Hur man får en flickvän tillbaka Efter Break Up

Relationer är inte lätt att hantera när det är mycket på gång i ditt liv, t.ex. gymnasium, högskola eller arbete. Du måste ge alla en bit av din tid, de flesta av det oftast spenderas med en flickvän. Så vad gick fel som låter henne kastar du bort? Hur man får en flickvän tillbaka efter att hon ignorerar ditt samtal / SMSes ser bort när hon se dig förbi, eller ens gör en springa för det när hon märker dig på samma plats som hon är? Allt detta kan vara ganska tröttsamt och trycksättning, medan att göra med en bryta upp. Du förmodligen inte menade att såra henne eller vänta relationen att spränga i ansiktet, men hur man får en flickvän tillbaka efter bryta upp kommer att klarläggas under följande skriva upp.
Skälen för Break Up
Hur får man en flickvän tillbaka efter bryta upp, är en knepig situation och måste man vara taktisk. Du kan vara säker på att bli tillsammans efter ett uppehåll på är inte svårt, till och om du inte FESS upp och ta ansvar för dina handlingar, i slutändan visar sig din ex-flickvän att du är mänsklig och bundna till vackla i din lojalitet drag . Följande är sätt på vilka du kan vinna din flickvän tillbaka beroende på vad du har gjort:
Liggande, antalet en regel i ett förhållande är att undvika söker en anledning att ljuga för din partner. En liten vit lögn som inte skadar gillar, inte mår tillräckligt bra för att möta upp, som utgör en ursäkt för att umgås med familjen hemma, sak Internetanslutning ner du hellre vill få ett god natts sömn och så vidare, är Alright. Vi behöver alla vår plats och privata stunder, så ljuger ymnigt kommer inte att fungera. Låt oss titta på den större bilden. Något som väger ner på ert samvete, är en oroande lögn. Om du får den känslan i schaktet i magen när dina läppar form ord som inte sant, då ja du ljög och hon var smart nog att fånga dig. Om du känner behovet att ljuga, fråga dig själv vad det handlar om den person som gör att du gör det. Lögner klassificera som symbolen trouble faktor i relationer. Om du inte kan vara ärlig mot henne, så ska du inte försöka få tillbaka henne.
Lösning, Flickor kan vara envis och stela när det gäller att göra fred. Kontrollera att du inte invaderar hennes privatliv hemma eller göra en scen offentligt. Försök få kontakt med henne genom SMSing, hon är skyldig att läsa den och inte impulsivt ta bort det. Du kan vara förvissade om att e-posta henne kommer fungera lika bra. ; Medge om varför du ljög är det första steget. ; Motivera varför du var tvungen att ljuga om du tror att du hade rätt att göra. , Ge henne en anledning att lita på dig igen genom att förklara för henne varför du två ska vara tillsammans. ; Ge henne sätt att ta reda på vad du håller på med så att hon har en backup källa att lita på. , Om hon påpekar hur du alltid ligger och sedan be om ursäkt, försäkrar hon att om det händer igen kommer du promenad tyst. (Se till att du menar detta - ingen gillar en tvångsmässig lögnare). , Gör det upp till henne av överraskande henne hemma och catering till alla hennes behov / vad som gör henne lycklig (kom ihåg ordspråket, "Handling säger mer än ord"). , Fusk, vi tjejer fundera över en fråga som äter oss inifrån och ut, "Varför man fuskar?". Vi tenderar att fuska på de vi dejtar, kanske inte medvetet, men vi gör. När två människor är i ett exklusivt förhållande är det underförstått att fusk är ett stort no-no. Det finns många faktorer som bokstavera fusk, men grunden är, allt från fantiserar om en annan tjej i den sexuella vettigt att göra ut (även om man gör det en gång, räknas det som fusk) såklart den sex - alla lika med fusk.
Lösning, Det första varje kille bör göra, är att ha ett hjärta till hjärta konversation med sig själv. Det faktum att du vill att din fd flickvän tillbaka visar att du verkligen bryr för henne. If hon ständigt ignorerar din existens, skriv ett mail med en stark ämnesraden vill - "jag behöver förklara. Ge mig en chans till ". Hon kommer att höra dig ut genom e-post, och kommer till ett slutligt avgörande för vad hon vill göra. ; Förklarar för henne varför du gjorde det (efter att du lista ut det). ; Berätta för henne hur mycket hon betyder för dig och hur du är villig att göra vad som helst för att göra det upp till henne (menar det). ; Inkludera henne in utflykter med familj och viktigast av allt gör det till en vana att låta henne existens känd din sida. , Be om ursäkt och lovar att arbeta hårdare på att vara det bästa som du kan. (Se punkt 1 "Lying", och använda samma taktik). , Be henne att träffa dig på ett ställe för att ytterligare prata om det (om hon inte dyker upp, ge inte upp). ; Säg att du är villig att gottgöra, hennes väg. (Var beredd att hoppa genom fälgar för att få henne att lita på dig igen). ; Nr meddelande, Du behöver inte vara expert för att veta att kommunicera med din flickvän är lika viktigt som att borsta tänderna två gånger varje dag. Om du inte har listat ut det ännu, då får jag varför hon tappat intresset. Du kan inte vara likgiltig, eftersom det är vad överbryggar avståndet mellan två människor. Om detta gap inte upprätthålls, det tenderar att öka, i slutändan orsakar en klyfta. Om du inte har uppmärksamma, föreslår jag man tränar ett flexibelt system där det kommer naturligt till dig hålla kontakten med henne under dagen.
