Bästa hår färger för din hudfärg

Oavsett om du väljer att färg ditt hår för att dölja gråa slingor eller bara ändra hur du ser ut, måste du välja den bästa hår färger för din hudfärg. Det är absolut nödvändigt att hårfärgen du väljer går med din hudfärg. Många kvinnor följa blint mode och välja hårfärger som är under utveckling, när dessa särskilt hår färger som inte kan passa deras hy. Färga håret får vara av olika typer. Du kan gå för en i hela färg jobb med en enda färg eller välja hår höjdpunkter och lowlights. Oavsett process du väljer, den viktigaste faktorn som kommer att definiera ditt utseende är skuggan av hårfärg. Här kommer vi att guida dig på idéer hårfärg och hur man välja den bästa hår färger för din hudfärg.
Bästa Hårfärg om hud
Det bästa håret färger för din hudton bör vara de som förbättrar din hy och dölja eventuella brister. En bra hår färg kan tona ner rodnad i din hud och ta fram din solbränna och också färgen på dina ögon. Att välja rätt hårfärg för dig är mycket viktig. Innan du väljer en hårfärg är det viktigt att först ta reda på om din hudfärg är varmt eller kallt. Detta kan göras mycket enkelt genom att titta på venerna på din handled i naturligt ljus. Om vener i handleden är grönaktiga i blått har du svala toner i din hud. Om vener verkar vara lila i färg, då din hudton är varm. Ett bra sätt att ta reda på om du har en varm eller kall hudton är att hålla ett par dangly silver och guld örhänge mot din kind. Om guld örhänget gör din hy pop ut och förbättrar din look, så har du en varm hudton. Om Silverörhänge ser bättre mot huden, så har du en cool hudton. När du har försäkrat din hudton kan du välja bättre en hårfärg som kommer att komplettera din hy.
Om du har en varm hudton, då är man mycket tur eftersom det finns många nyanser av hårfärg som ser smickrande på dig. Det bästa håret färger för din hudton är blond, koppar, guld och till och med klarröda. Brons och Carmel samt honung blonda är utmärkta val för personer med en varm hudton eftersom de framhäva solbrännan i deras hud. Du kan också prova rika nyanser som mörkt gyllenbrun, kastanj, mahogny och auburn och markera den med koppar eller kanel nyanser. Detta kommer att ge ditt hår mer djup och att det ser mer tjockare och glansigare än det är. De 10 bästa hår färger för din hudton om du har en varm hud ton är kola, mörkbrun, kanel, pecan brun, mörkblond, koppar, mahogny, bourgogne, gyllenbrun och choklad. Dessa är de bästa hår färg idéer för mörkt hår och ser bra på människor som har en varm hudton. Lite hår färger för att undvika om du ha varma hud ton är kolsvart, aska och platina. Kolsvart och aska hårfärger tenderar att göra en person verkar mycket blek och platina är en mycket svår färg som bara ett fåtal människor kan dra av.
Om du har en sval hudton, sedan bästa färgerna håret för din hudton är ljusbruna, jordgubb blond och kastanj brunt. Dessa färger ser bra ut på personer med en kall hudton som har grön eller grå ögonfärg. En av de bästa hår färger för din hudton är röd, förutsatt du väljer rätt röd nyans. Ett bra sätt att välja en röd nyans hårfärg som är precis rätt för dig är att köpa ett par bästa exemplaren hår färg för din hudfärg. Om du inte vill färga hela hår lyfter then gyllene, ljusbrun, ask, honung och karamell ser bra ut.
Det var allt om de bästa hår färger för din hudfärg. Innan du väljer en hårfärg det är mycket viktigt att du går igenom den senaste modetidningar och läsa och granska hår färger för din hudfärg. När du väljer en hårfärg, måste du ställa dig frågan, vad är det bäst hårfärg för min hudton. En bra hår färgen kan inte bara förbättra ditt utseende utan också göra dig ser yngre ut.