Vit blommande buskar

Blommande buskar och buskar är förmodligen det enda som uppmärksammas av människor så väl som fåglarna. De är så ljusa och teatralisk, att många fåglar och fjärilar bli attraherad mot dem. Blomstrande buskar och buskar titt fantastiskt när de är helt blomstrade och är lastade med olika färgglada bär eller frukt. Varje färgglad blomma betyder något och definierar karaktären av ditt hus eller i trädgården. Av alla levande färger, vit blommande buskar, göra din trädgård ser lugnt. Den ger också en touch av elegans och klass till blomman trädgårdar och landskapsarkitektur. Vit blommande buskar identifiering kan bli svårt eftersom det finns många sorter av dessa buskar. Nedan ges några av de mest populära vita blommande buskar, som du kan plantera i din trädgård och spaljéer enligt ditt val.
Vit blommande buskar Sorter
Brudkrona Spirea: När det gäller trädgårdsarbete är det en av alla tiders klassiska våren vita blommande buskar. Den växer ungefär 5-9 meter och den blommar bäst i full sol och den genomsnittliga mark. Det måste prunning gång då och då bara för att behålla formen, annars är det helt ett lågt underhåll buske. Brudkronan producerar rent vita blommor i en liten bukett format på böjda grenar. Blommorna blommar innan bladen visas, spridning endast den vita färgen runt. De små bladen börja visas snart blommar tynar bort. Som namnet antyder, ser brudkronan Spirea vacker som en välvårdad brud.
Anne Russel Viburnum: Det är en av de vita blommande buskar som har behaglig doft. Den växer upp till 6-8 meter högre och nästan 6 meter bred. Anne Russel är när den är som bäst i april. Det har grönskande, fet och blanka blad, det är därför det väcker uppmärksamhet även när blommorna inte blommar. Anne Russel tillverkar blekt rosa knoppar, som blommar in i rent vita blommor och vända till rödaktig under sjunker.
Annabelle Hydrangea: Det är en av de små vita blommande buskar. Annabelle visas i klustrade varifrån de små blommorna blommar ihop till en stor blomma som kan vara så stor som 12 inches i diameter. Det är allmänt anpassas till alla typer av smuts och kräver partiell eller full sol. Bortsett från detta har den en måttlig tillväxt. Annabelle växer upp till 3-5 meter höga och breda och det blommar helt i somrar. Det kan också överleva i hård vinter och kallt stormar vind. Det är en av de allmänt använda blommande buskar i betona skönheten i trädgårdar.
Little Henry Sweet Spire: Detta är också en av de vackra små vita blommande buskar. Little Henry blommar med slang som blommor i våras. Den växer nästan 3 meter högre och bredare och har doftande blommor, som lockar många fjärilar. Den växer bäst i fuktig jord och måste exponeras för solen. Denna buske behöver inte regelbunden vattning men tillfällig watering också är tillräckligt för den lilla Henry, eftersom det har en måttlig tillväxt. Lilla Henry är perfekt för spaljéer på balkongen eller du kan plantera den i krukan och förvara den i vardagsrummet eller sovrummet.
Natchez SORGFLOR Myrtle: Det är en av de bästa vita blommande buskar för skugga, eftersom det växer in på ett fullfjädrat flera stam träd. Det finns olika typer av SORGFLOR pors och av dessa är Natchez SORGFLOR Myrtle den längsta ett. Det kan bli upp till trettio meter hög och har välvda grenar. Det ser vackert när den blommar fullt ut och täcker träd med vita blommor. Det ger en stor svalkande skugga.
Du kan plantera dessa vita blommande buskar och buskar i blomman trädgårdar gränser, häckar, eller stiftelse. Du kan använda dem i massa planteringar och planteringar accent. Vitblommande buskar kan åka med någon form av tema trädgårdar som vita blommor är förenliga med någon annan blomma i färg och smälter med andra blommande buskar. Nu rusar till den närliggande plantskolan och köpa din favorit vita blommande buskar och buskar som gör din gudomliga garden utseende.