Hur bli av House Flies

Hus flyger tillsammans med bananflugor och andra flugor är kollektivt kallas smuts flugor. De lever på sopor, avföring djur och annat organiskt avfall, som sedan ta sig till mat och förorena livsmedel. Kort sagt, flugor angrepp av hus är inte bara en plåga för oss, men de är också kan överföra sjukdomar som dysenteri, kolera, polio, tyfus. Genom att förorena mat de kan också orsaka matförgiftning. Med tanke på detta bör man lära sig naturligt sätt om hur man bli av med hus flugor i huset, så att kontrollera dessa otäcka smuts flugor effektivt.
Hur bli av House Flies naturligt?
Huset fluga är trista grå till färgen med mörka band i bröstkorgen regionen. De vuxna flugorna har mycket stora ögon och är ungefär ¼ tum i längd. Märker en eller två husflugan i huset är inte ett ovanligt fall. Men kom över flera flugor på en gång är ett tydligt tecken på angrepp. I ett sådant fall, ju tidigare du agerar, desto bättre blir det i utrota sådant störande insekter. Nämns nedan är verkningsfull hem rättsmedel för att bli av hus flugor:
Bibehålla optimal renhet, renlighet är först och främst tips för att hålla huset flyger iväg. Om du behåller renhållning både i och utanför huset, då är hälften av ditt problem redan löst. Eftersom huset flugor dras till smutsiga saker, är ditt mål att städa och omgivande regelbundet. Kontrollera att det inte finns några kadaver på gården och även, kom ihåg att samla djurs avföring från innergården.
Kasta mat källor, tillgång till mat är den främsta orsaken till angrepp av hus flugor. Så, svältande flugorna genom att beröva dem deras mat är ett praktiskt sätt att bli av med huset flugor. Som sagt tidigare, foder de på djurspillning, ruttnande organiskt material, skräp och bortskämd livsmedel. Släng alla dessa organiska avfall omedelbart och hålla papperskorgen omfattar vid varje tillfälle.
Täta ingångspunkter, annan strategi för hur man kan bli av hus flyger naturligt stänger ingångar. Du kan kontrollera fönstret skärmar för förekomst av hål. Om ja, fixa dem så snart som möjligt med ett trådnät eller en skärm plåster. På samma sätt, för att täta dörrar och fönster begränsa inträde eller flugor i huset. Leta efter sprickor, särskilt i kabel fastställande och arbetar VVS. Vid behov tillämpas täta och täta sprickor.
Lägg Fly fällor i huset, Fly fällor som säljs i huset leverans centra är också effektiva för att kontrollera hus flugor. Papper fällor är användbara för att styra en liten population av flugor. För tunga angrepp, kan du tänka på ultraviolett fällor och andra fällor flyga. En enkel att göra hemgjord flugfälla fyller söt sirap i en murare burk. Peta några hål (så liten att flugorna inte kan komma ut) i locket och hålla den i entrén.
Leta efter biologisk bekämpning, Logiken bakom anställa biologisk bekämpning är att använda andra insekter som livnär sig på hus flugor. Ett sådant exempel är parasitod geting, vilket dödar puppan av hus flugor. Efter att ha dödat, fastställs det ägg inuti puppan. Som geting ägget kläcks till larv, matar larven i farten puppa. Biologisk bekämpning av skadedjur används bäst i större gårdar, där det finns tung angrepp av hus flugor.
Använda sig av insekter, använder insektsmedel bör praktiseras som en sista utväg för att bli av med hus flugor i huset. När du använder den, följ anvisningarna noggrant som nämns i märkningen av produkten. Vid tidpunkten för besprutning dessa kemiska lösningen, tillämpa säkerhetsföreskrifter som att bära skyddshandskar, bligar och omfattar uppgifter om hushåll saker.
Som ni nu vet hur man kan bli av hus flugor i huset, inte försenar att vidta åtgärder mot dem. För långsiktiga kontroll, kan du tänka på plantering ringblomma, mynta och basilika runt huset. Dessa starka luktande växter avvärja huset flugor och är användbara för att kontrollera deras inträde inne i huset. För inomhus städning, kan du använda kryddnejlika olja, basilika olja eller citronolja att distrahera hus flugor.