Broms Trap

Har du märkt någon gång hästar stående om? Noticed hur de stiletter deras svansar att förjaga dessa pesky flugor? De flugor att de är avfärd, kallas häst flugor eftersom de vanligen finns runt hästar. Att få en klarare perspektiv, föreställa hur du känner när flugor svävar alla över dig, sittande på din hud och läppar - ingen bra känsla, höger? Plus dessa insekter kunde vara bärare av sjukdomar.
Hästen flugor är farligare eftersom de inte bara bita hästarna, ritning ut deras blod, men också överföra varied sjukdomar att även kunna vara dödlig. Och saken om broms är att de ens bett människor och sjukdomar orsakar. Därför, dessa flugor bör aldrig ignoreras. Men hur? "Coz den normala flyga spray eller andra bekämpningsmedel göra något för att bli av med dem. Det är där FÄFLUGA fällan kommer in bild. A FÄFLUGA fälla är ett av mest effektiva sätten att fällan och sedan förstöra flugorna för effektiv skadedjursbekämpning. Återstoden av denna artikeln hjälper dig vet hur man gör en FÄFLUGA fälla.
Hemlagad Trap broms
Det är snarare utmanande att fälla broms eftersom de inte lockas av luktar lika andra arter gillar huset flyga är. Dessa flugor styrs av sina synen och de finner sin bytesdjur grundar sig på detta och administrera ett insektsbett. Det är därför inte lätt att göra FÄFLUGA fällor. Men ännu, det finns några lösningar på detta problem. Här några idéer för göra hemgjorda FÄFLUGA fällor. Och eftersom dessa är hemlagade, de är ganska lätt att bära fram och kan göras utan spilla för mycket energi, pengar eller tid.
Tabellen-Ball; Använd en gammal tabell eller en pall och bifoga en glänsande ljust färgad bollen vid centrum. ; Använd en lång tamp att fästa bollen till centrum så att det svänger från sida till sida. Detta garanterar att flugorna blir attraherad av bollen direkt. ; Nu päls repet, undersida bordet och platt yta med flugpapper. , Nu svinga bollen från sida till sida, kommer detta att locka flugor. ; När flugorna kommit till bollen och inse att ingen mat för dem kommer de flyga uppåt (de alltid flyga uppåt) eller repet och kommer fastna i flugpapper. ; Då enkelt kassera flugpapper. ; Net-Ball; Denna metod är precis som tabellen-bollen metod (fungerar alltså) förutom att istället för med fluga papper till fånga dem, du behöva använda ett plastnät. Du kan även använda en flaska för detta. ; Ta en gammal tabell eller bygga en fyrbent apparat som har styckats i en cirkel i centrum. ; Nu täcka bordet med en tjock plastnät. ; Kontrollera att nätet är uppfört in ett tält figur eller en kvadrat ett med hjälp av plast pinnar och band. ; Resten av plan fungerar på samma sätt som för tabellen-bollen. ; När du svingar bollen, flugorna viljan bli attraherad det och sedan automatiskt flyga uppåt i plastnät. ; De kommer fastna här och dö av värmen i plastnät. ; Du kan hålla denna fälla för hela sommaren tills satsnummer flugorna har tillfångatagits. ; Det är nödvändigt att fälla flugorna innan häckningssäsongen eftersom när de gör rasen, börjar cykeln igen.
Övriga Metoder
Det finns vissa andra produkter som har lanserats på marknaden som används som FÄFLUGA fälla. Dessa inkluderar:; Horse Pal ®; Permetrin 10 koncentrat; Tillsammans med det har det funnits annan rå metoder att människor har rapporterats ha fungerat. Vissa bekämpningsmedelsrester sprayer, t.ex. när sprayas på flugorna, gör dem falla till marken. Efter vilket kan du fortsätta till SWAT på dem. Men detta är tidskrävande och inte riktigt genomförbart ty om dessa flugor komma bort sedan de har belagda med giftig sprejer och gå sitta på din häst, de skulle injicerar häst med gift.
Om du inte vill använda professionella produkter och fällor som lätt tillgängliga på marknaden kan du alltid använda typer av den FÄFLUGA fälla som I've nämns ovan. Det är alltid bättre att förebygga deras bett snarare än tillgripa FÄFLUGA betten och behandlingar senare. Och nu att du vet vad göra och hur att använda, behöver du inte oroa de farliga flugor längre. All lycka!