Best Friend Tatueringar

Jag tror att vi drömmer så att vi inte behöver vara ifrån varandra så länge. Om vi ​​är i varandras drömmar kan vi vara tillsammans hela tiden. ~ Calvin & Hobbes
Jag tror att vi får bästa vän tatueringar så att vi kan vara tillsammans även när vaken, tittar på oss själva eller när andra tittar på oss.
I livet tenderar vi att träffa en massa folk och göra massor av vänner, vänner i skolan, högskolan, arbete eller sociala sammankomster. Men alla av oss i vårt hjärta vet skillnaden mellan en kompis och en bästa vän. Vi kan ha många vänner men bästa kompisar är väldigt få, oftast bara en. En bästa vän är en familj som vi väljer för oss själva och för de flesta av oss, obligationen delas med en bästa vän är mycket mer nära än med familjen. Detta beror på vår bästa vän vet saker om oss som ingen annan gör det.
Många människor kommer att vandra in och ut ur ditt liv, men bara riktiga vänner lämnar avtryck i ditt hjärta. ~ Eleanor Roosevelt
Riktigt sa, bästa vänner lämnar ett fotavtryck i våra hjärtan, och en bästa kompis tatuering idén är ett bra sätt att visa hur mycket han / hon betyder för dig, att du är ofullständig utan den andra.Fotspåren i ditt hjärta kommer alltid att förbli gillar tatueringar på kroppen. Det finns många sätt att visa vår bästa vän hur speciella de är för oss. Vissa skriver vänskap dikter, citat vänskap, och så vidare. Men en tatuering är att man unikt sätt som överglänser allt detta, eftersom det är alltid en del av dig. Här är några olika bästa vän tatuering idéer som kan hjälpa dig att göra obligationen mer starkare.
Unika Best Friend tatueringar; Varje band av vänskap är olika och unika. Resan av att bara veta en person och långsamt blir från en bekant till att bli bästa vän för livet är unikt i sig. Du kan alltid välja en bästa vän design tatuering som symboliserar den här resan. Gör tatuering lika unik som din bästa vän. Till exempel vet jag två bästa vänner som har en tatuering av en hiss som säger, fast på golvet i vänskap för alltid. Detta beror på att första gången de hade träffats, de hade fastnat i hissen i nästan 2 timmar. Ett annat unikt sätt att avbilda din vänskap kan tatuera ett foto på din bästa vän med dig, ungefär som en porträtt tatuering. Detta skulle vara ett sätt att alltid vara tillsammans, fångade i ögonblicket för Infinity. Eller du kan också överväga att tatuera en händelse som visade dig värdet av varandra. Exempelvis finns det en brandman som var där under den 9 / 11 attackerna och hans bästa vän som också var hans medarbetare hade räddat hans liv. Så han inked en bild av scenen där det var eld på byggnaden, människor och brandmannen undsättning och hjälper varandra. Detta var hans eget sätt att berätta hans bästa vän hur mycket han betyder för honom. Så om du har en speciell stund med din bästa vän, varför inte överväga att tatuera det?
Söt Best Friend tatueringar; Ja, på tal om söta bästa vän tatueringar, är vänskap en söt relation Iaf, är inte det? Du slåss, du spelar, du skrattar, du gråter, ibland hatar varandra och aldrig vill se varandras ansikte, och i nästa ögonblick inser man att även om du kämpar, det är omöjligt att leva utan varandra. Är inte allt detta påminner dig om alla tiders fiender cum bästa vänner, Tom och Jerry! Att få en tatuering av Tom och Jerry, till exempel, kunde vara ett gulligt sätt att visa din vän, att även om motsatser, du kompletterar varandra. Du kan också överväga bilder av djur, seriefigurer, blommor eller något annat som är söta till er båda på ett speciellt sätt.
Matchande Best Friend Tatueringar, En av de mest bedårande idén till bästa vän tatueringar är att matcha dem. Till exempel att rita en tatuering på en halv portion på ens kropp del och den andra hälften av tatuering på den andres kropp del på ett sådant sätt att när båda är sammankopplade, är hela tatueringen klar. En annan tatuering idé i detta avsnitt skulle kunna få exakt samma matchande tatueringar på samma plats porträtterar samma typ av kärlek, sympati och tillgivenhet för varandra.
Best Friend Tattoo Citat, Detta är återigen en mycket innovativ och speciella sätt att säga till varandra vad din bästa vän betyder för dig. Det är som du är tatuering dina känslor i ord och berätta för varandra hela tiden hur speciell din vänskap är! Det finns många bästa vän uttalanden som vi alla har läst någon gång eller det andra. Även ur dem finns några citat som verkligen berör vårt hjärta, kanske på grund av ord, djup, mening, relevans, kan det bero på något. Tatuering din bästa vän favorit citat om dig själv och vice versa, eller tatuering en gemensam vänskap citat skriven av någon annan eller ens dig, verkar bra bästa idén vän tatuering till mig.
När man väljer den bästa designen vän tatuering, till de punkter skall beaktas beror enbart från person till person. Kommer jag alltid över människor som söker idéer för formgivning vänskap tatuering från andra. Hur tror du att en tredje person förstå värdet av din relation med din bästa vän? Enligt mig är den bästa personen att hänvisa till bara och bara din bästa vän. Vi kan naturligtvis hjälpa dig med den grova utkast men det slutliga ut måste avgöras endast av er. Summan av kardemumman är att du vill få en bästa vän tatuering för bara och bara din bästa vän, och som förstår din vänskap och ditt band är bättre än er två? Så välj en bästa vän design tatuering som på något sätt är en symbol för vänskap som du delar med din bästa vän, och som är unik på sitt sätt.
Jag hoppas denna artikel hjälper dig att sätta ihop de vackra och värdefulla delar av de minnen som alltid kommer att finnas kvar i ditt hjärta, till ett mästerverk tatuering som alltid kommer att finnas kvar på kroppen. Gör din bästa vän tatueringar som unik, speciell och minnesvärd som din vän är för er. Lycka!