Pool underhållskostnader

Att ha ett rymligt hus med en trevlig gräsmatta och pool och jacuzzi är en verklig ynnest. De rika och berömda (okej, bra, är rik nog! Du behöver inte vara känd!) kan säkert råd med det. Snarare kan de inte bara råd med dessa saker, men också ha pengar för att hålla sådana saker i god form (Wow, som om detta var en uppenbarelse). Detta är faktiskt en punkt, eftersom saker som en swimmingpool, jacuzzi och grejer kräver mer pengar för underhåll ibland än installationskostnader. Nu när jag har nämnt pool underhåll, här är någonting som kan vara användbara.
Swimmingpool underhållskostnader
Den typ av pool du söker upprätthålla är en avgörande faktor för hur kostnaderna för pool underhåll. Så kostnaderna för ovan mark pool underhåll kommer naturligtvis variera från exempelvis saltvatten kostnader pool underhåll. Men det finns några saker men bortsett från detta som gäller för alla pooler. Ta en titt.
Cirkulationssystem, en av de mycket viktiga faktorer i pool underhåll är cirkulationssystem. Som omfattar på skummaren, som öppnar en yta av något främmande fasta delar, huvuddräneringen och djupa vatten utlopp, som är nödvändiga för topp-till-botten vattencirkulation för att hålla vattnet vid god hälsa för användning och för att få vattenståndet ner filtret och kemiska matare för sanitet och cirkulationspumpen som hjälper alla VVS ensemblen att hjälpa vattnets rörelse. Nu spridningen systemet körs på el, vilket, som kommer att kosta dig runt $ 50 för ca 10 timmar om dagen. Temperaturen underhållssystem för poolen kommer att vara runt $ 10 per månad, för en gas värmekälla meter. Tillsammans med det, varje gång poolen vattentemperaturen höjs med cirka 10 grader, kommer det att kosta omkring $ 80.
VVS och el och mekanisk delar; liter vatten som behövs beroende på storleken av poolen i huvudsak påverkar kostnaderna pool underhåll. Att mäta måtten på din pool för att beräkna hur mycket vatten du behöver, skulle du behöva multiplicera längd, bredd och djup av poolen. För att få den genomsnittliga djupet i poolen, tillsätt mätning på djupt och grunt slut och dividera det med 2. Om det är en genomsnittlig storlek pool, kommer det att krävas omkring 50.000 liter vatten, för poolen att vara helt fylld. Sedan att höja vatten (ett par inches) för filtreringsprocessen att gå vidare ordentligt, skulle det kosta runt $ 12.
Kontroll Alkalinitet nivåer, testutrustning för mätning och kontroll av poolvattnet för alkalinitet, pH och kalcium, har hårdhet göras varje vecka. Standarden alkaliniteten nivå som skall bevaras är omkring 160 till 180 partiklar per meter. Så i kostnaderna pool underhåll, dessa saker måste övervägas.
Tanke alla dessa faktorer, är här en låg nedåt på totala poolen underhållskostnaderna på ett genomsnitt.
Genomsnittlig Pool underhållskostnader, hålla i minnet alla de faktorer som ovan, veckovis pool rengöring kostar ca $ 75 till $ 165 för varje månad och det är beroende av fyra besök. Om du väljer att göra det själv, det kostar runt $ 100 för en månad som inkluderar kemikalier i somrar gång, inköp av en pool sats med ett vakuum huvud och slang kostar $ 50. En servicesats med en vägg pensel, ett löv skimmer, byggsatser testa och teleskoppinne kommer att kosta runt $ 60.
Vidare kan det finnas extra kostnader som en vanlig filterrengöring kommer att kosta ungefär $ 70. Om det är makt dammsugning, kommer kostnaden ligga i intervallet mellan $ 60 till $ 130. Om du har täckt pool för vintrarna kommer öppnandet sommaren kosta runt $ 150. This bland maintenance pool kostnader består av den ursprungliga klor chock, ta bort locket, du installerar pump, filter, en klormaskin, du installerar stegar och en trampolin. Detta är en viktig sak att komma ihåg när man diskuterar swimming pool tips underhåll.
Det var allt om kostnader pool underhåll. Vid slutet av dagen, om poolen är underhålls regelbundet, i stället för att göra det en gång i 6 månader, kan poolen underhållskostnaderna reduceras kraftigt, varje år.