Diskmaskin Mått

Om du är remodeling ditt hus eller flyttas till en ny lägenhet, då du skulle vilja veta den exakta dimensionerna för de olika apparater som du behöver, så att du kan planera en layout. Från sovrummet till köket, skulle du vilja ha ett bestämt plats för allt så att inget sticker ut som en öm tumme och så att ditt vardagsrum har en strömlinjeformad utseende. Ett av de viktigaste områdena i varje hus som har hjälpmedel och andra saker jostling för rymden är köket, varför det blir viktigt att veta vad statistiken för dessa produkter. Lära sig om diskmaskin dimensioner, beroende på vilken typ av diskmaskin du planerar installera, gör att du kan planera ditt kök layouten bättre.
Standard Diskmaskin Mått
Traditionella diskmaskiner i allmänhet monteras under diskbänken och diskmaskinen dimensioner för samma är ganska mycket om till 600 mm × 850 mm × 600 mm. Numera att tillgodose problemet med utrymme, har tillverkare av diskmaskiner presenterat ett antal detta kök apparat med olika diskmaskin dimensioner. These diskmaskiner är en välsignelse för människor i lägenheter och lägenheter med begränsad yta på apparater. Anges nedan är en tabell som ger dig diskmaskin mått för olika typer av diskmaskiner, där du kan välja efter dina behov.
Mått för diskmaskin; Typ av DishwasherWidthHeightDepthPlacement av diskmaskin; Standard24 inches35 inches24 inchesUnder disken; Compact18 inches35 inches24 inchesUnder disken; Counter-top18 till 22 inches18 till 22 inches18 till 22 inchesNo särskild placering; In-sink36 till 42 inches21 inches22 inchesSpecial djup sjunka; Portable18 inches37 inches24 inchesNo specifik placering, inre drawer24 inches17 inches24 inchesUnder disken; Enligt sink24 inches34 inches24 inchesSpecial grunt sjunka
Välja bästa diskmaskinen själv inte bara beror på vad dina krav, men också den typ av hus du bor i och antalet personer som kommer att använda diskmaskin. Om du är remodeling ett gammalt hus, kan du finna att diskmaskinen mått på apparaten monterade tidigare skilja sig från diskmaskinen du vill installera. Detta kan på grund av äldre modell som är installerat. I så fall kan du behöva lägga golv över befintliga golv för att kompensera för höjden. Även i fråga om granit bänkskivan, måste du bifoga sida konsoler i diskmaskinen till skåpet på sida i stället för bänkskivan, vilket vanligtvis sker med enligt räknaren diskmaskiner. Om du har en stor familj eller ge parterna ofta, kan du välja en diskmaskin som har samma mått som kommersiell diskmaskin dimensioner. Du kommer att, i ett sådant scenario, måste göra plats för en större diskmaskin medan ombyggnad.
Små diskmaskiner diskmaskinen mått för detta finns i tabellen ovan, är perfekta för mindre kök, eller två eller tre medlemmar hushåll. These dishwashers kan du alternativet med en inbyggd diskmaskin utan att ta upp lika mycket utrymme som en vanlig diskmaskin. Ett bärbart diskmaskin eller en diskmaskin som kan placeras på bänken är lysande för människor som har hyrt sina hem och inte kan omforma sina hus, eller inte vill spendera pengar på diskmaskin installation. Andra mindre alternativ som in-vasken och enda låda, även perfekt för små lägenheter, är dyra med sina priser på mellan USD 750 och USD 1800. Många människor använder dessa diskmaskiner som ett andra diskmaskin i baren eller i skafferiet.
While förstå och veta diskmaskin dimensioner är ett viktigt kriterium när det gäller att välja diskmaskin, är det viktigt att göra valet beroende på vad dina behov är mer än design estetik i ditt kök.