Bilvax borttagning

Om du äger en bil, skulle du definitivt veta vikten av att tvätta och vaxa den regelbundet. Tillämpa bilvax är mycket viktigt för att skydda sin färg. Använda bästa bilvax finns på marknaden, kan du inte bara skydda färgen utan även hålla undan mindre repor. Använda särskilt sammansatta färgade bilvax kan du polera också hårfästet repor. Men ibland kanske du vill ta bort pälsen bilvax. Ja, kan det finnas olika skäl som du skulle behöva arbeta med bilvax borttagning. Förmodligen är det dags för nästa bil vaxning jobb som en viss tid är över.
Du kanske också vill på nytt vax eftersom det gamla vaxet har förlorat sin finish och ytan ser bakat och trist. Oavsett vara orsaken, ta bort den gamla vax är mycket viktigt att få en perfekt finish med den nya lager vax. Tillämpning av ett vax på befintliga vax kan inte ge dig de bästa resultaten. Så undrar hur du tar bort bilvax från färg, hur du tar bort bilvax från vindrutan, hur du tar bort bilvax från svart eller omålad plast trim? Här finns svar på alla dina frågor.
När ta bort den gamla Wax
Din bil behöver regelbundet underhåll, vax ansökan är en viktig del av detta förfarande. Även om du kanske har hört av många märken att marknadsföra sina produkter så länge varar sådana, låt mig berätta att du behöver en ny ansökan vax efter några månader. UV-strålar, regn, tvätt och extrema väderförhållanden remsa bort det med tiden. Om du undrar över rätt tid på bilvax flytta och vaxning bilen så här är en enkel steg. Bara ren motorhuven på bilen med en våt trasa. Om det är rent, spraya tillräckligt med vatten på den. Om du ser nog pärlor av vatten som bildas på ytan, är vaxfinish tillräckligt bra. Om det inte pärla bort och vattnet vattenpölar, är det dags att ta bort bilvax och applicera nya vax finish. Här är hur du tar bort gammal bilvax.
Hur man tar bort vax på en bil
Du kan antingen köpa en kommersiell vallaborttagningsmedel eller använda flytande diskmedel så sätt få bort bilvax. Använda en tung flytande diskmedel är säker på att strippa vaxet pälsen. Blöt bilen och sedan tillämpa denna tvål, arbete sektion för sektion. Se till att du rengöra glaset med fönsterputsmedel bara. Rengör väl och sprutande vatten. Kontrollera att du spraya vatten med en högtryckstvätt eller en munstycke som helt kommer att rengöra ytan och lämnar inga tvålrester. Om detta inte räcker, kan du behöva en annan bil wash med ett starkt diskmedel för att ta bort vax från bilens yta.
Köpa en kommersiell vallaborttagningsmedel från marknaden är bästa sättet att rensa vax av bilens yta. Dessa är speciellt utformade för din bil och skadar inte billack, när de används på rätt sätt. Kom ihåg att följa tillverkarens anvisningar, eftersom överanvändning eller felaktig användning av dessa kan skada bilens finish. Precis som du skulle kontrollera 10 bästa bil vaxer innan du köper en, se till att du kontrollerar bil recensioner borttagningsmedlet innan du använder någon. När arbetet med bilvax avlägsnande sker, lära sig att vaxa en bil och ger den en ny finish själv.
Det var några tips om att ta bort bilvax. Om du följer bilhandlare förfarande regelbundet, vilket inkluderar kompletta underhåll av din bil, din bil till att köra smidigt och har ett nytt utseende för år. Så vad väntar du på, kliva ut och kontrollera vax på din bil.