Kitchen Makeovers för små kök

Små, rörigt kök kan vara en mardröm för alla hemmafru. Om du har ett sådant här kök, du säker måste vara förtrogen med krångel. Däremot har ett litet kök inte att du behöver leva med ett litet kök för resten av ditt liv. Och Nej, vi talar inte om dessa dyra planer kitchen remodeling, som inte skulle fungera, om du inte råna en bank. Vi talar om ett litet kök makeovers med enkla förbättringar här och där som gör att du kan använda ditt tillgängliga utrymme mer effektivt. Så hur går du om det? Tja, till att börja, läs idéer till köket makeovers för små kök som ges i denna artikel.
Kitchen Design idéer för små kök
Omplacering, en av de enklaste lilla köket makeovers idéer genom att omplacera de apparater i köket. Du kommer att märka att många gånger vi ställning våra apparater på udda vinklar och platser. Vi upplever en hel del besvär på grund av sin ställning, men ofta är vi vanligt lata att flytta dem till en ny plats. Detta kan dock enkelt trick fri ett mycket plats i ditt kök.
Gå Vertikal; Liknar varannan rum i huset, det vertikala utrymmet i köket försummade också många gånger. Kök bänkskivor, bord, förberedelse diskar tar upp mycket av horisontella utrymme. Som ett resultat finns det lite utrymme kvar för lagring i köket. Men med smart användning av vertikala väggytan, kan du skapa gott om förvaringsutrymme i köket. Det är möjligt att bygga vertikala hyllor och skåp så högt som taket. Du kan använda högre hyllor att förvara de föremål sällan behövs.
Öppna kabinetten, med mer öppen lagringsutrymme skapar en illusion av rymd i ett kök. Istället för massiva dörrar för köksinredningar välja glasdörrar som ger tydlig och öppen utsikt över skåpen. Dessutom reflekterar glaset ljus, vilket skapar en illusion av rymd. Du kan också hålla skåpen helt öppet att replikera lantlig stil inredning.
Roll-Down, utdragbar och glida iväg, använda funktioner som rullar ner, dra ut och glida iväg när det är möjligt. Skjutdörrar kan installeras i stället för de vanliga vajande sådana, som tar mycket plats när de öppnas upp. Dra ut toppar kan användas för att hacka, klippa och sedan skjuts in när den inte behövs.
Sleek Applications, om möjligt, byter ut din gamla, skrymmande elektriska köksapparater för nyare, elegantare sådana. Sleek apparater ser fantastisk och tar upp mycket mindre plats. Inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin också spara mycket utrymme i köket som kan användas bättre.
Minimera röran, En närmare titt inuti ditt kök kommer att visa att ditt kök är fullt av föremål som är värda att kasta bort. Grytor och kastruller utan lock, ibland bara lock, saknas handtag, trasiga apparater och vad som inte! Även dina skåp kan innehålla burkar och flaskor med livsmedel går tillbaka till din mammas dagar. Avmarkera detta skräp omedelbart och se själv hur mycket lagringsutrymme görs tillgänglig för dig.
Nytt lager färg, Om du inte vill att gå för någon av ovanstående idéer till köket makeovers för små kök då, kan du gå helt enkelt för en ny nytt lager färg. En pastell eller ljusare nyans av färg kan göra ditt kök ser renare och rymligt. Du kan också skåp painting kök i komplettera eller kontrasterande färg.
Därför behöver kitchen makeovers för små kök inte en dyr affär alltid. Enkla tips och tricks kommer att arbeta i ett kök mycket mer njutbar upplevelse för dig.