Kakel Dusch Designs

I badrummet dusch område, vet du som är den mest framträdande komponenten? Tja, du gissade rätt. Badrummet dusch kakel och kakel mönster har den maximala effekten på utseendet på ditt badrum. Med antal valmöjligheter och ökar för varje dag, kan flesta av er bli förvirrad vid installation av plattor för duschutrymmet. Det finns många val i kakel motiv i varje typ av kakel och du kan arrangera dessa i antal sätt att skapa attraktiva utrymme. Bara omarbetat badrum mönster dusch kakel, kan du avsluta 80% av badrum remodeling uppgiften. Omarbetning på dusch kakel design innefattar att ta bort befintliga plattor och med ny dusch design med plattor som du vill. Om du arbetar på en under uppbyggnad badrum, är uppgiften lättare. Så vad är de olika badrum kakel dusch mönster som du kan gå för? Här är några idéer om dusch mönster med plattor som hjälper dig att ha en dusch utrymme och badrum design som ser unik.
Bästa idéerna på ett kaklat dusch Designs
Håll det enkelt, Om du planerar duschen mönster för små badrum, sedan hålla kakel design enkel är den bästa idén. With grann och mycket designer ser kan det område verkar rörigt och mindre. Så en vanlig effekt i mjuka nyanser är bäst att gå för. Du kan enkelt lägga en liten mörk kakel på korsningen 4 brickor för att ge det en något elegant touch. Dessutom kan du lägga hyllor med brickor av samma nyans eller en nyans mörkare än den som används i första hand.
Alternate Effekt, en av designen dusch kakel idéer är att ha en blandning av mörka och ljusa plattor. Du kan hitta keramiska plattor i många nyanser och mönster. En av keramiska plattor mönster dusch som du kan ha är genom att lägga designer plattor över hela vertikala ytor och släta plattor över horisontella ytor. Du kan också ha en kontrastverkan med mörka badrum keramiska plattor för vertikala ytor och ljusa för horisontella ytor. En av de bästa marmor dusch kakel design idé är att plocka små marmor kakel och skapa en monokrom effekt med nyanser av samma färg placeras växelvis. Små marmorkakel ser oerhört vackert.
Lively Dusch området, Tja, om du vill konvertera din dusch utrymme i ett livligt område, kan du göra detta med rätt kaklat dusch design. Välj den flärdfulla plattorna i flashiga färger. Du kan få dessa i glas kakel. Även dusch kakel installation, använd dessa för att täcka alla väggarna i duschutrymmet. Även omfatta den vertikala ytor likt duschstol. Du kan ha olika nyanser av glas kakel installerade kreativt för att täcka väggarna i dekorativa mönster dusch kakel. Nu får en matchande granit eller marmor. En av de bästa dusch granit kakel mönster är att använda den för sittplatser. Med en vitaktig färgade delen som ser mycket elegant och medryckande, kan du ha den bästa dusch konstruktioner med kakel. Du kan gå till samma granit för golv. Se till att du väljer minst designer, men nykter granit kakel.
Markera ett område, Här är en av de imponerande duschen mönster med brickor som du kan ha. Oavsett om du har en promenad i duschen, hörn duschvägg, eller duschpaneler separera dusch utrymme från badrummet, allt du behöver göra för att försköna detta utrymme är en enda kontaktpunkt vägg. Även om det finns 3 väggar, en av dem är mest framträdande, förmodligen en bakom duschen inventarier eller det som är mitt framför duschen områdets entré. Så förnya det med hjälp av klassiska designer plattor och täcka resten av väggar och golv med sockel färgmatchning med dessa plattor. Lägga till en mosaik design mönster på väggen är ett ultimat dusch kakel idé som du kan välja.
Med dessa och många liknande idéer om dusch kakel design, kan du krydda upp duschen utrymme i ditt badrum. Vrida det vackert med fräscha färger och kvalitet kakel lämpliga att användas i duschen är inte ett tufft jobb. Hyra en erfaren yrkesman som med rätta kan genomföra dina idéer och föreslå dig bäst. Ha en fräsch, Space Designer dusch redo att bada.