Getingbo i bilen

Du håller på att gå till jobbet eller skolan tidigt på morgonen. Du låser upp bilen dörren och är förvånad över att finna att det finns en geting bo i bilen. Av alla ställen att hitta en geting bo på din bil dörr! Är inte detta en skrämmande situation? Fundera på det, kan getingar sting enkelt genom kläder och att alltför mer än en gång. När de känner sig hotade eller inser att deras bo är förgiftad, kommer de att anfalla säkert. Ingen vill verkligen getingar i sina hem, garage, trädgård, eller ens bilar. Därför medför detta oss till mer brådskande frågan om hur du tar bort ett getingbo ordentligt. För att skapa den här artikeln, låt oss bara koncentreras på avlägsnandet av geting bo i bilen. Vi kommer att gå över de närmare på hur du kan bli av med getingar permanent.
Geting häckar i bildörren
En geting fälla underverk när det gäller att bli av med dem runt huset eller trädgården. Men när problemet är i bilen, olika åtgärder skall beaktas. För att lära sig att bli av med getingbo i bilen, bara följa instruktionerna i artikeln.
Material krävs, skyddskläder, Skyddsglasögon, Aerosol geting mördare, soptunnan, Bil fälla; Hand handskar, ansiktsmask, Vävtejp, Boots, hatt, Steg # 1: Nu innan vi börjar, du behöver använda skyddskläder och skyddsglasögon. Det betyder, långärmad tröja, långa byxor, handskar i hand, ansiktsmask och en hatt. Du kan se ut som om du håller på att gå för lite utrymme invasion, men nej, det är inte vad det är. Anledningen till detta är att du måste täcka dig helt så att du inte får stucken (ni vet, om getingar besluta att attackera dig).
Steg # 2: Den bästa tiden att ta bort getingen bo i bilen under skymning. Leta upp boet i bilen dörren. Ibland kan det i bagageutrymmet, bakom bakljusen, eller främre strålkastare. Dessa är de vanligaste platser där getingar kan dölja. Om du inte har använt bilen ett tag, kan geting bo i bilen vara i närheten av gångjärnen också.
Steg # 3: Att välja skymningen for getingbo utvisning eftersom det under denna tid återvänder de till boet för natten. Detta är det perfekt tid så att du inte får stucken eftersom de är mindre aktiva också.
Steg # 4: När du hittar boet, stå minst 15-20 meter bort från den. Med aerosol geting mördare, blöt hela boet ordentligt. Om det finns några getingar inne i boet, så kommer de ut och försöka skada dig. I så fall, spraya geting mördare rätt på dem. Efter att de faller ner, steg på dem för att döda dem.
Steg # 5: Efter någon gång, tycker du att det inte finns några getingar kvar i boet, mycket försiktigt prova att inspektera den. Kom 10 meter närmare boet och spraya geting mördaren och återigen vid 5 meter (det gör inte ont att vara ordentligt säker).
Steg # 6: Ta bort boet försiktigt från bildörren och låt oss hoppas att det inte finns någon rörelse medan du gör det. Ta boet direkt till soptunna och kasta boet inuti. Placera locket på toppen och om det inte är lufttät, placera tejp över den.
Steg # 7: Om du är rädd och / eller allergiska mot getingstick, be någon annan ta hand om detta. Du vill inte ta några risker. Du kan inte riktigt stoppa getingar från byggnaden bon nära ditt hus och bil, men du kan definitivt vidta nödvändiga åtgärder att hålla dem borta.
Vänta 2 dagar för att se om getingar inte återvänder. De kommer inte om du redan bort getingen boet i bil och runt huset. Besök din lokala järnaffär och köpa en falsk näste bil geting. This boet passar perfekt i ditt fordon. Placera fällan över bilen. När de ser detta kommer alla insekter (inklusive getingar), avskräckas från komma tillbaka göra en nya boet i bilen dörr.