deras användning. De finns i spetsiga, sneda, fyrkantiga varianter, kan du välja om du vill ha det för vanliga grepp eller brett grepp. Om du inte är helt säker på hur mycket du plockar sedan bara fortsätta att leta i spegeln för att kontrollera om du gör nog. Det är alltid rekommenderat medan tweezing ögonbrynen, till pincettliknande en panna först och sedan flytta till en annan, för att bibehålla symmetri. Efter processen med tweezing hår kan återväxt ta nästan 3-8 veckor.
Några tips om Hår tweezing
För en smidig tweezing upplevelse, plockar hår efter ett varmt bad eller dusch. ; Desinficera pincett före och efter varje användning. Och även unna dig en vana att rengöra pincett efter varje användning. , Köp en bra pincett för att smidigt och enkelt hår tweezing erfarenhet. ; Att undvika smärta, sträck den del av huden som du vill ta bort hår och grepp botten av håret mot roten med pincett. Drag i riktning mot hårväxten. , Kan du ansöka lite is till det område du tweezed att minimera smärtan. , Alltid plockar håret i riktning mot hårväxten. Pincettliknande ett hår i taget, om du inte kan uthärda smärtan. , Dra i håret på ett smidigt och slow fashion, som skyndar genom den bara kommer att öka smärtan. Samt avlägsnande av näshår med pincett kan leda till infektioner. Så gör pincettliknande dem inte, utan man kan trimma dem. , Ta väl hand om din pincett. Undvik att tappa dem eftersom det kan skada spetsen och också leda till felaktig justering. Det är alltid bra att skydda spetsen med en mössa. , Det finns elektrisk epilatorer alltför som finns på marknaden. Men sedan dessa epilatorer inte ska användas var som helst och överallt. De skall användas i flacka områden som ben och händer. Tweezing hår på svåråtkomliga ställen som under armarna bör undvikas. Dessa elektriska enheter kan kosta dig något mellan $ 30 till $ 150 beroende på märke och modell. Den generiska pincett kosta allt mellan $ 3 till $ 50 och är lätt tillgängligt på Drug Stores. Så jag tror att det är ekonomisk, pålitlig och lätt att använda.
Tweezing hår kan vara smärtsamt ibland, eftersom det finns en möjlighet att tweezing hår från mullvadar. Men sedan, om det görs skickligt, kan det vara en bit av kakan. Och skickligt betyder inte att vara expert på det, men om du kan ta hand om de punkter som nämns ovan så är du inte mindre än en expert. Tweezing av hår är en tillfällig lösning för att avlägsna dessa oönskade hår. Permanent hårborttagning kostnaden får inte vara fascinerande för alla. Ändå om du letar efter en permanent lösning är då ett besök på en skönhet klinik rekommenderas. Så nästa gång du vill pincettliknande hår, minns allt detta, och kom ihåg att alltid konsultera en professionell i tveksamma fall. Fram till dess pincettliknande säker. Ciao!