Infraröd Grill vs Gas Grill

Om det skulle ha varit en självbiografi av samtliga kött sorterna, skulle de ha förbannat definitivt grillar och ugnar och skänkar för tillfoga tortyr på dem! Då skulle de ha sagt också hur dessa grillar plåga dem i inte bara ett enda sätt, men på olika sätt! Some sätta vånda genom gas och en del via IR metoder! Trots en allvarlig anmärkning, gasgrillar och infraröd grillar, som är ett relativt nytt begrepp inom grillning även har en hel del saker gemensamt, de har vissa aspekter som är helt olika. Här är mer kommer upp på infraröd grillen vs gasgrill.
Infraröd Grillar och gasgrillar - en jämförelse
Modus Operandi; Nu vad är infraröd grillning? Infraröd grillning är nytt koncept som kommit upp och den använder strålning för matlagning. Värmen utstrålar genom ett rutnät eller en bricka med många hål i den att laga maten. Denna metod ger IR-grillar omfattningen att laga mat med hjälp av flera metoder. Det leder också till bättre smak på maten, en av orsakerna är lågan inte direkt når maten. Å andra sidan, en konventionell grill, använder en gasolgrill värmen, transporteras med flyg till maten och grillen. Maten kommer i kontakt med lågan i en sådan mekanism.
Bränsle till elden, Båda dessa typer av grillar använda samma ämnen för bränsle. Bränslepåfyllningsanläggningen källorna är antingen naturgas eller propan. Skillnaden ligger i sättet denna värme når och används att laga mat. Som leder till skillnaden i smaken. Båda dessa används främst för rostning mat och grill.
Är det Hot eller Vad?, Om den infraröda grillar, är den värme som går utstrålade betydligt koncentrerad och vid vilken temperatur maten tillagas högre än gas grill. Anledningen är att den är riktad direkt till mat som måste tillagas. Plus finns ett minimibelopp av värme som förloras eftersom lågan inte utsätts direkt för luft. Värmen mycket nära maten och därför knappast påverkas av luften och dess kyleffekt. Tvärtom, den vanliga gasgrill kockar mat på jämförelsevis lägre temperatur som lågan utsätts för luft, som har en kylande effekt om det. I vanliga Gas Grillar mängden värme spillo är högre än infraröd grillning teknik.
The Top Grill; Effektivitet i alla aspekter är en stor tvistefrö i diskussionen kring infraröda grill vs gasgrill. En gas grill behöver mer bränsle som ganska lite av värme är bortkastad grund av matlagning metoden. Så uppenbarligen den kräver mer bensin. Dessutom är temperaturen inte så hög som en IR-grillen, vilket ökar tiden för vilken grillen behöver laga mat. Denna information är mycket viktigt när du funderar matlagning tips för gas grillar Däremot, mindre hotspots och jämn tillagning, med mindre tid för tillagningen en av de stora positiva av en infraröd grill. Bränning av mindre bränsle under matlagningen, vilket leder till användningen av mindre bränsle är några fler fördelar med en IR-grill.
Kompisar till smaklökarna; När det gäller grillning, är smak en mycket subjektiv fråga. Medan några av de kockar expert på grillade läckerheter säger att IR grillning underlättar nära att närma en öppen ved eller gas inducerad brand. Emellertid ett viktigare punkt i infrarött volang vs gasgrill är som höga temperaturer på infraröd grillar, är kött lätthalstrad snabbt. Denna process bidrar också försegla den naturliga smaken och safter av kött tillsammans med arom. Medan går omkring infraröd grillning är det en bra idé om du vet några infraröda grillning tips.
Utöver alla dessa faktorer är säkerheten alltför mycket viktigt. Det är där infraröda grillning stil tjänar en brownie punkt över konventionella gaseldade grillen. Gasgrill har en öppen spis, tar längre tid att laga mat, vilket ökar tiden på grillen, vilket ökar chanserna för risk. Utöver detta leder lesser temperatur för droppande vätska och olja från maten i en större mängd leder till mer utflytning ups. Till skillnad från detta trots att den infraröda grillen kockar vid högre temperaturer, kontroll finns för över värmen. Snabb tillagning förhindrar dropp och därmed blossar upp och det finns minsta utsikterna att få någon att få brännskador.
Det är i grunden den springande frågan är, om, infraröda grillen vs gasolgrill. Så småningom, båda har sina för-och nackdelar finns det infraröda grillning och nackdelar samt gas fördelar grill och nackdelar. Det är upp till våra individuella val och utbud av användning, vilken vill vi valde! Antingen sätt, som vi det varmt, eller hur??