Tarot Card Layouts

Det finns många metoder för att förutsäga framtiden. Kan t.ex. du läsa horoskop, bladen te, kort tarot eller bollar kristall. Kollektivt är dessa metoder kallas "NÖTRIK metoder. ' Eller så kan du sätta väl utforskade fakta till sofistikerade datamodeller, som oftast hänvisas till som ett fullständigt slöseri med tid.
Amerikansk serietecknare och skapare av Dilbert får Adams, Scott förlöjliga profetia arbetssökande och de många metoder de prova men faktum kvarstår att det finns mycket få människor bland oss ​​som inte läser sitt horoskop i morgontidningen eller inte fascinerad av en zigensk kvinna erbjuder sig att läsa din handflata. Du kan glömma att förutse några timmar senare men vid det ögonblick du kommer att vilja veta vad din framtiden har i beredskap åt dig. Om du har fascinerad av förutsägelser om framtiden, sedan en av de vanligaste sätten att förutsäga är att läsa tarot-kort. Tolka layouter tarot-kort och dechiffrera deras tilldelade mening är en spådom metod som kan spåras tillbaka till den 14: e talet men ursprungslandet är höljd i dunkel.
Generellt en tarot kortlek har kort 78, 22 av dessa kort har Major Arcana och 14 kort är klassificerade som Minor Arcana. Tarotkort har bilder och symboler och har element som tilldelats dem. Enligt tarot kort layouter som kan tolkas med hjälp av en bok med meningar eller med hjälp av läsarens intuition, kan man i framtiden förutsägas. Traditionellt symboler som används för att förstå innebörden av tarot kort kan kopplas till en ålder av renässans och därför till Europa.
De flesta människor vänder sig till tarot-kort för att förstå händelser i deras liv. Tarot entusiaster svär vid den kontroll som de vinner över problem i sina relationer, arbete, hälsa, familj etc. från tarot behandlingen. Även om du kan lära sig läsa tarot-kort, det finns vissa människor som har en medfödd talang för att läsa tarot-kort. Även om du inte vet hur man ska tolka korten är det tillrådligt att inte läsa dem för dig själv som den tolkning kan vara subjektiv. När du läser olika planlösningar tarot-kort, kan det vara en bra idé att hålla följande tips i åtanke. ; När du läser tarot kort är det viktigt att arbetsplatsen är tyst och det finns ingen typ av störning. ; Rummet där tarot kort behandlingen äger rum bör inte vara mycket ljus och bör gardiner så att den är svag. , Medan blanda korten, måste du koncentrera helt. Tarotkortssiare behöver fokusera på korten och frågan som måste besvaras. , En av de viktigaste sakerna att komma ihåg är att aldrig korsa benen eller armarna. Detta är nödvändigt för alla närvarande i rummet. , Däck tarot-kort måste alltid klippa av den person som ställer frågan med sin vänstra hand. , Efter att ha läst tarot kort layouter, samla uppsättning kort och placera den i ett hörn som är mörkt och tyst. Det är viktigt att tarot kort alltid hanteras av läsaren av korten eftersom det finns en energi förening. ; Tarot Card layouter och innebörder
Det finns många olika tarot kort layouter which tarot kortläsare används för att förutsäga framtiden för den person samråd dem. Sex av dessa enkla layouter tarot kort och tarot betydelser kortet i samband med dessa spreadar diskuteras nedan.
Celtic Cross Sprid keltiska korset Tarot-kort layout betraktas allmänt som ett av de enklaste tarot spreaden för nybörjare att lära sig. Det är också en ganska detaljerad spridning. Spridningen är arrangerad med nio eller tio kort beroende på önskemål av läsaren. Placeringen av korten är sådan att CAD nummer 1 är placerad i mitten med kort nummer 2 placeras horisontellt, ovanpå det. Kort nummer 3 är placerad till höger om kortnumret en och kort nummer 4 är placerad under den. Kort nummer 5 är placerad parallellt med kort nummer 4 och kortnummer 6 är placerad till vänster om kortnumret 1. Kort nummer 7, 8, 9, och 10 placeras parallellt med den kolumn som skapats av kort nummer 1, 3 och 5, med tio i topp och kort nummer 7 i botten.
Kort nummer 1 utgör det nuvarande. Kort nummer 2 är representativa för den nuvarande hinder att personen som ställer frågan försöker att övervinna. Kort nummer 3 symboliserar det förflutna och grunden för den fråga som ställs. Kort nummer 4 är en indikation på senaste tidens händelser som har en direkt koppling till frågan. Kortnummer 5 utgör vad som kan vara den bästa lösningen på den ställda frågan. Kortnummer 6 representerar den närmaste framtiden och kort nummer 7 är representativt för vad konsultens känslor om situationen. Kortnummer 8 anger vad yttre faktorer påverka situationen och kortets nummer 9 är representativt för de förhoppningar och farhågor som hänför sig till situationen. Kortnummer 10 är representativt för resultat som du kan förvänta dig.
