Hårfärger för Cool hudtoner

Färga håret är bland all tid drabbats modetrender. Så planerar att följa en av trenderna hårfärg 2010? Men har du någonsin undrar om hårfärg nyans som passar dig? Många gånger människor hamnar färg håret i en nyans som helt enkelt går fel med sin hy. Mind väl, att ett fel hårfärg omedelbart kan förstöra ditt utseende. Medan vissa plocka hår färgmatchning med öga färg, några plocka dem närmare ursprungliga hårfärg. Men låt mig säga er att välja hårfärg baserat på hudfärg är mycket viktigt att få en charmig utseende. Här vill jag ge dig några tips om att välja hårfärger för coola hudtoner. Tja, du är förvirrad om vad som är en cool hudton! Bara fortsätta läsa.
Vad är en Cool Skin Tone?
Innan vi vet om bästa hårfärger för sval hudtoner, låt oss veta vilken hudtoner falla i "cool hudton" kategorin. Cool hudfärg omfattar i princip en hudtyp med blå undertoner. Det finns några enkla steg för att avgöra din hudton. Kolla ådrorna på insidan av händerna, speciellt överarmen. Om dessa verkar blå, har du en cool hudton. Om dessa är grönaktiga du har en varm hudton. Du kan också känna igen din hudfärg genom att hålla en vit t-shirt under din rena och torra ansikte. Om ditt ansikte speglar blå färg, har du en cool hudton. Om det speglar gul färg, har du en varm hudton. Tja, om du har Cool Skin tonen bara fortsätta att veta om det bästa håret färger för din hudton och fancify ditt utseende.
Hårfärg Alternativ för Cool Skin Tone
De med cool hudtoner har fördelen med att bära ljusa och granna färger. De flashiga nyanser ser ganska bra på sval hudtoner. Nyanser av rosa ser ganska komplimanger på denna hudton. Toner av blått, violett, rosa och liknande som är bäst att att användas för makeup. Samtidigt plocka hår färger för cool hudtoner, intensiv brun, svartröda och honung blond och mörkblond är några av de bästa alternativen som du måste kolla. Låt mig säga er att nyanser av rött ser bäst på dem som har en sval hudton jämfört med dem med varm hudton. Använda bourgogne, rubin, körsbär och granat är bäst hårfärg idéer som säkert kommer att ge en elegant effekt.
Hårfärger eller hår höjdpunkter med undertoner av blått också ser bra ut på sval hudtoner. Blåaktigt violett eller mörkaste violett kan vara det bästa val för dig. Kom ihåg att, istället för att färga håret i samma färg som du måste välja olika hår färg tekniker. Tekniker som spaltning, slöja och skymning kan vara den bästa att gå för som ger ditt hår en dramatisk look. Med nyanser av aska och mörk blond dig redo att ge en klassisk finish till håret. Efter att lägga till dessa nyanser till håret, kan du ha en dual tone effekt och ser fantastiska. Ett av de klassiska frisyrer för cool hudtoner, kan vara en rakkniv frisyr med svart hårfärg och violett höjdpunkter för fransar och rakkniv tips.
Dessa var några tips om hårfärger för coola hudtoner. Kontroll av proverna hårfärg för coola hudtoner kan hjälpa dig att veta hur färgen ser ut på din hy. Dessutom kan du även kontrollera listorna hårfärg för coola hudtoner som är lätt tillgängliga online och sedan gå till den som du vill. Kom ihåg att om du använder samma nyans hårfärg kommer varje varumärke ger dig en annan effekt. Försök att använda och experimentera de bästa märkena som finns på marknaden att hitta "din färg". Utforska och experimentera de bästa färgerna för din hudton och briljera din snygga flätor!