Lösning, bli konstant upptagen och komma med ursäkter kan vara en belastning för en som tar emot, förutom att det inte är någon emot. Vad du kan göra för att göra det rätt:; Om hon förväntas att du ringer mer än 4-5 gånger per dag, förklara för henne hur detta inte är möjligt med ett schema som ständigt är trångt. Få henne att gå med på att begränsa det till 2-3 gånger om dagen och utrymme ut därefter. , Förklara för henne hur du är villig att göra henne en viktig del av din dag genom att vara i kontakt och till och med beställa lunch / middag att komma ikapp i person. , Om du upplever press från henne medan i skolan / högskolan, säg att du kommer att träffa henne i mellan klasser och kortvarigt över lunchrast eller efter dagens gjort. , Vid arbete kan du ibland möta varandra i mellan kaffepauser, eller ens planerar att gå ut för grub under lunchrasten. ; När du berätta hur du tänker vara tillgänglig genom att vara mer öppen och mindre undvikande, kommer hon kommer runt men preliminärt testa vattnet i denna nya förändring (hålla fast vid det konsekvent och inte ge henne en anledning att lämna dig igen) . ; Kränkande Hennes Privat / offentligt, Det finns några killar där ute som inte vet hur man respektera deras flickvän. Förhållande sakkunniga att en kille behandlar sin tjej på samma sätt han skulle hans mamma - med andra ord killar som respekterar sina mammor, automatiskt respektera deras flickvänner. Den är ohyfsat att förnedra sin framför dina vänner eller främlingar. Kom ihåg att hon är med dig eftersom hon tycker mycket om dig, hon kanske inte visste denna sida av dig, och nu när hon gör, är sannolikheten att hon flippade ut och dumpade dig så fort hon kunde. Om du tror att prata ner till hennes ger dig någon form av hög, föreslår jag att du slutar nu innan du hamnar alldeles ensam.
Lösning, det finns inte mycket du kan göra förutom ändra din attityd. Om du inte kan visa respekt mot henne, kan du inte göra det för någon annan. Du kanske tror att det är coolt eller gör dig mer av en man, men tyvärr den typen av beteende kan rikoschett bort människor och komma tillbaka till dig. This redogörs problem. Flickor vill inte associera sig med en kille som behandlar dem som skräp i offentliga eller bakom stängda dörrar.
Respektlöshet hennes familj och vänner, inte alla har föräldrar och vänner som du kan hitta acceptabla. Vi tenderar att förlora vår svalna då och då, saker kan ha varit bra med flickan, men du bara inte gel med hennes sida av världen. Det berättigar inte dina handlingar att förringa dem eller kasta en Tantrum that embarrasses din flickvän, kom ihåg - oavsett hur hemska de är, måste du acceptera dem för det eftersom din flickvän kommer att veta att du är villig att stå upp för henne oavsett vilka eller vad som kommer din väg.
Lösning, jag får detta hela tiden från tjejer och killar lika, som inte kan stå varandras familjer och vänner. Det finns inget du kan göra utom; vara trivsamt när man möter dem. Kom ihåg, du blir dömd av familj och vänner - att vara trevlig och tolerabla mot dem ger dig brownie poäng med din tjej. , Du behöver inte spendera en massa tid med dem utom naturligtvis om du är fångad i en familj middag eller en grupp utflykt med sina vänner, stanna vid hennes sida och bara svara på tilltal. , Berätta för henne att det är viktigt att hon ger dig en chans att se hur du behandla dem nästa gång du är i deras närvaro, är ett sätt på hur få henne tillbaka. ; Hålla kontakten med gamla flickvänner, Har hon hatar det faktum att du fortfarande håller kontakten med ditt ex flickvänner? Kommer detta att komma som ett stort uppenbarelse - flickorna aldrig kommer att förstå varför en kille vill fortfarande vara vän med ett ex. Ta detta scenario till exempel, är du cool med henne umgås med gamla pojkvänner och talar med dem via telefon? Om du inte har något emot, då det är coolt att fortsätta. Om hon ger dig en dålig tid då hon själv gör det, då det är fel för hennes del att döma dig. Å andra sidan, om hon inte gör det, då du behöver diskutera karaktären på dessa vänner och försäkra henne om varför du gör det och hur ingenting kunde hända. NITARE är att du och att särskild ex har en historia, vilket gör risken för något som äger rum, väldigt ... mycket hög. Det finns en tjej jag känner som varit sett den här killen i flera år, fick reda han dejtat ett gammalt ex i över ett år, och planerade en framtid tillsammans. Visst? Ta detta som ett starkt exempel på varför det är möjligt för någon att fuska med ett ex.
Lösning, Om ditt ex väninnor hålla kontakten, begränsa den till enstaka SMS och webb chatta. Det är inte rätt att vara i kontakt med ett ex så som du skulle vara med din flickvän. , Ställ gränser och möta henne i en grupp och inte ensam. ; Informera din flickvän om din vistelseort och inkludera henne med dig ibland. ; Se till att ditt ex flickvän är medveten om de nuvarande och ständigt göra klart för ditt ex väninnor att du bara är vänner nu. Din flickvän kommer att bli mer bekväm efter du förklarat allt detta till henne. , Genom att relatera till någon av dessa missöden, kan du vara säker att om du arbetar på vägar hur man får en flickvän tillbaka efter bryta upp, du är på väg i riktning mot sig själv förändring och en relation baserad på tillit och förståelse. Att upprätthålla en relation är lika bra som hanterar ett heltidsjobb. Hur du får din flickvän tillbaka efter ett uppehåll på är inte en lätt bedrift att uppnå, men om du är villig att försöka hårdare än de flesta killar skulle då oddsen är till din fördel.