Ellipse spridning, Om du vill veta vad resultatet av ett projekt som du deltar i kommer att bli, då en av de bästa layouter tarot kort att samråda är ellips sprids. Korten är utspridda på ett sådant sätt att de liknar alfabetet V, som börjar med nummer 1 i ena änden, kortnummer 4 i mitten och tjockt nummer 7 i andra änden. Kort nummer ett är representativt för ditt förflutna, kort nummer 2 anger närvarande och kortnummer 3 representerar framtiden. Läsa tarotkort nummer 4, kommer 5 och 6 och 7 ger dig en indikation på vilken lösning du har på ditt förfogande, vilka skador man kan komma till, vilka är de förhoppningar och farhågor förknippade och vad är resultatet av problemet.
Five Card spridning, annan av den populära layouter Tarot-kort är de fem kort spridning. Som namnet antyder finns det bara fem kort som används i denna layout med spridningen likna det keltiska korset spridas utan parallell kolumn fyra kort. Kort nummer ett indikerar detta och frågan ställs. Kort nummer två är representativ för det förflutna och det inflytande den har på frågan läggs fram. Kort tre visar framtiden för konsult och kortnummer 4 poäng ut orsaken frågan. Kort nummer fem ger ett sken av en lösning genom att tillhandahålla en potential inom frågan. De flesta tarot kortläsare ta till denna layout när konsulten försöker att besluta om hur man ska gå om en situation.
Mandala spridning, Denna spread är en av de tarot kort layouter som hjälper till att besvara frågor om sin andlighet. Det är vägledande av ens styrka och svagheter som hjälper och hindrar din andliga tillväxt. För att begripa detta sprids måste man läsa kort nummer 1 med tanke på kort 2, 4 och 6 att förstå vad situationen och sedan läsa kort nummer 1 i kombination med kort tre, 8 och nio att förstå framtiden. Sedan läsa kort nummer 1 på grund av kort 5 och 7 hjälper dig att bedöma vad är de potentiella problem i din väg.
Korten är lagda för att likna en diamant med kort nummer 9 på toppen, kortnummer 8 och 2 som utgör nästa rad, kort 7, 1 och 3 som utgör den mittersta raden, följt av en rad bestående av kort 6 och 4 och kortnumret 5 längst ned i diamanten. Kort 1 är ett tecken på vad konsulten är som är kort 2 representant för ett ambitioner, kort nummer 3 visar upp sina ideal, redogör kort 5 sina prestationer, kort 5 porträtterar de beroenden, kort 6 är representativt för det positiva med en person, kort 7 visar sina fel och svaghet, kortet 8 är representativa för vad konsulten anser om sig själv och kort 9 visar sin vilja.
Mirror spridning, Detta är en av Tarot-kort layouter som hjälper bedöma relationer i livet på den person som är samråd med läsaren. Spridningen som namnet antyder är symmetriskt med hälften av den fullständiga layouten speglar den andra hälften. Layouten har åtta kort med två kolumner med tre kort vardera och två kort, ett upptill och ett nedtill, mellan de två kolumnerna. Kort 1 och 8 är de två korten på toppen och botten av layouten, har kolumnen till vänster korten 2, 4, och 6, och kolumnen till höger har korten 3, 5 och 7. Kort nummer ett är vägledande för den person som ställer frågan, är kort 2 den andra personen i relationen, visar kort 3 hur querent åsikter själva, visar kort 4 vad personen betyder för dig och kort 5 representerar vad du betyder för den person . Kort sex symboliserar hinder i relationen, nr 7 är styrkan i relationen och kort 8 visar hur relationen är resultatet kommer att bli.
Förhållande Spread, tarotkort och deras betydelser i denna layout vittnar om konsultens relation med människor i hans liv. Spridningen sådan att raden görs av korten 9 och 10. Efter som ligger kortnumret 6 som är placerad i mitten av de två korten placeras tidigare. Sedan finns det en rad med fem kort gjorda av kort 1, 2, 3, 4, och 5 placerade i den ordningen. Den sista raden görs åter av två kort, 8 och 7, placeringen av korten kommer att vara samma som kort 9 och 10.
Kortnummer 1 anger det avlägsna förflutna medan kortet nummer 2 representerar händelser som har hänt nyligen. Kort 3 och 4 är representativa för konsultens närvarande och influenser på hans framtida respektive. Card 5 visar influenser att konsulten inte har någon kontroll över. Kort nummer sex betecknar hur sökaren ser situationen, kortnummer 7 symboliserar de energier som hjälper situationen och kortets nummer 8 anger hinder i querent väg. Kort nummer nio är representativt för de förhoppningar och farhågor om att konsulten känner och kortnummer tio representerar resultatet kan förväntas.
Tarotkort tolkningar är subjektiva och kan variera beroende på läsaren tolkar korten. Också tarot kort layouter skiljer sig antalet kort som ska användas i layouten kan också ibland ett personligt val. Behärska konsten att läsa tarotkort tar tid, och ansträngningar och det är viktigt att om du vill att hänge på detta vetenskapen spådom lär man sig från någon som är väl versed denna konst att göra förutsägelser.