Getingbo i mark

En geting bo, du hittar, tar sig på de mest oväntade platser. Och mer ofta än inte kommer det att vara mycket irriterande att ta itu med eftersom det blir en risk för att köra i det och skada dig på köpet. Vad ska man göra om getingbo i marken? Och hur ska man gå om att ta bort det? Följande artikel ger dig sätt om hur man tar bort en geting bo. Läs och lär.
Att bli av Wasp Nest - knep och tips
Det finns flera typer av geting bon och metoder för att avlägsna getingbo i marken kommer att variera beroende på vilken typ av boet att det är. Här är några steg om hur man kan bli av geting bon i marken.
Observera Nest; Det är viktigt att känna till mönstret av flygningen som getingar ta och vad deras sätt att arbeta är. Observera vart getingar lämna sina bon från, som är ingången till boet. Det kan finnas mer än en ingång så hålla ett öga och beakta. Vanligtvis kommer de flesta getingar lämna sina bon att fodergrödor för mat tidigt på morgonen. Detta är inte dags att ta bort boet eftersom det inte kommer bli några getingar i den. Du måste trycka boet när alla getingar är i. den perfekta tiden att ta bort ett bo är på kvällen, eller natten när getingarna återvända till sitt bo och är dåsig.
Skyddskläder för boxning; Du måste skydda dig innan du ens kommer i närheten av boet. Se till att du bär tjocka kläder som helt täcker dig. Använd stängda skor, handskar läder, ett tak som är beslöjade och se till att det inte finns några utrymmen kvar där getingar kan komma in i kläderna.
Utrymningsväg och partnerländerna, Kontrollera att du har en flyktväg planerad där du säkert kan köra till och skydda dig från övergreppet. Detta förebyggande steg behöver tas. Kontrollera att du har en partner hjälper dig med getingbo i marken eftersom det hjälper att ha en 2: a som hjälper dig. Se till att han har skyddsutrustning också.
Buying en sprejning, Spraying en av effektivaste metoder som kan used bli av getingbo i marken. Det finns flera professionella sprayer tillgängliga som fungerar alldeles utmärkt. Kontrollera att du testar getingen spray innan du använder den på boet. Det bör ha tillräckligt med kraft och kraft för att kunna använda på säkert avstånd.
Ta bort Nest, När skyddsutrustning är på och sprayen är klar, stå på säkert avstånd därifrån. Spraya för en bra 15 sekunder, vilket kommer att säkerställa att hela boet och getingar är belagda med spray. Så låt det sitta i ungefär en timme innan du går och kolla upp igen. Kontrollera att det inte finns någon verksamhet där och att alla getingar är döda.
Ruta dem, en annan populär metod som används för att bli av med getingbo i marken är att använda en låda eller behållare stor nog att täcka boet. Stå så att du behåller en bra bit mellan boet och dig själv. Nu använda lådan och placera den över boet så att hela saken är täckt (speciellt alla startpunkter). Var mycket försiktig när du gör detta och se till att det finns en flyktväg planerad utifall något problem. När rutan har lagts på boet, bara låta det vara där i flera veckor så att getingar dör ut. Då tydligt bort dem.
Rensa ut, Försäkra dig om att getingar är alla döda innan du tänker på rengöring upp. Använd helt enkelt en kvast och sopa boet bort.
Andra metoder, Det finns vissa andra metoder som används ganska ofta också. ; Rökning boet innan du rensar ut det är känt för att göra getingar dåsig och därför mindre kapabla att attackera. ; Burning hela boet är också bland en av de grova metoder att bli av med getingar häckar på marken. Men detta är ganska riskabelt och kräver mycket förberedelser innan undersökningens genomförande. , Skära med kniv direkt boet och placera den i en låda eller plastpåse är också gjort, men man måste vara mycket snabb för detta. ; Många frysa eller dränka boet när den har tagits bort. Men experter säga att detta inte bör ske så det gör getingar aggressiva. ; Folk gör också använda hemgjord WASP fällor bli av med getingar. ; Man kan alltid ringa en professionell för att bli av med getingbo i marken, det vill säga om man inte är säker att hantera uppgiften själva. Men om inte, bör den här artikeln hjälp med geting boet tas bort. All lycka!