Fall aktiviteter för barn

Slutligen säsongen kasta löv är här. Hösten markerar byte av sommarsäsongen till vinter. Sommaren är inte den enda säsong för njutning. Det finns gott om glada aktiviteter som kan göras i den årstid då faller också. Jag vet att temperaturen är låg men det betyder inte att du måste gömma i filt och komma ut nästa vår. Barn älskar hösten och faller aktiviteter för barn göra det roligare. Det är perfekt väder, är löv färger förändras, dagarna är kortare. Månen ser stor ut i storlek och Halloween kryper i.
Inomhus Fall aktiviteter för barn
Du kan ta i vissa torkade blad, falska pumpor och kalebasser imitation och låta barnen utforska sin kreativitet. Varje barn älskar säsong hantverk. Barnets ålder spelar ingen roll, du kan säkert hitta några av de fantastiska familjeaktiviteter kul som kommer att hålla ditt barn sysselsatt och samtidigt lycklig i höst.
Grapevine och torkade blad, Höstens låt oss dekorera ditt hus med en krans ryktesvägen att ditt barn kan skapa med din hjälp eller av honom själv. Råd ditt barn att samla löv från din bakgård för att fastna i krans, förrän han har skapat en design av en gloria. Se om han / hon hänger den i ditt hus.
Scrapbook gjorda av löv, Låt oss göra ett löv klippbok med ditt barn. Du kan hjälpa ditt barn att dekorera locket till fotoalbum med blad ritningar eller bilder. Då ni båda ta en promenad utanför och söka efter de mest ovanliga och vackra att titta löv att hålla i din gästbok.
Pumpkin Måleri parten, Organisera en pumpa part session med din unge och hans / hennes vänner. Ge varje barn sin egen pumpa och färger som krävs för att dekorera. En av de bästa hemafton verksamhet, för att hålla huset fläckfri prova att göra denna färg möte utanför om vädret är trevlig.
Utomhus Fall aktiviteter för barn
Nedgången kommer med löv ändra färger och sval bris blåser utanför ditt hem. Kylaren dagar höst är en bra tid att planera några utomhusaktiviteter för barn.
En Apple Farm besök, Äpplen i överflöd under hösten. Gå ut och se ett äpple gård. Om du bor i staden kan du behöva köra upp hela vägen till landsbygden, men detta road trip kan också vara en spännande och lärorik erfarenhet. Du kan hitta äpple gårdar på landsbygden som är inrättat för besökare och erbjuder även lekplatser för barn.
Samla olika typer av löv, samla olika typ och lämnar färg är en av de bästa falla aktiviteter för barn. Ta ditt barn på en promenad i parken och samla in alla olika typer av löv som du kan hitta. Du kan också göra en anslutning av kottar, ekollon och hästkastanjer. Barn kan samla olika nötter för ekorrar. Barn gillar också att bryta upp den gröna skal av hästkastanj att hitta blanka nötter inuti.
Besök en Pumpkin Patch, en av de bästa falla aktiviteter för förskolebarn. Någonsin tänkt köpa pumpa kan vara kul, ja nu är det. Kör med dina barn direkt till en pumpafältet och låta dem välja de bästa pumpa där. Köpa några stora länder så att du kan även lagra dem för Halloween och en del med liten storlek, så att dessa kan användas till dekoration runt huset.
Så dessa var några av de inomhus och utomhus faller aktiviteter för barn. Dessa verksamheter kommer att öka ditt barns kreativitet och också ge dem massor av kul. Om du kan tänka lite mer falla aktiviteter för barn du lämna dina förslag i kommentar rutan.