Carnelian: Egenskaper hos Karneol

Karneol är en semi ädelsten finns i olika röda nyanser. Det är främst i Indien och vissa platser i Sydamerika, Brasilien, Australien och Ryssland. Ordet karneol kommer från latinets ord carnis, vilket betyder kött. Karneol är i grunden olika kalcedon, som också är känd som karneol. Förr i tiden vara medveten om karneol ädelsten egenskaper värderas de gamla egyptierna det mycket. De trodde att karneol är källan till ständig förnyelse-och vitalitet. Av denna anledning var carnelians förvaras i gravarna för fredliga resa i själen efter döden. Bortsett från detta har karneol en lång anrik historia och har en hel del andlig betydelse i den övernaturliga världen. Läs vidare veta mer om karneol egenskaper.
Karneol helande egenskaper
Traditionellt är egenskaper hos carnelians kända för att främja god hälsa. De är kända för att lindra matsmältningsproblem. Forntida egyptiska kvinnorna använde även denna sten vid graviditet för att minska ont i magen och smärta arbetskraft under förlossningen. Enligt dem placera karneol sten på blygd ben för tjugo minuter minskar smärtan. Carnelian inducerar också bättre upptag av mineraler och vitaminer. Det är känt att möjliggöra bildandet och tillväxten av nya blodceller och därmed det är allmänt används för att läka öppna sår, skador och ärr. Carnelian ansågs också besitta blodet rening och kylande egenskaper. Så det var som vanligen används för njursjukdomar. Det är känt att eliminera giftiga ämnen ur kroppen. Carnelian användes för att öka den sexuella lusten och passionen vid sex, eftersom det ansågs vara den kraft och energi sten. Bortsett från detta är det också att bota problem relaterade till reproduktiva systemet, artrit, astma, blodtrycksproblem, ryggont, och gallsten, etc. Carnelian en grundstötning sten och det är känt att minska psykisk stress. Det är också känt för att läka känslomässiga och psykologiska problem. I grund och botten främjar karneol sten fysiska och psykiska välbefinnande av en person. Det är några av de röda karneol egenskaper.
Karneol metafysiska egenskaper
Carnelian var också kända för att ha olika magiska och mystiska egenskaper. Var känd som sten ambition, framgångar, energi och kraft. Några av astrologer och mästare horoskop säger att detta sten ger motivation och inspiration till dem som bär den regelbundet. Det ger dem möjlighet att tänka positivt och ta rätt beslut i livet. It också hämtar lycka och lycka för människor. Stenen är också känt att hjälpa människor med koncentration problem. Stenen är så energisk att den stimulerar nyfikenhet, nyfikenhet och dolda talanger hos en person och gör personen mer kreativa. Detta i sin tur hjälper personen att leva ett framgångsrikt och lyckligt liv. Så, är många människor som vill ha fantastisk karriär rekommenderas att bära denna sten. Ett av karneol sten egenskaper är att det förbättrar analytisk förmåga hos en person och klargör uppfattningen. Det skyddar en person negativa vibrationer, ilska och avund som hjälper i healing depression, ilska och sorg. Människor lider av olika känslomässiga problem är kända för att dra nytta av detta sten. Grundstötningen effekten av karneol ger dig mer självkontroll och hjälper dig i självförverkligande, som i sin tur hjälper till att förstå självuppskattning. Dessa var några av de metafysiska karneol egenskaper.
Efter att ha läst dessa egenskaper hos karneol, om du planerar att idrotten en, ska du köpa den ursprungliga. Det finns massor av karneol tillbehör, såsom armband, ringar, örhängen, halsband, pendents, etc., så du kan välja rätt smycken som förstärker din stil kvoten och dessutom blir din tur maskot. Med dessa karneol egenskaper, är du säker på att utforska den mystiska världen och Excel.