Getingbo Borttagning Cost

Getingar är ett av de vanligast insekter över hela världen. Getingar bli en plåga i slutet av sommaren när de jagar efter mat. De trivs på frukt, nektar insekter, hushållsavfall etc. kolonier eller bo av getingar finns i din trädgård, runt ditt hus, etc. getingar sting precis som bin, därför måste du vara försiktig när du närmar sitt bo. Om du avser att ta geting boet, skall du rådgöra preferably professional services geting boet borttagning. Även om du kanske måste betala för den kostnad getingbo bort, kommer du att åtminstone garantera säkerheten för din familj. Innan vi förstå getingen cost boet avlägsnande i detalj, låt oss se varför det är farligt att ta bort getingbo själv.
Getingbo Borttagning hemma
Svärmar av getingar i närheten av hemmet är en indikation på att det finns ett getingbo i närheten. Som nämnts ovan, getingar sting om de känner ett hot. De kan också sting utan anledning. Till skillnad från bin de inte svider bara en gång, men kan orsaka flera getingstick. Giftet från geting är särskilt farligt och kan orsaka svullnad, rodnad, klåda, etc. Om du är allergisk mot getingstick, kan det även leda till anafylaktisk chock, vilket kan visa sig vara ödesdigert. Dessutom kan svider på halsen eller i munnen hindrar din andning, och kan vara farliga. När ett getingstick eller blir dödad, frigörs feromoner att larm andra getingar om ett potentiellt hot. This kan bjuda svärmar av getingar på platsen för åtgärden. Därför måste du undvika banka en geting nära boet. Detta är anledningen till geting avlägsnande hemma måste undvikas så långt som möjligt.
Om du måste, se till att du vidtar alla nödvändiga försiktighetsåtgärder för att undvika olyckor medan getingbo borttagning. Få någon att hjälpa dig i detta jobb är ett bättre idé, eftersom getingbo bort finns sällan ett mans jobb. Använd lager av skyddande kläder och täcka varje tum av din kropp. Biodlare kostym är perfekt för detta jobb, men det kan vara svårt att skaffa ett. Täck ansiktet och huvudet med en slöja och tjocka vantar. Se till att din assistent är täckt på samma sätt. Närma getingbo tyst, främst i kvällen, när getingen är dåsig. Be din assisterande hålla en stor låda med lock medan du skär grenen som är värd för boet. Utan att skapa något ståhej, snabbt kapa grenen och placera den i lådan. Täck locket omedelbart och komma därifrån så fort som möjligt. Sänk boxen i vatten eller begrava det under jord. Lämna inte ut den för länge geting kan tugga det mesta.
Alternativt kan du få något av de kommersiellt tillgängliga geting spray eller mördare och spraya dem i boet. Om boet är någonstans nära ingången till huset, använd en alternativ utgång ur huset. Täta alla dörrar och fönster och se till att din familj är antingen säkra inne i huset eller är ordentligt bort från boet. Plan för din flykt när du spraya insektsmedel. Använd skyddskläder enligt ovan. Metoden boet och spraya insektsmedel på en gång. Fly platsen omedelbart. Inte återvända förrän du är säker på alla getingar är döda. Vid behov, upprepa processen nästa dag också.
Getingbo Borttagning Cost
Ni måste ha insett att getingbo bort hemma är en riskfylld verksamhet. Därför är det bäst att lita på professional services. Du kan vända sig till miljörådet i din stadsdel, som kan ta betalt mindre än privata tjänster. Professional getingbo flyttjänster är väl rustade att ta hand om geting kolonierna och eventuella attacker. Lokala rådet kan debitera dig om $ 40 till $ 100 mot getingbo avlägsnande price, medan genomsnittliga kostnaden för bort getingbo av privata tjänsterna är någonstans mellan $ 60 till $ 110.
Geting boet avlägsnande kosta hemma är betydligt mindre, om du är villig att ta riskerna med det. Efter att ha läst denna artikel kommer jag att du hellre vill betala för en professionell hjälp än att riskera nacken.