Sluta röka Produkter

Det finns många människor världen över som röker dagligen. Rökning som en vana kan visa sig vara mycket farligt, eftersom det kan orsaka några riktigt allvarliga sjukdomar. Även efter att ha insett konsekvenserna av rökning, det är få människor som inte är redo att sluta denna vana. Å andra sidan, det finns andra som kämpar för att sluta röka, men kan helt enkelt inte, på grund av sitt missbruk. För tunga rökare att rökningen är en praxis som inte kan stoppas natten. Kan du säkert bli av med det, men det tar vanligtvis ett tag. Det finns många olika typer av röka produkter som finns tillgängliga på marknaden idag. Låt oss ta en titt.
Bästa Sluta röka Produkter
Nikotinplåster: Dessa är självhäftande små fläckar som ska placeras på någon del av kroppen, i allmänhet när det inte finns något hår. De levererar nikotin till kroppen med en konstant hastighet, vilket hjälper dig att undertrycka suget för rökning.
Nicotine sugtablett: Dessa är små tabletter tänkt att placeras mellan tandköttet och kinderna. De har en viss mängd nikotin som blandar i blodet, vilket i sin tur minskar dina sug efter rökning.
Nikotin Nässpray: Detta är en produkt som är tänkt att vara sprutas genom näsan. Den består också en viss mängd nikotin, som absorberas av näsan foder, vilket resulterar i att du inte känner behov av rökning.
Bupropion SR (Zyban ®): Detta är en medicin som ska tas endast av recept. Till skillnad från andra läkemedel eller fysiska sluta röka produkter, omfattar inte nikotin. Istället är detta läkemedel visat sig öka nivåerna av vissa kemikalier i hjärnan som hjälper dig att hämma sug.
Filtrim: Detta är en unik enhet som är känt för att minska de skadliga ämnen från cigaretter. Det gäller bara att sätta cigaretten på lämplig plats på metallföremål och tryck ner från toppen. Detta är en bra metod för att hantera symtom rökavvänjning.
Herbal Cigaretter: Dessa cigarretterna har inte nikotin, men andra örter som inte är skadligt för kroppen. När du använder dessa cigaretter måste du utgå från att du faktiskt röker på en nikotin en. Detta kommer att effektivt hjälpa dig bli av med sitt missbruk.
Nikotin Inhalator: En nikotin inhalator finns också en anordning som ger lite doser av nikotin för att hålla en kontroll på begär. När du använder inhalatorn, får en liten mängd nikotin terapeutiska löst i blodet, därav att bidra till rökavvänjning.
Vareniklin (Chantix): Detta är en av de mest effektiva sluta röka produkter tillgängliga endast efter ordination. Det är en bra sluta röka medicin som är effektiv för att hindra nikotinreceptorer i hjärnan, som så småningom minskar tillfredsställande nivåer av rökning.
Nikotintuggummin: Dessa är tandkött med lämpliga mängder av terapeutiska nikotin nivåer. Nikotinet absorberas i blodet via slemhinnan i munnen, vilket återigen gör att du känner att inte röka.
Detta är bara några bra att sluta röka produkter i butiker. Få av de ovan nämnda produkter inte bara hjälpa dig bli av med din rökning vana, men också hjälper till att hantera abstinensbesvär. Det rekommenderas starkt att du använder dessa slutat röka produkter efter samråd med en välutbildad läkare. I vissa fall av extrem rökare, sluta en kombination av växtbaserade rökning produkter samt medicinska behandlingar viktigt. Dessutom behöver du också använda några av dessa produkter under hela dagen för att minska dina begär. Notera också att ovan nämnda sluta röka hjälpmedel säljs av olika varumärken. Förhoppningsvis har denna artikel om att sluta röka produkter och deras fördelar varit till nytta.