Militär klockor för män

Det finns många typer av tillbehör att män gillar att bära för att visa sin tuffhet och manlig person. En av de bästa alternativen som tjänar detta syfte är sport klockor som har snygg design och bra funktioner. När det gäller klockor för män, militär klockor är mest populära. På grund av populariteten av militära klockor för män, har många välkända företag komma med som är avsedd att användas av personer med någon form av preferenser.
Vad är Militär klockor?
Militär klockor är stora och tuffa letar klockor, främst avsett att bäras av män. Dessa klockor är inte bara lämpliga att lekte med dem från det militära och brottsbekämpande området, men även vanligt folk som gillar att porträttera en grov utseende. Förutom de yttre utseende av dessa manliga klockor, de har också funktioner och inbyggda funktioner som inte finns i traditionella mäns designade klockor. Låt oss förstå vad är standard funktioner i dessa coola militära klockor för män.
Gemensamma drag i militära klockor
Night vision med H3 tritium teknik är en bra funktion som gäller för dessa klockor, eftersom den ger bäraren att se ringa även i områden där det inte finns något ljus. Deras kropp är gjord av titan, ett av de tuffaste delarna, vilket ger till produktens hållbarhet. När det gäller armbandsur för män, vattnet motståndsnivåer att ligga högt, med tanke på tuffa förhållanden. De militära klockor har en nivå vatten till ett djup av 100 meter, varför de kan hålla igång även under svåra väderförhållanden närvarande ute. En annan bra funktion i militär klockor för män innehåller en kronograf. Även om de robusta är de säkert snygga.
Bästa Militär klockor för män
Det finns många bra märken av militära klockor för män, t ex Traser H3, Humvee, Hanova schweiziska klockor, Luminox klockor, Military Watch Company (MWC), Nite Militära klockor, Suunto klockor, Wenger och Uzi klockor, bara för att nämna några . Alla dessa märken producera användbara militära klockor för män, varje modell med sin egen unika karaktär och användbarhet.
H3 Traser P6506 Commander Watch: Detta är en snygg, men ändå tuff armbandsklocka, tillverkade enligt den amerikanska militära standarder. Användbara funktioner inkluderar 200 resistansmätare vatten och titan höljet. Det kostar runt $ 360.
Luminox F-16 Fighting Falcon Chronograph Watch: Detta är ett attraktivt militär klocka som har en stålplåt, 200 meter vatten motstånd, slagseghet och en unik belysning system. Det kommer på omkring $ 570.
Hanova Swiss Military Navigator Pro Alarm Chronograph Watch: funktioner på denna armbandsur består av en helt rostfritt stål, 100 meter vattenmotstånd, reptålighet, tacheometer, och många andra funktioner. Du kanske måste betala ca $ 350 att köpa det.
H3 Traser Classic Chrono Pro Blue Watch: Detta är antagligen den snyggaste militära klocka. Det har fått funktioner såsom 15 tritium ljus belysning, 100 meter vattenmotstånd, reptåligt glas etc. Det finns för ca $ 400.
Uzi Defender Titanium Watch Uzi-32-T: Huvuddragen i Uzi-32-T är 200 meter vattentät, själv-belysning system, och titan hårt hölje. Detta verk kostar ca $ 240.
Suunto Core All Black Militär Watch: Den här är en blandning av funktioner och attraktivitet. Det har fått allt som en höjdmätare, barometer, väder-trend indikator, digital kompass, storm larm, djupmätare, och flera andra unika funktioner. Det kostar ca $ 290.
Dessa är några coola militär klockor för män. Observera att dessa klockor är allmänt tillgängliga i mörka färger som svart, mörkt grön, blå, även om deras ringa färg kan variera från modell till modell.